Отговори
# 495
Машооо бреее 🫠
Хакан много си го тача ама Джем да не ми се вясва пред очите.😒
Smile
Джем е много интересен герой. Може да бъде"прочетен" по различни начини. Предвид минало му, семейството му и влиянието,което това е оказало върху него,в комбинация с дългогодишните му сложни отношения с Дефне ,не изключвам да ни поднесе някоя изненада по-нататък.Той има сериозни комплекси и страхове,които се опитва да крие от околните.

Ако Джем нямаше чувства към Лейля,нямаше да е толкова несигурен ,да я следи и да има сцени на ревност от Йомер и от приятелите й. С Дефне му е по-лесно,не му се налага да се преструва на силен и неуязвим, има й доверие,защото тя знае всичко за него и не го критикува,това му дава усещане за сигурност и стабилност...Дефне е спокойно пристанище, Лейля е тайфун .
Много съм доволна от сериала дотук.Да видим какво са ни подготвили за третия сезон!
Wink Много сладко клипче
 https://youtu.be/UFpoa95AM4w

# 496
Здравейте!
Има ли възможност да се гледат сериите с превод?

# 497
С руска "озвучка" и буквички

https://turkrutv.net/kto-prishel-kto-ushel/

# 498
Очаквам да пуснете вие трогателния пост на Серенай

# 499
Очаквам да пуснете вие трогателния пост на Серенай

Цитат
serenayss : Както на всички други празници, и на този празник първо си облякох подбраните дрехи и се приготвих (научена съм от майка ми,която винаги държеше да бъдем красиви и добре поддържани по празниците - особено когато ходя на гости на баба ми). ) след това започвах деня, като се обаждах на най-близките ми възрастни от семейството, баба ми и дядо ми. Първо се обаждах на баща ми. Защото колкото по-късно се обаждам, толкова повече се тревожи той. Хващах баща си, когато си тръгваше от празничната молитва. Казвах му, че много го обичам и че му пожелавам да празнуваме още много празници заедно в здраве и благоденствие.След това се обаждам на майка ми. Те вече са приклъчили с празничната закуска и скоро щяха да излязат на разходка. Казвах на майка ми, че я обичам.  Както винаги, тя разбра тъгата ми по очите ми. Тя каза: „Слава Богу, здрави сме. Слава Богу,в работата всичко е наред. Забрави обидата и прегърни всички и всичко. Ние стигнахме дотук, като прегръщахме и прощавахме всичко, което ни се случва.“ Отместих поглед, за да не се разплача.тежестта ми през очите ми. „За щастие сме здрави, работим по пътя към силата, за щастие, освобождаваме се от оплакванията, прегръщаме всички и всичко. Стигнахме до този ден, прегръщайки и прощавайки всичко, което ни се случва“, каза той. Извърнах очи, за да не се разплача.
След това обикновено се обаждах на баба си. Тя беше последният останал старейшина от семейството. Тя почина миналата година. Тя ме обичаше толкова много. Когато ѝ казвах, че я обичам и колко много ми липсва, тя винаги се смееше,и сега би ѝ харесало. Докато не ме назове правилно, първо споменаваше мама, после леля, накрая казваше: „Моята Серенааааай, очички моето агънце.." и започваше да се оплаква от  здравето и болките си...
След това се обаждах на моята скъпа Айша. Тя обикновено посещаваше селото си, къщата си. Тя отговоряше на телефона с широка усмивка. Най-вероятно я хващах, докато  подреждаше празничната трапеза. Защото тя обича да събира всичките си близки заедно. Тя винаги казваше: „Хайде, бягай при мен, ще се върнеш у дома след няколко дни.“ Тя винаги ни приемаше, приемаше всички, прегръщаше всички и всичко. Точно както каза майка ми. Сега съм натъжена и обидена на тези дни, когато не мога да дойда на нейната маса.
Казвам това ,защото имам предвид следното. Прегръщам всички от все сърце и искрено поздравявам за празника:и тези, които са тъжни,и тези, на които липсват, и тези, които са далеч. Докато си жив и здрав, докато обичаш и си обичан, докато спокойно прегръщаш и си прегръщан, всичко може да бъде по-хубаво и по-красиво...
“Честит Курбан Байрам...♥️

# 500

🆕 Продуцентската компания Ay Yapım, Ece Yörenç и Ali Bilgin си припомнят своя незабравим сериал днес:
„Легендарният сериал „Прилив“, написан от Едже Йоренч и режисиран от Али Билгин, в който цяло поколение мечтаеше да живее, с неговата незабравима любов, уникално приятелство, силни семейни връзки и вълнуващи сцени, всяка от които остави специален отпечатък в сърцата ни, се сбогува с нас точно преди 10 години ❤️‍🔥“

https://youtu.be/z0BQUCKYurM

# 501

Колко бързо минаха 10 години! !!
Беше много сладко,оживено и емоционално в петък вечер.
Започна така  https://www.youtube.com/embed/lxGVprfDtwI

И на финала. Two Hearts

# 502
Чувствам се възрастна като видя от даден сериал колко време е изтекло и ,че аз още го гледам по някакъв начин или оставил следа в мен.

# 503
Лейля Тайлян еп.1 сезон2

# 504

Къде потъна това момиче,никой не знае?!
Наскоро някой беше написал,че Серенай е в Италия,но дали е вярно и кога пак ще се появи ,кой да ти каже. Grinning И Бирсен преди два-три дни се надяваше да я види в нов проект /вече не помня с кой известен актьор я спрягаше/

От Х.  
А прочетохте ли за новите "подвизи "на Нилпери Шахинкая?  Аз като казвах,че Бурак не е толкова виновен за инцидента с нея ,никой не искаше да ми повярва. А Нил още от времето на СерКер  ,си изглеждаше точно невъздържана и самовлюбена лигла..

# 505
Изключително ми падна в очите изглежда алкохола не и понася тогава плюхме по Бурак ,че видео беше видимо ,че той прави патардията ама изглежда и нейните бушони дават в късо.

Нейсе я да пусна малко Лейльош.

# 506
Аз не съм. Innocent
За свада винаги са нужни двама.Бурак сам,а Нилпери е била на маса с гаджето си и с техен приятел.Съмнително беше,че  Бурак я нападнал с обиди пред тази компания.

# 507
# 508
Я да мина да опъна софрата ,че имам повод днеска ставам на 30г.

Скрит текст:

Честит 33-ти рожден ден и на Серенай.Здрава, щастлива и успешна да е и пожелавам!

# 509
Здрава и щастлива да е Серенай.
Честит рожден! 🍀🎉🎁

Общи условия

Активация на акаунт