Вип Брадър 2!

• 21 073
  • 426
  •   1
Отговори
# 270
Вече забравих казах ли, не  казах ли...фолкпевицата Никол също ще участва.

# 271
Милен Цветков и русокосата красавица от "Горещо" Венета Райкова smile3533

# 272
Още достоверно инфо от вътрешни хора в екипа:
Маргарита Хранова   Shocked
Магдалена Желязкова- Мисис България  Rolling Eyes

Марги Хранова и тя? Shocked Леле... Защо им е това? На нея и Катето?

Ми то голяма компания се заформя-Азис е дружка с Венета и Маги Желязкова, значи ще плетат чорапи. Китаеца и Тишо ще си чоплят носовете. Марги Хранова и Катето ще въртят манджи. Според мен първи ще изгърмят Здравко и жена му...

Катето, ако не я е нашишкал Дим Дуков да влезе, пък на! Те нали са дружки... Дим я е излъгал, че е хубаво да седи вътре...

Значи какво става:

1+2. Азис и Китайчо
3+4. Венета и Тишо
5. Катето Евро
6. Марги Хранова
7. Маги Желязкова
8. Гримьорката Силвия
9. Никол
10. Калин Вельов
11+ 12 Здравко и жена му

Колко трябва да са? 12, нали?

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 19:36 от Marie-Antoinette

# 273
Калин Вельов има много фенки. Не колкото Азо, но има. Със сигурност ще зяпаме сеир в къщата. Здравко в комплект с Христина? О, не!  #Cussing out

# 274
Добре, в крайна сметка това ли са участниците? newsm78
1. Азис
2. Китаеца
3. Венета
4. Тишо
5. Десислава
6. Маги Желязкова
7. Никол
8. Силвия Стойчева
9. Здравко
10. Христина
11. Марги Хранова
12. Милен Цветков (?)
13. Катето Евро/?/

# 275
Ми, че то няма мъже вътре Mr. Green

# 276
Може да има женски бой Mr. Green

# 277
Аз силно подлагам на съмнение , че ще са тези участниците, да ви кажа  Thinking

# 278
  • Пловдив
не знам дали Силвия ще участва, но ето някои хубави снимки (като за Клюкарник)
1
2
3

# 279
Ми, че то няма мъже вътре Mr. Green
му-ха-хаааа  Mr. Green

# 280
Може, може! Явно, аз не съм обърнала достатъчно внимание! Гледах, че пишат нещо и си мислех, че подписват.
Явно наистина зависи от мястото. newsm78
Ние сключихме граждански брак в ресторанта където беше празненството, без предварително да сме подписвали в Общината за което доплатихме някаква сума към таксата,така  че може наистина да има сватби on line  Mr. Green

# 281
Аз също силно се съмнявам,че това ще са участниците във Вип Брадър 2.Преди 4-5  дена засякох някакво предаване.Не си спомням по коя телевизия беше,но на гости беше някакъв тип,който доколкото разбрах е от екипа и единственото,което издадоха беше,че този сезон ще е сезонът на двойките и в къщата със сигурност влизат Венета и Тишо.За други не казаха,но съм сигурна че Азис и Китаеца никога няма да влязат в къщата.Азис много пъти  го е казвал,а и то е логично,т.к. това означава да му се срине цялата кариера и всички да разберът,че той не е гей и всичко около него са само някви лъжливи сензации.Чувала съм също за Лора Крумова,но незнам до колко е вярно...Все пак по-известните и интересни личности в България никога няма да влязат в къщата,за да не се изложат и най-вероятно пак ще си гледаме някви простаци и лигли..Силно се надявам този път да е по-интересно щото нещо напоследък вечер няма кво да се гледа по тая телевизия Sad

# 282
В понеделник започва VIP Брадър ще го гледате ли? А знаете ли кои VIP звезди ще участват в него? newsm78

# 283

Има вече две подобни теми. А, може и да са повече.

# 284
  • На погрешната планета
Вече колко теми  има за Випа Whistling

Общи условия

Активация на акаунт