Вип Брадър 2!

• 21 003
  • 426
  •   1
Отговори
# 105
Дългокос,атлетичен и невисок музикант-ударник-тоже у къщата!
Калин Вельов???

Еха той е симпатяга Mr. Green

ммммдааааааааааамммммм  Дано да е той Simple Smile

Други подсказки? Simple Smile

# 106
Половината дето сте ги споменали тука като евентуални участници, наистина са толкова ВИП, колкото и ромите от Столипиново, както се изрази една форумка пред няколко поста. Тая Силвия съм я гледала веднъж, ама нищо интересно не чух от нея... Явно ВИП са й любовниците, а не тя самата.
На бас, че средното интелектуално ниво на участниците => на шоуто няма да е по-голямо от това на светата троица ВНЛ... Tired
А пък ако "шоуто" и "сеира" са колкото в първия ссезон ("кой ми изяде киселото мляко", "тая на ква се прави" и т.н.), то... Stop

# 107
                Я вижте тук. Хихи...

# 108
Депутатът Иво Атанасов е страшен пич.  Whistling Представям си Силвия какви лиги ще точи по Калин Вельов.  Joy И не само тя де.

# 109
  • Има много детски смях.
ВИП са й любовниците, а не тя самата.

Точно това щях да напиша.

Един съсед наляво и надясно тръби, че тея дни  спал със Снежина Вълкова- сигурно и той е ВИП  newsm78 Другия път като го видя, ще го питам, не са ли го търсили от Вип Брадър вече... Wink

# 110
Спал със Снежина Вълкова! Много важно. То всеки може да спи с нея. Виж, ако каже, че е спал с Азис вече имаме новина.  Mr. Green

# 111
Момичета,

не знам къде да я пусна тази клюка за Митьо Пищова, затова тука я пльоскам! Blush

Четохте ли в дир-а, че Митьо закупил лицензите на няколко конкурса за Миски...Хихихи! Айде, уреди се с гаджета до края на годината! Няма да са вече онези с мръсните чорапи... Хихихи...  Blush

# 112
Ти не вярвай на всичко, което четеш, особено пък в дир-а. Не Пищова, а един друг известен екземпляр е взел лиценза.  Rolling Eyes

# 113
Ти не вярвай на всичко, което четеш, особено пък в дир-а. Не Пищова, а един друг известен екземпляр е взел лиценза.  Rolling Eyes

А! Ей, Шушон, опасна работа си! Blush
Язък, значи може и без гадже да остане Митьо... Blush

# 114
Простете невежеството ми EmbarassedКоя е Силвия Стойчева?Ако е възможно и приложена снимчица Blush

# 115
Простете невежеството ми EmbarassedКоя е Силвия Стойчева?Ако е възможно и приложена снимчица Blush
И аз това се чудех.

# 116
  • Варна
И аз това се чудех.

И на мен ми стана много интересно  Whistling

А относно темата - първия ВБ ми беше адски тъп...но предполагам зависи от участниците Simple Smile)) Азис, колкото и да е скандален, няма да ми е интересен за гледане...много ми е еднообразен Simple Smile Ще си покаже оная работа, задника иии големия келепир. Ако има фолкаджийки, ама от най-простите, наистина ще ми е забавно Simple Smile Или поне от дъжд на вятър ще сменям канала....засега Music Idol ми е интересен...може би защото е нещо ново, но като знам нашите ВИП-овци, едва ли ще гледам таз' годишния ВБ.
Сигурно е обаче, че ще следя коментарите, убийствени са  newsm10 newsm51

# 117
  • варненка от София
И аз това се чудех.

Ставаме цяла група невежите.
А иначе аз брадърите си ги гледам, нали съм тъпо парче Mr. Green

# 118
И аз това се чудех.

Ставаме цяла група невежите.
А иначе аз брадърите си ги гледам, нали съм тъпо парче Mr. Green

Една гримьорка ще има вътре..Мдаа..С голеееми очи..
Силвия Стойчева ли се казва?

На Мъро любовницата и на Наско от БТР - жена му ли?

Искам поп-фолк във ВИП-а!
Тая същата Силвия Стойчева е била и любовница на Бербатов!
Също така е и Вип колкото и ромите в Столипиново.

# 119
  • Добрич
Ето това изнамерих за Силвия Стойчева

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт