Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 952
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ние тази година ще имаме проблем с географията и класната ни...
Захапали са се здраво двамата....
Омммм....
А е едва октомври...
.....
Искам да е края на 12 клас!🙏
Омммммммм!!!!!!!!!!

# 556
След една седмица прекъсване, вчера младежът се завърна в училище. Вдигнал ръка по математика, за да каже, че не е правил входно. Учителката му казала, че ще го направи в часа по ИУЧ, не можело да пропуска материала от задължителната подготовка. И вика - после цял час се занимавахме с някакви елементарни корени.
Скучно му е в училище. Нямало за какво да си говори с останалите. Никой не се интересувал от трениране и учене, никой не искал да се напъне и да се самоусъвършенства. А на него сега само бягане и учене му е в главата. В залата до обяд се чувствал добре. Говорели си за смислени неща докато тренират.
Мъкне всичките си учебници плюс 2-3 еднолитрови бутилки вода. Вчера си тегли раницата - 8кг.
- Защо влачиш всичко това?
- Искам да ми тежи, да има полза от пътя ми до училище.
Около 3км е пътят му в едната посока. Луда работа, да се товари като магаре, ама щом го влече.
Чака с нетърпение да мине 10 клас и да се отърве от история, география. По биология вчера цял час решавали задачи от генетика, та поне докато са на този раздел, ще я реабилитира малко. Ако зависеше от него, щеше само математика да учи. И информатика, но не с тази учителка.

# 557
Все едно за моя говориш,без спорта ходи на фитнес,но по скоро за да поддържа форма 😂 И това беше една от причините за преместване,че му се учи ,а сега му е скучно в часовете.Учителите се опитват да преподават на англ.език ,но половина та още на родителската среща ни казаха ,че не го знаят и това го изнервя.Както казва говорят ми на цигански английски 😂😂Мъкне всички учебници и помагала,но при нас причината е да не забравел нещо 😵‍💫 По география им е класна оня ден се скарали и това му беше последната капка.Оплакала се ,че точно нейния клас е с най нисък успех всички били с двойки ,моя не се стърпял и и казал ,че въпросите ги няма в  презентациите които им изпрати за подготовка,тя му отговорила ,че той изобщо не ги бил чел и така взели да спорят и си му писа и на него двойка ,а детето си ги чете и учи пред мен.Питала после целия клас който е чел презентациите да вдигне ръка ,моя пак вдигнал и тя му се скарала да я смъкне , защото очевидно не ги е чел.
След една седмица прекъсване, вчера младежът се завърна в училище. Вдигнал ръка по математика, за да каже, че не е правил входно. Учителката му казала, че ще го направи в часа по ИУЧ, не можело да пропуска материала от задължителната подготовка. И вика - после цял час се занимавахме с някакви елементарни корени.
Скучно му е в училище. Нямало за какво да си говори с останалите. Никой не се интересувал от трениране и учене, никой не искал да се напъне и да се самоусъвършенства. А на него сега само бягане и учене му е в главата. В залата до обяд се чувствал добре. Говорели си за смислени неща докато тренират.
Мъкне всичките си учебници плюс 2-3 еднолитрови бутилки вода. Вчера си тегли раницата - 8кг.
- Защо влачиш всичко това?
- Искам да ми тежи, да има полза от пътя ми до училище.
Около 3км е пътят му в едната посока. Луда работа, да се товари като магаре, ама щом го влече.
Чака с нетърпение да мине 10 клас и да се отърве от история, география. По биология вчера цял час решавали задачи от генетика, та поне докато са на този раздел, ще я реабилитира малко. Ако зависеше от него, щеше само математика да учи. И информатика, но не с тази учителка.

# 558
  • Разпиляна във въображението
Ужас! Нашият клас е различен при различни учители. На родителските срещи е странно - едните казват, че няма дисциплина, а другите казват, че работели най-добре с тях.

Близо 8 кг. е раницата на детето ми в трети клас, а бутилката му е 500 мл.

# 559
Откакто е в гимназията, раницата рязко намаля. Предната беше 22 л, сегашната е по-малка.
В първи клас беше 17 кг, в 5-7 не искам да знам, по 3 сборника по мат мъкнеше + цялото физическо, нали не може без екип...

# 560
От борса купих още един компкект учебници и нищо не мъкне. Едните стоят в училище, другите в къщи. Става в 7, учи, отива на училище, от 19,30 до 22 е на тренировка, преди лягане пак учи. Зариват ги с домашни. Входните май всички минаха.

# 561
Набора доволен, но няма нито една шестица, само петици. Днес правиха входно по БЕЛ и май имат още по половината предмети. Домашните са мираж. Поне по математика да им даваха .🤷 Много рядко, само по БЕЛ или английски.  Дет се вика няма с кво да се похвали. У дома цари пълно спокойствие.😁

# 562
  • Сф
Набора доволен, но няма нито една шестица, само петици. Днес правиха входно по БЕЛ и май имат още по половината предмети. Домашните са мираж. Поне по математика да им даваха .🤷 Много рядко, само по БЕЛ или английски.  Дет се вика няма с кво да се похвали. У дома цари пълно спокойствие.😁
Е, петици на входни си е за хвалба Simple Smile
Пожелавам и шестици де , щом има желание за учене ще успее!

# 563
  • София
boksii, честито преместване на младежа! Да му върви в новото училище, да преследва все така устремено целите си и да си намери добри приятели! Браво на момчето!
Моят също е неориентиран за това какво иска да учи и какви профили смята да записва. Даже ми се струва, че тази тема му се струва прекалено далечна.
При нас остана входното по химия, другите ги минаха.

# 564
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Нищо не пишете и реших, че сигурно има нова тема! Sweat Smile

Бокси, честито ви ново училище. Да е щастлив младежа там!

При набора нали нямаше входни та от тази седмица ги подпукаха с контролни на новия материал. НЕИСПУО продължава да не е активен за новата година. И при вас ли е така?

# 565
Нинка, то и при останалите ще ги почнат, при вас поне са спестили една камара бумаги, ток, тонер, и др. подобни. Така наваксват с новото, вместо да дъвчат старото.
Споко, все още сме си тук.

# 566
Дотук твърдо петици на входните и една четворка по философия. Чакам да направи по математика, че да оправи малко статистиката 🤣 По български и по английски също не виждам оценки, може още да не е правил. И има пет на входното по физическо. Умряхме да се хилим и двамата. Не са правили нормативи. Въобще не знае как е написана тази оценка. В момента бяга 5км с пейс около 4.50 и накрая 5 по физическо.

# 567
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз докато се оплача от дневника и той станал активен. Не че има нещо попълнено в него.
Оценките по физическо винаги са ми били интересни.
Понеже като ми е скучно минавам да наглеждам и останалите наборни теми, та Ston права си за английския и СУ - ГАДЕН Е! Много по-лесно е ДЗИ.

# 568

Понеже като ми е скучно минавам да наглеждам и останалите наборни теми, та Ston права си за английския и СУ - ГАДЕН Е! Много по-лесно е ДЗИ.
Това не го разбрах, нещо съм изпуснал.

# 569

Това не го разбрах, нещо съм изпуснал.
И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт