Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 563
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Да се разпиша и аз в новата тема ☺️
Сезона е в разгара си и сме луднали на работа. Време за форума,почти няма. Затова съм ви и изтървала 😞
Видях разкошни снимки на моренца 😍
Нинка,честита ти студентка! Ще избере университета,който й е на сърце! 🍀
Весела екскурзия на наборите!
Голямо браво на четящите и учащите през ваканцията!
Моя хубавец работи. Два дена почива и не се спря у дома. С тайфата ходиха на плаж,с колелетата до Сарафово,на кафенца...айляк работа,два дена. Книга не е погледнал даже 😞
За тези профили нищо не знам. Трябва да го питам, дали знае нещо.

# 91
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ето, Тони, малко моренце и да не мислите, че набора случайно чете Тютюн. Просто неговите Манга на английски.
Скрит текст:

# 92
  • Mars Hotel
Много се радвам на деца, които просто си лежат на плажа и си четат. Моята от тези, дето по 3 часа не излизат от водата, прави салтА напред-назад, гмурка се, лови миди, бие се с вълните и когато най-после успея да я изкарам да пийне нещо, се появява с коса на гнездо като блатна вещица и с шепи пясък наблъскан по всичките гънки на тялото ѝ. Joy

# 93
  • Бургас
И от мен едно Синьо!
В момента гледам набора как работи и му се възхищавам!😍

# 94
Нинка, Карзче, благодарско, кааак хубавко ми плакните очото, чак да ви завидя, благородно де. И тез хубави вълни, лелеее, и замириса на мореее.
Нинче, важното е, че чете,па какво чете е без значение.

Арианче, че то ся ако не е в тоз вид кога да е, зимата не става, един път в годината е тоз сезон. Нека му се радва, утрешния ден кано ги завърти оназ мелачка, поне ще си спомнят тези мигове.

Карзче, лоша си, бива ли тъй, ти да съ печеш, а дятето да бачкоти, срамота. Чакай ся да тъ насметем, па ти ша ни съ сърдиш. Не го остави туй дяте да почива, лани по туй време го тормози, таз година пак. Догодина ко ша измъдриш, някви други странни изтезания ли. Спри съ, остави го да отдъхне малко.

Личи си, че си прекарвате чудесно, радвам се за всички вас. Сега е момента за естественият солариум.

# 95
  • Бургас
Ааа,Тони,хич не го насилвам 😉сам има желание да работи. Ще събира пари за мотор!

# 96
  • Пловдив
Спуках се от работа тази седмица. Още 3 работни дни и Лондон ме зове да видя бебето. Наборката е още там и ще се върне с нас. Няма да споменавам, че нито книга е взела, нито пък прави такива планове. Аз имам една подла идея, но някак не ми е в стила . Трябва да й купя предпазна надуваема жилетка, с убийствена цена.  Обмислям да си я изработи с четене на Гераците и поне съкратената версия на Тютюн. Лошото е, че ако откаже, аз олеквам здраво, защото тъй или иначе трябва да я купя. Ако нещо й се случи при падане и не съм направила каквото трябва няма да си го простя, така ще я купя. Но така ми се иска да я изнудя.... Ох, размечтах се.

# 97
Записвам се в новата тема. Изтървах ви. На море сме почиваме май, набора нее много ок че сме сами тримата. Скучно му е без други тийнонове.

# 98
  • София
Това нещо може ли да се кара само онлайн?
Да, почти изцяло онлайн, само на общо три четири изпита и проекти накрая на годината  ходиха, в случая за София беше в СофтУни, иначе за другите градове, сигурно в центровете и беше в събота или неделя.
Учебна програма виж графиците и модулите

# 99
Доста добре изглежда програмата. Само за десети клас погледнах. Кой език за програмиране използват?
Споменах на младежа. Нищо не му пречи да се запише и да пробва.

# 100
  • София
ston, нямам идея кой език, май С++, може би из модулите го има. Да, може просто да опитат, като минат теста и се запишат, в началото почнаха много деца и доста се отказаха после, след като напреднаха в модулите, решиха, че не е тяхното, не пречи и не обвързва. В началото почват примерно 1000 и повече деца, после остават 500-600 нещо такова за цялата страна. През втората половина на лятото връчват дипломите и за тази още не е излязло, но примерно виж за Вашата област от миналата година https://electroschool.com/chetvartiat-vipusk-na-np-obuchenie-po- … -profesia-priloz/

# 101
Ще предложа и на моя тийн програмата. Той ходеше с голям ентусиазъм на Терелик 5-7 клас. Всяка събота пътувахме до областния град за което.
Иначе отчитам прочетен първи том на "Тютюн". Дори твърди, че му харесва. Още сме морски - има време и за втори том:)

# 102
Това нещо може ли да се кара само онлайн?
Учебна програма виж графиците и модулите
Това е много добро като програма.

# 103
Карзче, обичам моторите, стига да не са от онези дет ги набузват, или ги правят повече да трещят отколкото да вървят. Нека си ги изработи лошо няма, но трябва и почивка, инък ша вземе да сдава багажа.

Ренкооо, ти се пробвай с изнудването, нищо не пречи, ако мине номера добре, ако ли не, здраве да е.

Пипи, завиждам на твоето дяте, щом и втори ще пробваш да пробуташ след като първи е харесан.

Мойто по таз програма нема шанс, а и да имаше, тя не желае. Мноу мързеливо е туй мойто. А списъка с наименованията порастна. Освен мързеланка, поспаланка и сърдитка, вече е и Пепеляшка. Как пък не се завъртя в градусите, да промени посоката туй дете. Ноооо, няма да губя надежда един ден и туй да стане. Дано да е скоро.

# 104
Сори, обаче да попитам нещо извън темата за наборите. 😁 Та, предстои както вече споменах почивка, но ще се ,,плицикам " и в басейн а съм със ... естествено 100% бяла коса. Не боядисвам отдавна ( преди поддържах черен цвят, но вече, не мога) . Понеже нямам боя по косата си от водата в басейна се чудя дали има вероятност да стане жълта ? Ползвам тонер от време на време. За любопитните ще прикача снимка за кратко. 😁🥳  Питах в друга тема обаче...тишина. 🤷

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 15:02 от tatatuni

Общи условия

Активация на акаунт