Бабо Марто ти ела - мартенички чакат МАЙските деца!

• 13 491
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мацки!

Малее, винце, мезенца.... СТрашни сте! Наздраве!!

Честито на месечинките! Hug

Много пораснали дечица гледах на клипче и снимчици... tania_ark Мартин много се радва на Никола - пя му, вика иееее - голяма радост беше...

Ето ни и нас - в крачка и  да не ни забравите  Heart Eyes

# 241
А бе вие голям купон сте си спретнали у Лусмар, докато съм била на фитнес. И аз пристигам с пържолите, но да уточня че само бяло вино пия. Люси такова правите ли? Знам че вие винарите не го признавате за вино, и че за бялото вино само една песен има, но такова си пия аз.  Mr. Green
А това , че тук са най добронамерените мами и аз ще го потвърдя. В неделя се събирахме на Шуменска форумска среща и всички много си оплюват отчетните теми. А аз ги гледах изумено и не мога да повярвам , за какви неща става на въпрос.  #Crazy Така че това че тук са се събрали най-готините мами не са само суперлативи.

Шуши, Марти да не е проходил вече и да не си се похвалила?

# 242
Днес ще ви писне от мен....ама на - ръцете ми не спират да пишат!
Анита, Никола също си пука крака и не само в коляното ами и глезена и хълбока.... каквото се сети Simple Smile Не е нищо страшно. Аз даже бях писала след нашия преглед при ортопеда за да не се стряскат и други майчета като мене.... Тези изпълнения ги правели гъвкавите деца и то обикновенно когато им е скучно. Израства се проблема като си намерят да правят нещо по-забавно от това да си пукат краката  hahaha
Шуши, радвам се че сме развеселили Марти.   bouquet
Кабранска, надявам се да не си се засегнала от шегата ми  Hug И идея си нямам какво е в другите отчетни, защото чета само нашата и ходя из другите подфоруми, но надникнах в юнските да видя за какво иде реч и ми се стори малко напечено положението.... налагане на мнения и спорове (абе всъщност не е моя работа да коментирам). Та ако си се почувствала тъпо от поста ми, извинявай   bouquet

Моето диване заспа рано-рано и тази вечер съм решила да му сготвя нещичко за утре. Това ще ми е първото му приготвяне на храна от мен - стискайте палци да я приеме.

Хайде, лека вечер и повече усмивки  Laughing

# 243
Абе момичета не чета чужди отчетни теми и не схващам за какво иде реч  newsm78 Я кажете  Praynig Praynig
ВИФ-забравих да ти кажа ние още се мажем с олио в гънките,даже под мишниците много и изсъхна кожата и мажем с лосиона на д-р Тайс,а иначе само Бюбхен.Мустела само за крустичките по веждите,а Джонсън беше хубава козметика  преди 9-10 години.Сега е  Sick

# 244
Ей мамита,купихте ли мартенички вече?Аз още не.

Що се отнася до козметиката,Джонсън наистина никй не ги препоръчва.Аз ползвам Бюбхен и съм страшно доволна,от самото начало съм с тях.
Браво на детенце на Шуши,трябва да почерпиш.
Честито на всички месечинки.
Лека нощ!

# 245
  • Русе
   Добър вечер!
   Настроението в темичката е страхотно, добре, че почетох малко и се развеселих, че днес нещо са ми потънали гемиите Confused Тука няма и грам сняг, един ситен, неприятен дъжд вали и на мен ми е много криво. Дарито пък цял ден е нервна, все на ръце се носим и пак не мога да й угодя Crossing Arms
   За козметиката-аз използвам Пенатен, Нивеа и Саносан. Като свърши първата ни опаковка с олио минахме на лосиони, това олио ми е много неприятно за мазане, а Дарка няма претенции засега Wink
   Мами, какво ви е отношението към телевизията? Давате ли на дечицата да гледат? Напоследък взех да се притеснявам, че Дарито е голяма фенка на ТВ-то, а от много места казват, че е вредно. Ние обаче сме в гарсониера-всички сме в една стая+телевизора. При вас как е?
   И последно да питам Сиска, че нещо съм изтървала, това "Чемшира" прякор ли е на мъжа ти, или нещо от фамилията?
   Ох, отивам, че Дарито вече със сълзи плаче и протяга ръце да я взема, а татито гледа филм и е много зает.

# 246
Ама това Дари хич не му се спи по нощите! Аз телевизия на Ивко не му пускам да гледа, той и да е включен вечер телевизора не се заглежда много. Като беше по малък , само така го изъгвах за 5 мин спокойствие, но сега няма нужда от тази мярка.

А за това какво става из другите теми ме е страх да коментирам, защотото искам в нашата да си останем приятели и да не развалим магията тук. Но определено всичките ми приятелки вече са се отказали да пишат в отчетните си теми. Аз по принцип нямам време да надничам в другите теми и знам само от техните разкази.

# 247
tania_ark ,ако не друго поне чуство за хумор имама....и хич не се обиждам лесно.....обаче това "Извинявай"-яде ли се,пие ли се??? newsm78че днес я подкарахме една такава кулинарно-дегустаторска...и цял ден само разни чашки,мезета и на Анни сладкиша са ми в акъла #Crazy.......
Мими и тук времето е повече от отвратително...и ако постоя още един ден вкъщи сигурно ще лудна съвсем.....утре вали не вали-отивам поне мартеници да купя/но  просто се побърквам от седенето вътре...пък както съм ви почнала и на вас може да ви се отрази моето заседяване пред компа Mr. Green/
Шуши-гледам и вие скоро питка ще раздавате за пешеходец.........
За телевизията-аз не ограничавам....в смисъл,че вкъщи почти никога не е тихо и Тв то се"пали"рано сутринта и се гаси пак рано сутринта...........обаче и двамата не се залеждат много,много.....просто го приемат за фон......единствено на рекламите има зазяпване/и то на конкретни-космодикса, ни е фаворит/...ама то да е само при нас............
За отчетните-мога само да се радвам,че тук даже и зачатък на конфликт все още няма......но понеже имам и база за сравнение искам да ви кажа,че определено си е от хората дето се разписват-затова днес ви казах,че ви  обичам/малей,аз на Асен не съм му го казвала толкоз пъти Embarassed,колкото на вас,ама си е така/.......
Е,лека...пак ранко ви оставям....ама ми се спиииииииииииииииии.........................

# 248
Добър вечер ,момичета!

Гледам слеобедното настроение е било на ниво GrinningАма сега нещо активността е ниска Sad

Никой не ме пита ама аз да си кажя Mr. Green за козметиката.....аз като се роди Ники използвах Бюбхен , после минах на Саносан и съм много доволна от цялата им серия(аз май от всичко си накупих независимо далими трябва Wink )

Шуши струва ми се че не си ни се похвали за ходещото човече Naughty

Мимето и ние имаме от време на време такива дни SadЧе чак почвам да се чудя дали му има нещо на това дете(по принцип Ники е много лъчезарна,ама по принцип Wink)А относно ТВ-то...абе да ви кажя те много работи са вредни......Ники гледа и много се радва...даже вече има и любими детски филмчета(като ги види и замръзва вторачена в телевизора Simple Smile ) и реклами(особено ако участват деца).Естествено че гледам да не се вторачва за дълго време,ама....то и компютрите са вредни,ама аз като съм седнала на компа и тя дойде да ме дърпа за крачола....какво да правя взимам я в мен Wink(Ейсега ще ме заклеймите като лоша майка,която вместо да седи пред компа не вземе да си играе с детето Mr. Green)

Относно другите отчетни ами....имам наблюдения върху някои....(не съм шпионка Embarassed,ами имам познати ,които чакам да родят или вече са родили  и аз да следя какво става с тях Blush)ами наистина тона някъде е на по-високо ниво,няма е тази подкрепа,няма съпричасност.Имам чувството,че там повече има някаква конкуренция между майките и вместо взаимопомощ се получават нападки от всякъде....но както и да е.За мен е важно че тука се разбираме перфектно и няма злорадство(което винаги много ме е дразнело) и лицемерие(другата ми омразна черта в хората).Та в този ред на мисли,скоро казвала ли съм ви колко ви ОБИЧАМ -вас и малките ви съкровища newsm78 Май не съм....Е..сега е момента:

newsm51 ОБИЧАМ ВИ! newsm51
txtloves newsm76 Two Hearts Heart Eyes  Kissing Heart Two Hearts Heart Eyes Two Hearts Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

Хайде лека нощ!  love001

П.С. Това е за днешните главни герой във винената епопея hahaha
Виното е радост и наслада-
Смееш се, обичаш и твориш
Вкусиш ли пенливата награда.
После...като малко бебе спиш.

# 249
Още съм 2 страници назад, но се включвам, за да честитя празника на Калина, Александра, Венци и Стоян!!!
Да са здрави, румени и засмени!

Ще пиша пак след 12, за да ви почерпя за 10-тия месец на Криси.  А и дано до тогава да изчета темата.

# 250
  • София
Ехеее, купонът продължава ли, гледам има достатъчно запаси от хапване и пийване, от нас малко танци-манци http://www.youtube.com/watch?v=dfwpAq5qMMU

# 251
Не съм чела други отчетни ..ама ме стреснахте  Rolling Eyes Като ще си правим признания  newsm51 smile3525 newsm51 И аз ви обичам и ми е много хубаво тук. Grinning
И аз съм лоша-кърмя пред комп-а,защото тогава мога да ви чета и пиша,иначе мъжа ми мнооооооого мрънка . Close Twisted Evil пфуууууу  #Cussing out #2gunfire

Тая козметика Саносан да не е новата ,която излезе на нашия пазар миналата година?

# 252
Ех,ама то една любов се завъртя hahahaСамо любовни послания валят Heart Eyes
..................
Тая козметика Саносан да не е новата ,която излезе на нашия пазар миналата година?
Същата Peacehttp://www.sanosan-baby.ru/ Peace

# 253
  • Varna
Така де Цял ден пииване.... обич.....Аз от обяд все Едно мартини ви предлагам, На това бях, но временце неостана дави почерпя, така че който когато му се прииска да заповяда. Сега с винце завърших деня и така ми се спи......Но е края на месецаи не съм направила нито една справка и от софия утре ще ме #2gunfire #2gunfire #2gunfire или аз тях.
Stryper, честити 10месеца Hug Hug Hug
  За козметиката ние отначало сме на Нивея, че тая козметика в началото .
Мимоз, много сте сладки. А Макси е много нежен един такъв мъничък и миличък.
  Времето към края на седмицата го дават да се пооправи  една срещичка няма ли да спретнем.
   Отивам при табличките след малко ще проверя кой не спи.

# 254
Честито на месечинките. Живи, здрави и много весели   bouquet
До сега съм ползвала мляко в топлото време и олио в по-студеното(това е съвет на педито). Доволна съм от Клоран, Бюбхен и Нивея.
Маги ми се радва повече на щракане с пръсти , свирене и тананикате отколкото на музика. newsm78
Олче, много готин Велизар пу-пу и ти по- редовно де Naughty.
Мариса и Жули много фешън Peace.
Че Мимозке то си е за смях Hug. Joy(сама с добри чувства)
На стоянчо му отива, та продължавайте да се упражнявате, за шеф.
Никола, Маги благодари newsm03
Losita79, намирай време и за по някой ред. Нали виждаш аз кога пиша. Че то кафето на Сиска отдавна изпито. Тя ще трябва по едно малко да сипва вечер за отпускане на нервите преди сън(ако на това му се вика сън)
Ванилка и аз изядох цял шоколад(цял ден се гледахме с него и след почерпките не издържах)
 Praynig Praynig Praynig за Калина и Кристиян
Шуши , Марти голям пич(то ти беше по вечерното питие ама нещо се скатаваш).
Ани и аз съм само на бяло винце така че, ще донеса(та да има), може и някой друг да го хареса.
Таня арт, ние палци ще стискаме ама ти дай рецепта, че ние караме само на готвено вкъщи и вече си изчерпах идейте.
Мимето,Маги до скоро не знаеше какво е ТВ, но почва да се заглежда  и аз я оставям, ако е достатъчно далеч. Иначе всичките и мебели са обърнати с гръб към ТВ.
Аз  мога само да кажа, че тук ме приехте радушно,  а се вписах доста късно Hug, а др. просто не ме интересуват. Мами  love001То мойте писания приличат на някой доклад (скучни и подредени)та и затова че ги четете трябва да благодаря(че си е чисто изтезание #2gunfire)
Лека и неревяща.

Общи условия

Активация на акаунт