Тук така хубаво вали....
Има и червено винце...

Лелеее колко са порастнали всички
, вече не изглеждат като бебета, имат си физиономии на сладки дечица, големи сладури пу-пу, очите ми останаха. 
, вече не изглеждат като бебета, имат си физиономии на сладки дечица, големи сладури пу-пу, очите ми останаха. 
...ама рецептата иска парола
.....а за пилето-така и не видях инструкция
........
,че гледам Стоянчо и Мая ни гледат строго и ни се чудят на акъла....уж големи хора пък
.........Обичам ви
/на чай съм да не си помислите нещо,ама преди малко за пореден път се впрегнах на начина по който се общува в някои други теми/

Ще го напиша,но по-късно,че сега пазя тишина на Божидара.Да му се неначудиш той е евтинджос,ама чисти супер.

, винце нали има (и шоколади)

/
......не е достатъчна 

Всички бяхме в такова напрежение, помня...А дечицата ни се раждаха едно след друго...Новините по горещия телефон ни заливаха непрекъснато.. Сладки моменти бяха... 

Как може да не се обадиш, като си ни видяла? Или аз не съм била там и затова... Да знаеш, че само този отговор те спасява
С огромно удоволствие бих се запознала на живо - още повече пък и щом сме в една махала...
Много много не бръмча с количката, освен в четвъртък или събота и неделя - това са дните, когато не съм на работа и мога да разхождам Бебо - моля те, ако ме видиш - не ме подминавай, обади ми се... Аз като се разхождам понякога съм като кон с капаци и не виждам около себе си, но държа да се запознаем, ок?

През нощта пак вдигна Т, но я свали сама. Не посмях да рискувам, педиатърката бая ме наплаши, че е много сериозно, ако не се лекува... Дано само се оправи
Тази нощ чак не искаше да спи на лявата страна(там е болното уше
)

вече е 10.300 Ще има "леко" ограничаване в бисквитките и киселите. Педиатърката каза, че няма нищо притеснително, но мен ме е страх да не стане шишко. А и му щрака/чак го виждам как мърда/ едното коляно когато е седнал и иска да стане. Да не би да е от повечето килограми
Утре сме на ортопед, стискайте палци моля ви всичко да е наред.