🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 16

• 15 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Мерси, Жаки! Много съм далече от там...

# 706
Нези,
За теб Simple Smile

https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZnLmNvJTJGa2d … tc2c0ODE1NjI2Ng==

Хайде, на късмет да е
И една снимка за темата да има ✌️♥️

# 707
Ееее, жалко!
Нищо, оглеждай се, може той да е близо до теб!
Представяш ли си, както си ходиш из улиците и той зад теб ти каже: "Извинете, може ли да мина"? Joy
Искам да ти видя физиономията в този момент! Joy

# 708
От Ахсенче,

# 709
И Бусе като Ахсенчето е пуснала стори!
Дали, чрез VPN или са извън Турция, та могат да пускат сторита?
Въпреки, че Ахсенчето си е в Турция на сета.

# 710
Жаки,
И Бирдже беше пуснала....
Може би е през VPN,
Прочетох, че спирането било и по полит.причини заради конфликта... Sad
Момичета, Не може да не сте чули за участника от Турция в стрелбата как взе сребърен медал Simple Smile
Директно попадение,

Стана герой, който си го може си го може Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:56 от nanni_123

# 711
Явно е чрез VPN

Нани, аз разбрах и се разрових да го видя кой е и какво да видя,
Юсуф Дикеч се превърна в звезда в социалните мрежи.

Така се става легенда! 51-годишен олимпиец направи фурор в Париж

Турският състезател по спортна стрелба Юсуф Дикеч предизвика истински фурор и бързо се превърна в звезда в социалните мрежи след начина, по който спечели сребърен олимпийски медал в смесената отборна надпревара на 10 метра пистолет.
Дикеч и съотборничката му Севал Тархан завършиха втори след драматично поражение с 14:16 от сърбите Зорана Арунович и Дамир Микец на финала на 30 юли в Шатору.
Причина за въодушевлението сред феновете на спорта, обаче, стана 51-годишният Дикеч, а коментарите за представянето му са хиляди.
Елитните стрелци по принцип използват помощна екипировка и оборудване, като лещи за изостряне на зрението и за подобряване на виждането, специални очила с едно закрито око и слушалки на намаляване на силата на звука. Дикеч, обаче, нямаше нито едно от тях, но въпреки това помогна на Турция да спечели сребърното отличие.
"Турция прати 51-годишен небрежно изглеждащ мъж с тениска, обикновени очила и тапи за уши, който с ръка в джоба взе среброто. Така се печели любовта на феновете“, обобщава настроенията спортен запалянко.
"Така се става легенда. Той просто се появи на стрелбището, стреля почти перфектно и след като приключи, попита къде е най-близката зона за пушене", коментира човек от обслужващия екип на олимпийското стрелбище.

За да не е спам

# 712
Да, Simple Smile
Точно,
 Абсолютно спокоен, даже небрежен, нооо много точен ✌️

И един Чачи, който не си спомням да съм виждала

# 713
Това ми попадна в Туитър, някой ако знае нещо да сподели, че аз нещо не я разбрах тази информация.

Сценарият на сериала, чиито права са придобити от Paramount Formats и адаптиран за Турция
от Birol Tezcan, е направен от Birol Tezcan, актьори:
(Haluk Bilginer, Çağatay Ulusoy, Başak Gümülcinelioğlu, Bade Iscil, Denise Doğru)

# 714
Предложение към Esra Bilgiç от сериала Mardin на KanalD AlboranınSertKışında ... Подготовката за местния AlHayba продължава.
За този сериал стягаха Чачо.

# 715
В последно време тази му визия много ме кефи.

Шарън Стоун на наградата за икона "Златен глобус" в Бодрум, Турция

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 23:07 от jackie.

# 716
Нов плакат на Шахмаран ни напомня, че на 8.08 излиза втори сезон

Кадри от Шахмаран, който скоро се завръща с нов сезон!

# 717
Да допълня колекцията от кадри на Шахмаран

# 718
Добро утро, момичета!

Вчера, като се прибрах, не ми остана време да пиша.
Благодаря ви, че реагирахте така бързо за локацията! За съжаление аз късно се сетих да ви питам.
Бях решила още сутринта да го намеря този магазин, но спирането на ИГ ми изигра лоша шега. След това вече бях доста далече от там.
В Чанаккале беше лудница. Имаше толкова много хора, а и града не е малък.
И да е там Чачо, шанса да го срещнеш е много малък...
Иначе си направихме хубава разходка.
Скрит текст:

Това, което разбрах за ИГ е, че
 беше блокиран в Турция вчеря сутрин.  Известно е, че администраторите са предприели тази стъпка, след като правителствен служител каза, че платформата е премахнала публикации, оплакващи убийството на лидера на Хамас, палестинският премиер Исмаил Ханийе.
 Вчера турските знамена бяха спуснати наполовина, а ИГ беше затворен поради „национален траур“, обявен за Хание.  Официалното обяснение е, че в ИГ има снимки на престъпления, сексуално насилие над деца, подбуждане към самоубийство и обиди към Ататюрк.
 Президентът на страната публикува пожеланието "Hayırlı Cumalar" - "Приятен петък" в своето Insta Story, след което го изтри, за да не наруши забраната.  ИГ все още може да бъде достъпен в Турция чрез VPN - "виртуална частна мрежа" - мрежа, която може да установи отдалечена връзка с интернет директно в сървърите, притежавани от доставчиците на тези VPN.
 Но това е по-трудна комуникация и доколкото разбирам има и $5 такса, която трябва да се плати (не знам дали на месец или всеки достъп).
 В тази ситуация, т.е. блокирани от ИГ, има други държави: Китай, Русия, Иран (който е блокиран от 2 години) и Северна Корея.
 Турците започнаха да използват Twitter (мрежата X) повече като алтернатива на Instagram.  Шегува се, че инфлуенсърите са останали без работа и също са се преместили в Twitter. Чаатай  не смятам, че е много засегнат поради честотата, с която използва ИГ, но ние, феновете, наистина страдаме...
 Да се ​​надяваме, че решението ще бъде отменено, защото всъщност повечето постове са абсолютно мирни, насилствените и против морала са много малко и обикновено се премахват при оплакване.  Твърди се, че личните съобщения в ИГ все още работят...
Май ще си направя Туитър все пак.
Още малко Усмивки, които бях приготвила.

Желая ви хубава събота! Hug

# 719
Здравейте!

Момичета, аз днес усмивки няма да слагам.
Първи ден на усмивки и дойде погребение.
Втори ден на усмивки и спряха ИГ за Турция.
Затова днес ще ви почерпя със солети.

Общи условия

Активация на акаунт