Вип Брадър 2!

• 21 086
  • 426
  •   1
Отговори
# 255
За Здравко знам още от началото на януари,че ще има нещо такова.

# 256
Остава Азис да вземе да роди там... Mr. Green LIVE

# 257
Имате ли идея от до тук изброените - кой може би ще спечели ВБ?

# 258
Добре де....нали като са били веднъж в къщата повече нямат право да участват?! Twisted Evil
Какви са тия сега? Здравко Sick Тишо  Sick??

# 259
...12.Калин Въльов, певец, не е на 100 %

Някой осведомен за горепосоченото лице? Хич нищо не знам за него, освен че тази сутрин ми прочете хороскопа по БГ радио  newsm78. Дори и не ми каза хубави неща, ама аз напук го запомних  Crossing Arms.

# 260
  • България Сливен
И една гримьорка на фолк певици, която се е снимала в еротична сесия с Бербатов.

# 261
Беше едно време при Слави на ударните май. newsm78

# 262

Някой осведомен за горепосоченото лице? Хич нищо не знам за него, освен че тази сутрин ми прочете хороскопа по БГ радио  newsm78. Дори и не ми каза хубави неща, ама аз напук го запомних  Crossing Arms.

Калин Вельов....

http://kalinveliov.com/
http://music.pop.bg/person17259.html

# 263

С Нина Николина имат хубава песен, ако не го бъркам с друг, но определено е симпатяга на външен вид.

# 264

Нали все още официално никой няма право да склЮчва граждански брак извън залата?

Така ли? Аз защо като гледах "Такъв е живота-Сватбата" се женеха в ресторантите newsm78
Сори за спама, но ми стана интересно как така не може извън залата.

Ми и аз това предаване гледах. Всички ходеха предварително да подпишат в залата-момичето в испански стил, черноочкото момиче, а после следобеда идваше лелката с дългата прошарена опашка да ги жени пред гостите в ресторанта, ама там беше спектакъл, а не самият акт на женене. В ресторанта лелката им даваше халки, венчета и се подписваха в едни албуми, които после минаваха през гостите за пожелания. Даже момичето, дето се жени за шотландец, настояваше за истинска церемония, но лелката с опашката й каза, че не може. Ще дойде и ще им побае, но подписването трябва да е в залата.

# 265
Може, може! Явно, аз не съм обърнала достатъчно внимание! Гледах, че пишат нещо и си мислех, че подписват.

# 266
Може, може! Явно, аз не съм обърнала достатъчно внимание! Гледах, че пишат нещо и си мислех, че подписват.

Знаеш ли, то май е различно в различните градове. Ако кметът на съответния град е разрешил да се сключва брак извън залата, правят го. Но за София, и особено в "Сватбата", специално си отварях очите и навсякъде беше само спектакъл, а ходеха с джапанки сутринта в залата да подпишат там. Май че печатът не може да се изнася от кметството, някакво такова правило беше...

# 267
  • София
Аз не по темата ама с актуална очезряна истина
Ожениха/омъжиха си се Тишо и Венета
Бях там, видях
ако трябва и повече инфо за достоверност ще давам
майка ми китки им бра
резил

# 268
  • Paris
Гримьорката със силикона, бившата на Наско от БТР? Силвия Стойчева?

# 269
  • София
Още достоверно инфо от вътрешни хора в екипа:
Маргарита Хранова   Shocked
Магдалена Желязкова- Мисис България  Rolling Eyes
Като казвам достоверно, имам предвид наистина достоверно!  Laughing
Заснели са рекламните спотове.
Другите почети ги изброихте.

Общи условия

Активация на акаунт