Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 952
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Карз ,така са повечето наборчета менят си мненията ,а ние родителите трябва да изкараме по един курс йога и да оммм-каме😂😂 Колко ми побеля косата от нерви и притеснения не е истина 🫡😊 Определено и аз си мечтая за края на 12клас😂

# 586
Карз ,така са повечето наборчета менят си мненията ,а ние родителите трябва да изкараме по един курс йога и да оммм-каме😂😂 Колко ми побеля косата от нерви и притеснения не е истина 🫡😊 Определено и аз си мечтая за края на 12клас😂
Той зора не свършва с 12клас, после продължава ако учат в университет или не са ориентирани какво искат да работят...След училище тепърва имат челен сблъсък с живота...
И на йога ходя и вино пия 😆

# 587
  • Бургас
Оххх,наздраве,момичета! 🍻
Аз го знам какво иска. Да спортува! Сега си е наумил да става спасител,първоначално. За след училище има други планове.
А от брат му,7 клас,що лекции изслушах,защо му е математика,български и прочие, като със спорт,можел да изкара повече пари и да има слава! 😞😱
Офф,ходи обяснявай ....

# 588
А от брат му,7 клас,що лекции изслушах,защо му е математика,български и прочие, като със спорт,можел да изкара повече пари и да има слава! 😞😱
Офф,ходи обяснявай ....
Е, поне е бил в 7 клас.
А аз продължавам да ги слушам и в 10 клас, без частта със спорта. Там слагам многоточие и чукам на дърво с какво ли ще изкарва пари и трупа слава моето отроче.
И от мен "Наздраве" и оммммм........

# 589
  • София, в момента в любимото ми село Железница
На моя пък новата му мечта е да ходи на следващата олимпиада и да прослави България.

# 590
  • в очите на дъщеря ми
На моя пък новата му мечта е да ходи на следващата олимпиада и да прослави България.
Само така Нинче, браво на детето.......пък мечтата на прекрасната е да е на първа страница на "VOGUE".....най-малко.....Sweat Smile

# 591
Само така Нинче, браво на детето.......пък мечтата на прекрасната е да е на първа страница на "VOGUE".....най-малко.....Sweat Smile
Прекрасно. Хубаво е, че мечтите са безплатни!

# 592
Чета в ъгъла и не смея да се включа. Вашите деца са напористи, гонят цели, а моя, нищо. Тази година още повече не му се учи. Вече се отчайвам!

# 593
  • София
Ти пък, Краси! Моят хубостник не гони нищо, иска само спокойствие и да го оставим на мира да си цъка игрички. Хубаво, че поне се научи и да си програмира някакви си негови. Ама и програмирането с крясъци от моя страна да се запише за изпит, че да се сдобие а тапия, че го е минал пустото нещо.  Но тъй като имам далеч по-големи грижи с пишман седмокласник засега му се разминава.

# 594
Мариана, ето виждаш ли и той има някакъв интерес - програмирането. А моя сякаш го мързи да ходи. Спи зимен сън.

# 595
Дори е направил план какво да разгледа от градовете, в които ще се проведе международната олимпиада през следващите три години.
Миналата учебна година беше голяма драма, че не можеше да отиде на европейската, защото само варненското МГ  сфорирали отбор. Сега водят преговори (той и още няколко младежа) с нашите учители да проучат въпроса с участието и тази година да изпратят отбор и от нашето училище.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 11:48 от nells

# 596
Ако можех да бъда сигурна, че в съвременната образователна система човек може да реши да учи на 17-18 и да преодолее липси на профили и т.н., щях да си го оставя да блее.
/обърках децата, но да питам/
Сматате ли, че дете може да се стегне в 10-11 клас и да компенсира блеенето?

# 597
Сматате ли, че дете може да се стегне в 10-11 клас и да компенсира блеенето?
Голямата се стегна, но в 12 клас.

Ама той иска да ходи на спортната олимпиада в ЛА през 2028 Joy

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 12:15 от ninanb

# 598
На дъщеря ми е същата. Айде да се водят в ЛА двамата.

# 599
На дъщеря ми е същата. Айде да се водят в ЛА двамата.
Трябва доста да поработят за тези си мечти, но да ходят, няма лошо!

Общи условия

Активация на акаунт