Водоустойчиви стенни панели върху старите плочки в банята

• 17 852
  • 5
  •   1
Отговори
Решили сме да поставим стенни панели в "сухата" част на банята, върху старите плочки. Уточнявам ,че пространството където е душа е с голям прозорец и добра вентилационна система, заградено със стъклена преграда и там ще се поставят нормални плочки. Някой ако може да даде препоръка към кои качествени марки да се насоча? В магазин Практис има панели на EFFECTOR, но никъде не намирам къде се произвеждат. Другите които гледам са на KRONOSPAN и някакви норвежки - FIBO, които имат доста богат избор на цветове, но на тях пък никъде не намирам цена.
Снимката е просто за визуализация.

# 1
Хубави панели, но поне свали плочките... Особено, ако са и от някой предишен собственик.

# 2
Панелите са топ, няма нужда да сваляш плочките. Ефектор до колкото съм запозната е доста достъпен вариант, но и с добри отзиви - само в Практис съм го виждала Simple Smile

# 3
И аз обмислям слагането на такива панели, тъй като направих грешката да боядисам сухата част на банята и сега всичко е на петна от препарати и т.н. Който вече е слагал и има препоръка, да сподели за фирми, качество??

# 4
И аз се интересувам от подобни панели върху съществуващи плочки или изкъртени, няма значение. Виждам, че са ново нещо в строителството и няма много отзиви, дано някой се включи, но задължително с отзив за кадърен и коректен майстор за София. Предварително благодаря.

# 5
Ново строителство. Помещението,  предвидено за малка тоалетна, което е на груба варо-циментова основа възнамеряваме да превърнем в склад. Дали тези панели са подходящи да се поставят на стените?

Общи условия

Активация на акаунт