Проблеми с изхождането при новородено

• 800
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, до скоро само Ви четях, но ето, че дойде време да се допитам и до вас за мнение. Родих дъщеричката си на 26.06.
1.От няколко дни обаче й е трудно да ака. Напъни и рев. Преди 2 дни й направих клизмичка, излезе ако, но гъсто и лепкаво. После цял ден пак не беше акала, а напъни и рев. На сутринта се изачка сама, пак гъсто и лепкаво. После пак цял ден я виждам как се напъва, но нищо. И тази сутрин пак успя да се изачка сама. Пак същото. Ям сини сливи, круши, не ям запичаащи храни, кърмя я и й давам по малко АМ на Хип да си дояде, защото на гърда много се унася и заспива, и ми се струва, че не яде колкото трябва. Има ли нещо с което да й помогна това ако да се разхлаби.
2. Кажете някой трик за оригване, че не всеки път успявам да я оригна(на рамо).
Благодаря!

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 17:25 от Не се сърди, човече

# 1
Явно млякото на Хип не ѝ понася. Пробвай Аптамил или го изключи нацяло дохранването.

# 2
Млякото сменете. И на моето дете навремето не му понесе и това мляко, и много други АМ. Трябва да улучите млякото, защото от едни се запичат, от други повръщат много, трети не се разтварят, четвърти са супер тежки и трябва да намалите с лъжичка дозата, иначе качват прекомерно, а много деца по-нататък към 9-10 месец получават обриви, заради ванилията. От това мляко аз лично не бях доволна. И детето трябва да пие вода.

# 3
Млякото се приготвя точно по описанието на кутията. И толклва малко бебе НЕ ТРЯБВА да пие вода.

# 4
Здравейте, до скоро само Ви четях, но ето, че дойде време да се допитам и до вас за мнение. Родих дъщеричката си на 26.06.
1.От няколко дни обаче й е трудно да ака. Напъни и рев. Преди 2 дни й направих клизмичка, излезе ако, но гъсто и лепкаво. После цял ден пак не беше акала, а напъни и рев. На сутринта се изачка сама, пак гъсто и лепкаво. После пак цял ден я виждам как се напъва, но нищо. И тази сутрин пак успя да се изачка сама. Пак същото. Ям сини сливи, круши, не ям запичаащи храни, кърмя я и й давам по малко АМ на Хип да си дояде, защото на гърда много се унася и заспива, и ми се струва, че не яде колкото трябва. Има ли нещо с което да й помогна това ако да се разхлаби.
2. Кажете някой трик за оригване, че не всеки път успявам да я оригна(на рамо).
Благодаря!

Здравейте! Кърмих детето си 3 месеца, но кърмата ми намаля, защото получих мастит и се наложи да го храним с АМ. Имаше същият проблем с изакването и педиатърът ми каза, че понеже е на смесено хранене и коремът не е свикнал и ще отнеме време. Но след като мина само на АМ ( Blemil Optimum ) нещата не се оправиха и се наложи да сменим АМ. От както пие това АМ ( Blemil Evolution ) почти не е пропускал ден. Ние живеем в Испания и не знам дали в България го има това мляко, но ние сме много доволни от него.

Общи условия

Активация на акаунт