Запитване за Технически университет София

• 712
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Ние още сме далеч от кандидатстването, но искам да попитам тези, които са в ТУ София:
- доволни ли сте от нивото и качеството на обучение?
- има ли стажове и практики или всичко е само суха теория?
- някой запознат със специалността Аерокосмическо инженерство (на английски) и впечатления от там?

Много благодаря на всички отзовали се!

# 1
Здравейте! Ние още сме далеч от кандидатстването, но искам да попитам тези, които са в ТУ София:
- някой запознат със специалността Аерокосмическо инженерство (на английски) и впечатления от там?

Здравейте! Студентка съм във втори курс(от септември) в ТУ-София в специалност Телекомуникации.
Доволна съм от университета и от нивото на обучение. Със сигурност не е суха теория- има много упражнения и възможности за стажове. Всяка година по 2 пъти има така наречените "Кариерни борси". Всичко зависи от желанието и амбицията на детето: ако има желание за развитие, всеки преподавател и декан ще иска да му подпомогне.
За специалността, за която питате, не знам нищо, съжалявам. Ако детето има желание, може да дойде на лекции, за да види какво е.
Едно от най-хубавите неща на университета е, че се сформира студентска среда- всички студенти от всички факултети се срещат, а не са разпръснати по цяла София като в други унита.
Писала съм подробно мнението си за ТУ в други теми, погледнете в профила ми. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 10:39 от spasidancer

# 2
Някой знае ли как се казва групата във Facebook за Киберсигурност, понеже тази година съм първи курс? Благодаря предварително!

# 3

Здравейте! Студентка съм във втори курс(от септември) в ТУ-София в специалност Телекомуникации.
Доволна съм от университета и от нивото на обучение. Със сигурност не е суха теория- има много упражнения и възможности за стажове. Всяка година по 2 пъти има така наречените "Кариерни борси". Всичко зависи от желанието и амбицията на детето: ако има желание за развитие, всеки преподавател и декан ще иска да му подпомогне.
За специалността, за която питате, не знам нищо, съжалявам. Ако детето има желание, може да дойде на лекции, за да види какво е.
Едно от най-хубавите неща на университета е, че се сформира студентска среда- всички студенти от всички факултети се срещат, а не са разпръснати по цяла София като в други унита.
Писала съм подробно мнението си за ТУ в други теми, погледнете в профила ми. Simple Smile)

Благодаря Ви! Не откривам обаче Вашите теми, малко съм в непозната среда тук..😉Ако може линк..

# 4
Някой знае ли как се казва групата във Facebook за Киберсигурност, понеже тази
година съм първи курс? Благодаря предварително!

Този линк води до една група, в която има постове за всички месинджър групи по специалности. Намери тази за Киберсигурност и се пиши в коментар да те добавят.

https://www.facebook.com/groups/45733952594/?ref=share

За Елица пращам линк:
https://bg-mam.ma/t/1657333

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 21:17 от spasidancer

Общи условия

Активация на акаунт