Вип Брадър 2!

• 21 054
  • 426
  •   1
Отговори
# 315
Малииии, то Ша са превземки, лиготии, простотии  Crazy
Български лайф - формат  Shocked

# 316
Ще погледна веднъж-дваж да видя негримирана фолк певачка със сплъстени присадени редчета коси...

Азис се бил наблъскал с ботокс, чух, толкова много, че трудно имал мимики на лицето. Да изглежда гладичък за Вип-а

# 317

Това ритонците ли са?

# 318

Това е първият победител от ББ1 за простосмъртни, който вече е ВИП. Прочу се с това, че настоящата му жена му съобщи че е бременна в изповедалнята (той в изповедалнята, тя в тонколоните, де) Той пък взе, че я попита - от кого?

# 319
  • Paris
Оказва се по прости сметки, че във Випа ще участват около 50 човека newsm78

# 320

Де да бяха те!

Аз направо не мога да повярвам, че на Азис ще му дадат един милион лева, за да участва! Явно се надяват да направи голямо шоу и предаването да се гледа всеки ден. Но на Азис шоуто всички го знаем-перушини, боа, чизми, повърти си малко гъза и готово. Какво толкова ще му гледаме 1 месец...

Катето и Марги ще са най-интересни според мен.

Хайде да идва понеделник, че да мирясаме вече, да си знаем кой влиза-кой не. Grinning

# 321
Аз направо не мога да повярвам, че на Азис ще му дадат един милион лева, за да участва!

А каква ще им е печалбата тогава на продуцентите newsm78Като чета-на този,на онзи...плащат дебело Crazy
Те да не разчитат,че хората ще се прескачат да пращат SMS-и за тях-ВИП персоните Mr. Green
За мен този ВИП Брадър ще е пълна излагация,едва ли ще гледам(само ако няма абсолютно нищо какво друго...) Whistling

# 322
Венета и Тихомир омат сключен брак както си трябва. А ако Азис е там сигурно и той ще спечели.....  Sick

А тия големи цици ми приличат да са на Маргото....ама само  ми приличат....

# 323
  • Paris
Циците не са ли на Десислава?

# 324
Малко остана до истинското обсъждане..Форум, дръж се в понеделник, затягай положението със сървъра....  Joy

# 325

знам ли? Нейните не бяха ли по-добри?  newsm78

# 326

А тия големи цици ми приличат да са на Маргото....

Еее, верно, бре! Как не се сетихме да я предположим мерудията-Марго...

Ама тя тази Никол май и тя има големи цици, нали се е снимала в Плейбой...Може би ще да са нейните...

# 327
Маги Желязкова няма да участва - казала го е самата тя пред в."Труд"

# 328
Ако участва тази НИкол, ще е интересно. Изобщо нямам впечатления за нея, но знам коя е и ще ми е интересно да я гледам. Секси мацка е  Wink

# 329
  • Пловдив

знам ли? Нейните не бяха ли по-добри?  newsm78

Може да са на Силвия .....бреййй,цицорести колкот щеш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт