🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 16

• 15 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
От мен наградата за познатата реплика

Колаж "Съборих загадката..."

# 76
От мен наградата за познатата реплика

Колаж "Съборих загадката..."

О,получавам си наградата с голямо удоволствие!
Благодаря ти,Цвети!  Страхотна си!
Нямаш равна!
А това е за теб от мен! Hug

# 77
Няма такава усмивка

# 78

Нези, благодаря. Снимката е вълшебна, острова в далечината е като от приказка, бих се "изгубила" там.

# 79
Брутален

# 80

Нези, благодаря. Снимката е вълшебна, острова в далечината е като от приказка, бих се "изгубила" там.
Цвети, това е едно много популярно заведение тук, с уникална  гледка.
Особено по залез!
Казва се "Посейдон", а острова отсреща е Самотраки, в Гърция.

# 81
Нези, голяма красота. Направо си щастливка, всяко лято да си там!

# 82
Момичета, гответе се за сутрешна гимнастика, че не се знае кога ще стана, за да дам тон

И да знаете Джем Карджъ и той си е озвучил снимката с една от моите песни

# 83
Добро утро! Coffee

Петък е, последен работен ден от седмицата.
Физзарядката я направих...
Днес ви поздравявам с един, впрочем много Пеями

Аз, още не съм си избрала снимка, но в някои от следващите постове като си избера, ще я сложа.

# 84
Добро утро! Coffee
Готови ли сте за деня на любимата снимка?

Признавам си,че аз още не съм.Колебая се между две снимки и ще помисля още малко.

# 85
От италианката:
Çağatay се появи в сериала Menajerini Ara (Ep 3), разказвайки историята си чрез срещата с момче, което е начинаещ като актьор, което му се оплаква от критиките, които чете в социалните медии, обидите и какво може да се случи с тези момчета. , Cisa казва, че в тази малка намеса представлява себе си: „Разбирам ви, те ви приписват любов, която я няма, виждат дим там, където няма огън. Оплитат ви в теми, с които нямате нищо общо. Дори и да не си го направил, те ще пишат, че си го направил. Имаме тежка необичайна професия. Понякога човек се губи в живот, който изглежда толкова светъл отстрани, кара те да правиш това, което никога не си правил, грешки, неуспехи, да се изгубиш с ненужни думи… случва се… Но в крайна сметка най-важното си ти. Например, идвам тук, това е моят начин да не се изгубя... не мислете много, концентрирайте се върху работата си и когато сте прекалено уморени, намерете възможност да избягате, за да можете да останете сами със себе си, така че можете само да почувствате гласа си, бъдете сигурни, че ще бъдете по-щастливи... Надявам се да съм удовлетворил тези, които ме питаха какво казвам, защото не разбраха 💖 Нищо не казвам, той каза всичко Çağatay за тези, които искат да разберат... Помислете, преди да се държите като клавиатурни лъвове, който чете, е и остава човешко същество 😉

https://www.instagram.com/p/C9HaSDyobNC/

# 86
Добро утро!
Аз нямам никакви колебания коя е любимата ми снимка.

И знам защо. Тук сякаш гледа мен и само мен. Знам, че не е така и позира, но усещането ми е такова. Цялата фотосесия е много хубава. Не съм съгласна с някой решения на стилиста, но коя съм аз да критикувам.

А видеото от статията на италианката ми е толкова любимо, че тази снимка ми е на папката с негови снимки. В това видео има едни такива мимики и поглед, че няма как да не те очарова. Независимо дали си мъж или жена.

# 87
Здравейте!

Ето го моя избор за снимка

ЧБЛ
Скрит текст:
Нани, да те поздравя сутрешно и с тази наша "лудост"

# 88
Имам много любими снимки на Чаатай.
С различни визии и състояния.
Но днес се спрях на тази.

Още, когато я видях ми стана много любима.
Първо, защото този  негов външен вид  много ми харесва и второ, защото ми носи едно усещане за "нирвана".
"Според будизма нирвана е сложно концептуално състояние на съществуване, в което човек избягва страданието на света и осъществява своето единство с вселената. Човекът, чието съзнание навлезе в нирвана, може в крайна сметка да изостави цикъла на прераждането и да съществува духовно, макар и безлично. Думата нирвана буквално означава "издъхвам" или "угасвам", но значението ѝ, когато се прилага към духовния живот на човека, е по-сложно. Нирвана може да се отнася до акта на угасване - или постепенно гасене, или бързо (като духване на свещ). Крайната цел на будизма е нирвана, когато "угасването" на всички желания е пълно и човекът се трансформира в друго състояние. Представете си свещ, която гори, а след това е угасена. Нейната енергия не се унищожава, а се превръща в друг вид енергия. Това е основната илюстрация на това, което се случва, когато душата достигне нирвана."

Това е снимка, която мога да гледам дълго!
Heart

# 89
Нези, не знам как съм я пропуснала. Знам тази снимка и наистина е много хубава. Напълно те разбирам защо си я избрала. Веднага си я слатам в архива.

Общи условия

Активация на акаунт