Второкласници 2026/2027

• 12 508
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Знаете ли, учебниците във втори клас ще се връщат ли?
Да, връщат се.

# 286
Връщат се да,вчера взех тези за трети клас,единият има яко рисувано отсрани по страниците 🫣,явно някой доста е скучал по математика.Като помня ние колко сме си пазили учебниците,с молив сме писали по разказвателните разбира се,но всичко триехме преди да ги върнем.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 21:54 от Лещичка 💙💚

# 287
Връщат се, но кога се взимат?

# 288
Ние ги върнахме на 1 юни,почнаха да ги дават при нас от 1 септември.Предполагам като са готови вашите комплекти ще пишат в страницата/групата на класа.

# 289
На първия учебен ден при нас

# 290
  • Варна
Ние взехме снощи нашите учебници за втори клас, на родителската среща.

# 291
Кога ще снимате децата?
Нещо за транспортните карти знаете ли?
Минахме профилактични преглед през личния лекар, но не сме взимали никаква хартия, дали е правилно?
Откъде бих могла да закупя стар комплект учебници за втори клас?

# 292
  • Beyond the stars
Освен на 14-15.09 нямаме друга опция в графика, ама снимам във фотобудката в мола и става веднага.
Транспортни карта за БДЖ или? На нас ни попълниха здравната карта на хартия в клиниката, където ходим, ма дали трябва - нямам идея.

# 293
Личната каза, че здравните картони на хартия са приключили, вече са електронни. Попълнихме мерките и това беше.
Ще се възползвам от трите почивни дни да напазарувам тетрадки и учебни помагала, както и дрехи за есента.

# 294
При нас от миналата година,медицинската сестра в училище на първия час по физическо ги измери и претегли и това беше.Не съм ходила при педиатърката.Тази година също нищо не казаха на родителската за това,силно се надявам тези безсмислени хартии и разкарвания да са отпаднали окончателно.За малкия в градината ми казаха само да попълня данните му в е-здраве и да направя изследванията заради 3 месеца вкъщи лятото,та и там няма да ме разкарват до педиатърката и съм много доволна.

# 295
  • София
Учебниците при нас ще ги дадат на 15-ти.
Профилактичния преглед мина в понеделник и всичко е електронно.
Карта за градски транспорт (за София) извадих много бързо - за няма и 10 мин., след като завърши 1-ви клас, тъй като изискваха такава в занималнята. Носи се акт за раждане в оригинал, който май само го сканираха и го върнаха веднага и снимка, която бях направила с телефона. Не съм я водила специално във фотостудуо.

# 296
Картата за градски транспорт няма ли опция просто за удължаване? Всяка учебна година ли ще искат акт за раждане? Той си е все един и същ в крайна сметка.

# 297
  • София
Аз я удължих тази седмица и не са ми искали акт за раждане, нито ученическа карта за тази година.

Общи условия

Активация на акаунт