Отговори
# 540
Серенай за арабският Мари Клайър

# 541
Дидко,благодаря !
Докато се наканя да отворя Х след волейболното събитие на годината  ти си пуснала новата снимка на Серошка .
Smile Smile
От Инан Кирдемир   https://www.instagram.com/p/DPJmxvEjO86/?hl=bg&img_index=3
Цитат
Октомври е ново начало. А нашата звезда на корицата, Серенай Саръкая, открива сезона с мощно, открито и непринудено присъствие, напомняйки ни, че обновлението често започва отвътре.
Серенай Сарикая, облечена в рокля ИСЛоран от Антъни Вакарело, размишлява върху пътуването си на себепознание, казвайки: „Научих, че понякога трябва да позволиш на хаоса напълно да те унищожи, за да можеш да се възстановиш и да станеш по-силна.“
Очаква ви история за смелост, прераждане и автентичност.

Посланието й към всяка жена: „Не се страхувайте да започнете отново. Да изградите себе си наново може да бъде най-мощното нещо, което ще направите в живота си.“ ✨

Сероша на корицата е  облечена в колекцията Saint Laurent есен/зима 2025 от Антъни Вакарело❤️‍🔥    https://x.com/i/status/1972357630346891589

Серенай е страхотна . И фотосесията за Мари Клер е много ефектна.
Smile

# 542
Харесва ми новата фотосесия на Серенай ,много е шик. Sunglasses

Ето я и освободената най-после Айше Баръм. https://x.com/i/status/1973443920915996990  Hands Clap
Въпреки че не я видях на снимките от съда, сигурно е много щастлива за днешната добра развръзка  по делото на Айше Баръм.

https://x.com/i/status/1973365454040428888
 https://x.com/i/status/1973284047284793836
Скрит текст:
Делото срещу мениджърката е започнало днес.
Айше Баръм, управител и собственик на агенцията ID Communications, се яви в съда за втори път по дело, по което е изправена пред до 30 години затвор за предполагаемо изпращане на актьори, регистрирани в агенцията ѝ, в парка Гези. На това заседание свидетелстваха известни актьори:
• Бергюзар Корел
• Халит Ергенч
• Ръза Коджаоглу
• Зафер Алгьоз
• Мехмет Гюнсюр
• Джейда Дювенджи
• Долунай Сусерт
• Хюмейра
• Нежат Ишлер
Поради големия брой хора, дошли да подкрепят Айше,сред които са Едже Йоренч , Пелин Дисташ,Али Билгин, е отворена втора съдебна зала, за да може всеки да гледа заседанието на екран.
На въпроса  : „Айше Баръм ли ви  нареди да участвате в протестите в парка Гези?“, зададен на участниците като свидетели бяха дадени следните отговори:
▪️Неджат Ишлер: „Познавам я много добре. Ходих в парка Гези два пъти. Нямаше никакви инструкции или заповеди.“
▪️Мехмет Гюнсур: „Никой не ме е насочвал. Посетих парка Гези два или три пъти. Видях Айше Баръм веднъж.“
▪️Халит Ергенч: „Никой не ме е насочвал, не съм приемал ничии заповеди.“
▪️Бергюзар Корел: „Айше Баръм по никакъв начин не ме е насочвала към парка Гези. Отидох там сама със съпруга си. Не сме се срещали там.“
Риза Коджаоглу: „Отидох в парка Гези, но не участвах в събитията. Никой не ми е предлагал нищо, нито ми е давал инструкции. Отидох по собствена воля.“
Нехир Ердоган: „Никой не ме насочи. Отидох сама в парка Гези. Не видях Айше Баръм.“
Долунай Сойсерт: „Тя не ми даде никакви инструкции. Отидох в парка Гези, но не помня колко пъти бях там.“
Джейда Дювенджи: „Ходих в парка Гези три дни. Никой не ме насочи, дори Айше Баръм. Участвах по собствена воля.“„Явуз Бингьол ми се обади и ме покани в Гези Парк, така отидох. Когато се присъединих, не видях Баръм.“

Селма Ергеч: „Никой не ме насочи в парка Гези. Отидох там по собствена воля. Видях Айше там веднъж.“
Изслушаният като свидетел известен актьор Зафер Алгьоз:„На Гези отидох три пъти по собствена воля. Така или иначе, институцията, в която работех, беше държавният театър, а мястото му беше АКМ. Никога не ми е било давано указание или насочване. Познавам Айше Баръм като аполитичен човек. Тя никога не е имала такъв инстинкт.“

От показанията на основния свидетел на обвинението, Седат Гюл. Именно той, въз основа на видяното в социалните мрежи и новините, е подал жалба срещу Айше Баръм. /Така че обвинението се е основавало и на това, че някой е видял нещо някъде и е решил да подаде жалба... /
Съдът: Вие сте подали сигнал, вярно ли е?
Свидетеля Седат Гюл: Не си спомням сигналът да е съдържал директно обвинение срещу нея.
Съдът: Вие сте подали сигнал, нали?
Свидетеля Седат Гюл: Не си спомням точното му съдържание.
Съдът: Нека накратко обобщя съдържанието му. Започва с твърдения, които се считат за заплаха за националната сигурност на страната ни. Този сигнал ваш ли беше?
Свидетеля Седат Гюл: Да.
Съдът: Каква беше причината за обжалването ви?
Свидетеля Седат Гюл: Написах мнението си като гражданин, защото го видях в социалните мрежи и новините.

Още от показанията на Неджат Ишлер:Айше Баръм оказваше ли ви натиск?
Да. Да ми плати сметката , когато вечеряхме заедно. 🫶

Накрая дойде новината за освобождаването на Айше Баръм,която развълнува близките й хора. 
След 248 дни в ареста, беше взето решение за освобождаване на мениджърката с налагане на мярка за неотклонение домашен арест и  забрана за напускане на страната.

# 543

Истинската кралица на Лалето. Wink

Серош за арабския Мари Клайър.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 18:01 от x BlackRose x the guardian team :)

# 544
Прекрасна актриса,модел и жена. Heart Eyes
Дидка, благодаря ти за кралицата на Лалето!

Истинската кралица на Лалето. Wink
Серош за арабския Мари Клайър.
Heart Heart
След твоите красиви снимки  слагам интервюто на Серошка за списанието :
▫Октомври е време за размисъл за нас. Ако трябваше да изберете заглавие за тази глава от живота си, какво би било то и защо?
▪Бих избрала „Прераждане“. Изминалата година беше пълна с предизвикателства за мен, което ме накара да отделя време за психическо и емоционално рестартиране, за да разбера наистина как тези предизвикателства ме направиха по-добър човек и как трябваше да променя мирогледа си, за да продължа напред. Винаги, когато се чувствам безсилна да продължа напред, спирам да мисля и действам. Позволявам на хаоса да ме унищожи напълно, защото осъзнах, че понякога самовъзстановяването се случва само след пълен колапс. Това се е случвало два пъти в живота ми и всеки път беше повратна точка. Промяната никога не ме е плашила; напротив, тя винаги ме е правела по-силна. Обичам да търся отговори в себе си. А сега започва нова глава и това е наистина вълнуващо.
▫Играли сте сложни, жизнени и понякога противоречиви женски персонажи. Взели ли сте някакви черти от тези персонажи след снимките?
▪Персонажите, които съм играла, винаги са ми отваряли нови врати, неизвестни за мен. Всеки герой оставя частица от себе си в мен и аз оставям частица от себе си в тях. Това е дълбока връзка.
Може и да не „заимствам“ черти на тези герои, но те със сигурност са ме научили на много. Това е красотата на актьорството: това е най-мощният начин да развиеш емпатия и да разбереш човешката природа. И затова толкова много обичам работата си.
▫Турция е разположена между Изтока и Запада, между традицията и модерността. Чувствате ли се по-свързани със запазването на наследството си или с прегръщането на бъдещето?
▪Имам късмета да принадлежа към култура с дълбоки корени и това ни дава уникална идентичност. Ценя това наследство и го виждам като източник на сила. Но в същото време обичам да представям модерния, смел и иновативен дух на моята страна.
Затова бих избрала и двете: традиция и прогрес в перфектна хармония.
▫Модата ви обича и е ясно, че вие ​​ѝ отвръщате със същото. Кога модата се превръща в защитен щит за вас и кога се превръща в пространство за освобождение?
▪ Дрехите, които носим, ​​до голяма степен отразяват нашата индивидуалност. Вярвам, че всеки трябва да има свобода на изразяване. За мен най-важното е да се чувствам уверена и комфортно, независимо от детайлите на визията си.
▫Като се има предвид нарастващото глобално търсене на турско кино и телевизия, това интересно ли ви е, или е натиск върху вас, или е комбинация от двете?
▪ Това изобщо не е натиск, а постоянно удоволствие. Аз получавам най-голямо удоволствие от това. Имаме толкова много талантливи артисти и спортисти във всички области. Всеки от нас има уникална история, която заслужава да бъде разказана. Време е да блеснем!
▫Instagram кара всички да се чувстват така, сякаш ви познават добре. Какво не знаят хората за вас, което може да ги изненада?
▪Instagram често подвежда хората да мислят, че има перфектен живот или перфектен човек. Изненадващо,но не е така! Споделям своята креативност, щастливи моменти, които искам да запомня, а понякога и емоционални моменти. Опитвам се да бъда реалистична; дори радостните моменти имат дълбочина.
▫Самото актьорство е емпатия. Имали ли сте някога роля, която ви е накарала да видите себе си или пътя си като жена по съвсем нов начин?
▪Мисля, че вече отговорих на този въпрос, без да знам, че питате. Всяко пътешествие, което предприемам, на екрана или извън него, разкрива забравени или скрити страни от мен. Мисля, че същото важи и за публиката. Всички виждаме своите истории в историите на другите. Това е силата на разказването на истории. Всеки герой, който съм играла, е разкрил нови страни от мен по различни начини, така че не мога да избера само една роля.
▫Октомври е и месец на промяната. Какво ще оставите зад гърба си през този сезон и какво ще запазите?
▪Ще се освободя от страховете си и мнението на непознати хора, ще отстоявам моята истина и ще защитавам моя психически и физически комфорт. Това е моята основа.
▫Вие станахте пример за подражание за цяло поколение млади жени. Какво се надявате да отнесат от вашата история, освен елегантността и красотата?
▪ Надявам се, че качествата, които хората ще отнесат от работата ми, са смелост, дързост, страст и самочувствие. Вярата в себе си преди всичко. Да следват сърцето си. Да поставят свои собствени правила. Да изковат свой собствен път. И да не се страхуват,че може да се провалят или да започнат отначало, защото възстановяването може да бъде най-силното действие в живота ви.
▫След десет години, когато някой види тази корица на Marie Claire Arabia, какво заглавие бихте искали да видите под името си?
▪Силата на природата, или с други думи „Непобедимата сила на природата“.

• Marie Claire Arabia, 08.10.2025

Общи условия

Активация на акаунт