Вип Брадър 2!

• 21 066
  • 426
  •   1
Отговори
# 285
Съжалявам не бях прочела извинявам се. Blush

# 286
Съжалявам не бях прочела извинявам се. Blush
Нищо. Нали другия път първо ще прочетеш и после ще напишеш.

# 287
  • София
Азис със сигурност ще влиза, има го заснет в рекламният клип, който вече се върти по Нова.
Със женска визия е. Laughing
 Някакъв бизнесмен от Варна, който е общински съветник ще е вътре. Демек политическо лице. Най-вероятно певицата Никол ще отпадне!

# 288
азис влиза пише го в един вестник<не жълт> избирал си е тези дни рокля:)и ще е с китаеца Shocked

# 289
И аз чух уж от достоверен източник, че Азис, Китаеца, Тишо, Венета, Никол, някаква миска или манекенка, гримьорката, Деси Слава със сина си и.... забравих кой още влизат.
Но всичко това, както винаги, е предпоследно. Някой може да се откаже....

# 290
деси слава ако влезе с детето си ще я сметна за куку,иначе ще влезе тази която имаше гола сесия с митко бербатов извесна гримъорка е newsm78

# 291
  • на пистата
момичета,рекламата гласи могат ли хора от един пол да живеят като семейство,това не ви ли навежда на мисълта,че ще са само жени newsm78

# 292
Бизнесмена от Варна се казва Веселин Данов и е мноооогооо богат!
Любовницата му е заместник кмет на кметство Приморски в Варна.
Той е общински съветник и баща му е бившия председател на КОНСТИТУЦИОНИЯ СЪД. Той най вероятно ще е и кандидат за кмет че така ще гледа да си направи реклама.
Носи му се славата на нечестен човек и играч!

# 293
http://life.dir.bg/2007/03/23/news1498054.html
Катето влиза!Виж това е интересно!

# 294
момичета,рекламата гласи могат ли хора от един пол да живеят като семейство,това не ви ли навежда на мисълта,че ще са само жени newsm78

Според мен се отнася по-скоро за отношенията м/ Азис и Китаеца - те нямат право да сключат брак в БГ, т.е. едва ли не са семейство; та рекламата е за тях, според мен - защото и двамата са мъже.

# 295

Азис и Китаеца не са ли от един пол?

В рекламата по НоваТВ със сигурност се вижда и Калин Вельов.

Катето Евро също ще влиза във Вип Брадър

Упс, stefani6, писали сме заедно, извини ме, че те повтарям.

# 296
  • У дома... някъде
И аз чух уж от достоверен източник, че Азис, Китаеца, Тишо, Венета, Никол, някаква миска или манекенка, гримьорката, Деси Слава със сина си и.... забравих кой още влизат.
Но всичко това, както винаги, е предпоследно. Някой може да се откаже....
ООО,ако е така ще стане супер купон Peace

# 297
  • Там където е семейството ми
Нямам търпение да започне.Гризе ме любопитство от една седмица и нагоре. Mr. Green

# 298
Бизнесмена от Варна се казва Веселин Данов и е мноооогооо богат!
Любовницата му е заместник кмет на кметство Приморски в Варна.
Той е общински съветник и баща му е бившия председател на КОНСТИТУЦИОНИЯ СЪД. Той най вероятно ще е и кандидат за кмет че така ще гледа да си направи реклама.
Носи му се славата на нечестен човек и играч!

Shocked  #Crazy  Shocked  ooooh!  Направо са задавих със сухара дет го ръфах .. Е тва наистина ще го гледам вече  Crazy

# 299
Айде да ви кажа една гореща клюка.
Азис и Китаеца влизат,то е ясно.но...
Азис влиза за 2 седмици,Китаеца на 2
или 3 ден трябва да легне при него и
да симулират,че правят секс.Всяко нещо
си има цена-Азис и Китаеца също.
Знам и колко пари ще получат за това,
но май не е коректно да казвам.
Десислава влиза и тя,за което получава
50хил.лв.

Общи условия