Смяна патрон на врата Солид 55

• 1 793
  • 3
  •   2
Отговори
Здравейте, някой знае ли как пи дяволите са маха патрон на врата Солид 55. Прилагам снимки. Благодаря

# 1
Ключарят.
Ходят и по домовете.

# 2
Бях питал точно тях преди време като си поръчвах нова входна врата дали мога да си сменя сам патрона и те ми казаха, че само с техни патрони иначе гаранцията на вратата отпада. Не знам какъв е вашия случай, но ако вратата ви е нова и просто сте решили да смените патрона с някакъв ваш ще е добре да се консултирате със Солид 55. Аз не съм фен на идеята и вратата и патрона да идват от една и съща фирма.

# 3
  • Out of the Mix
Естествено, че не е добра идея.
Винаги при смяна на врата се обсъжда в офиса преди поръчката, че ще си вземеш нов патрон и на място при монтаж, ще се смени.

Малко по-особено стоят нещата с GЕRDA.
Бравата идва в комплект с 5 ключа.
Принципно повечето "оторизирани" фирми си правят заготовките и дупките в цеха, и не е зле да им се каже, че искаш кутията да се отвори пред теб, и да не монтират бравата, а на място пред теб.
Не че, ако не решат не могат да направят дубликати, но изпадаме малко в параноя.
Принципно дубликати само в оторизирани, но спекула има, и ако отидеш в неоторизиран център, пак ще могат да ти направят копие, което си е типично българска шано практика.

Не ги харесвам Солид 55, як комерс, и надценени врати, също доста издънки с размери и монтажи.

Който иска скъпа и наистина качествена врата, има Диере, ако ще се дават 3-6 бона.

Винаги смяна на патрон и монтаж на допълнителна брава след това за максимално възможна сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт