Бабо Марто ти ела - мартенички чакат МАЙските деца!

• 13 508
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Люба, идвайте на гости !
Тук така хубаво вали....
Има и  червено винце... Wine Glass
ако измъкнеш и луканка отнякъде пристигам и аз  Mr. Green, че то и тук и помен от сняг няма, явно тази година ще ни подмине.
Лелеее колко са порастнали всички  Hug, вече не изглеждат като бебета, имат си физиономии на сладки дечица, големи сладури пу-пу, очите ми останаха.

# 226
  • Плевен
Таня, веднага я уреждам луканката!

А ако намеря рецептата за пилето на Ани и него ще ви спретна...
Само Люба трябва да е с двамата ергени, че момите да имат компания... Laughing

# 227
Привет на всички май-ски дечица и техните майчета!

Аз съм предимно от четящите, от време на време при това, но като майка труженичка от есента насам не остава много време - знам че ще ми простите  Praynig

Но сега направо по въпроса, който живо ме вълнува - Честити 9 месеца на Стоянчо на Недка. Много е сладка шефската ви снимка, напомни ми за една подобна на Мая, но тук е малко предпразнично оттегчена  Laughing

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2280316

# 228
О,идвам.идвам...ама адрес нямам...........обаче пък имам тоя на Ани и ще взема да пратя Асен към тях-пък белким му завият нещо "завкъщи".....`щото то хубаво ни пусна снимки г-жо Банкова Naughty...ама рецептата иска парола Crossing Arms.....а за пилето-така и не видях инструкция Thinking........
Танче,казвай кога тръгваш с луканката....и кажете аз какво да нося освен дваната ергени Wink

Ох,стига простотии Stop,че гледам Стоянчо и Мая ни гледат строго и ни се чудят на акъла....уж големи хора пък Embarassed
Ама да ви кажа-само в тая отчетна тема е такава веселба и всички сте едни такива мили и добронамерени  bouquet Hug  bouquet.........Обичам ви Heart Eyes/на чай съм да не си помислите нещо,ама преди малко за пореден път се впрегнах на начина по който се общува в някои други теми/

# 229
...на чай съм да не си помислите нещо...
Кабранска, от какво е тоя чай, бе мила - от едни такива тънки и дълги зелени листенца ли  Party  Hug

# 230
 Кабранска,ти добре че каза за чая,че: beer beer3 beer2 Wine Glass
"Абе ти уважааавашшш ли ни нассс?"
не се сдържах newsm62

# 231
Кабранска,ти добре че каза за чая,че: beer beer3 beer2 Wine Glass
"Абе ти уважааавашшш ли ни нассс?"
не се сдържах newsm62
Хахахаха!!!!
Е, заформи се як купон по никое време!
Не ме карайте да се напивам с вино сама и то толкова рано  Hug

# 232
  • Велико Търново
Кабранска,Ирка чете  Mr. Green.
По едно кафе викам да пийнем Coffee
Тук вали дъжд и е едно сиво.Божа спи и аз вместо да легна пия кафе и стоя във форума,ама както казва баща ми,ако съм един щъркел жаба няма да мога да си хвана Mr. Green
Велиса,тъй лесно не си давам марката на препарата,че то кой ще ме покани на гости Heart EyesЩе го напиша,но по-късно,че сега пазя тишина на Божидара.Да му се неначудиш той е евтинджос,ама чисти супер.
Не знам защо,обаче аз,не мога да гледам клиповете newsm78
Напълниха ми се очите като гледам снимките.Жули не съм я виждала два месеца,а е толкова променена.Мариса,Стоянчо,Никола,абе всичките са страхотни.

Ани,страхотни кулинарии си спретнала Peace
Отивам да си вземам час за фризьор,че пак приличам  в главата на баба ми Mr. Green
Само да припея  и аз на Кабранска-В ТАЗИ ТЕМА СА СЕ СЪБРАЛИ НАЙ-СТРАХОТНИТЕ ЖЕНИ

# 233
  • София
ей мацкииииииии,

вина, кафета се леят, ани тука ни кара лигите ни да легат е пилета и бирени сосове, ааааааа, обедно време е все пак  Mr. Green, накарахте ме да се отрека за малко от теорията за захарта и слизай с беба на ръце до долу за един шоколад с яйчен пунш. пише , че няма алкохол, което е жалко направо  Cry

мен снега дори и за малко ми напълни душата. пък нека вали сега дъжд. важното е ,ч е февруари се разписа. да живей зимата, макар и в този вид!  Wine Glass, винце нали има (и шоколади)

да не забравя: жулито голям бонбон с тази пола  Flutter
мариска - думи нЕмам!

мерси за сърчицата, стоянчова мамо, види се, много се тачим с вас  Mr. Green, приемаме да се почерпим. а шефът - голям сладур. столът малко му е голям, де  Mr. Green Mr. Green Party

честито на люси за наградите, изкефих се за вас! ние таз година сме решили да си праивм парти за 5 годишнината и отсега мисля, нищо че имам половин година дотогава. какво се казваше на 5 г (тенекиена ли беше, каква?)

и последно, танче арк, този йовчо, голямо търпение има явно, снимките много ме изкефиха, както обикновено ги препратих на мъжо да гледа.  hahaha

# 234
...на чай съм да не си помислите нещо...
Кабранска, от какво е тоя чай, бе мила - от едни такива тънки и дълги зелени листенца ли  Party  Hug
ей,какво ме направи ти бе Танче......чай като чай...от пакетче..............ама знам ли какво са напъхали вътре......но,ако видиш някои форумски мами с какво си уплътняват времето и на теб ще ти се прище нещо по-силно,макар и по-обед........
Сиската знае за какво иде реч май и ме разбра....И мерси за инфото-Ама тя Ирка е съвременна сватя,знае,че здравите семейства са от ходили и патили хора............./пък и то си има ЛС ,Кю и Скайп,като ще кръшкаме Wink/
Ванилка-тя теорията си е хубава,ама само заради нея да се откажеш от хубаво нещо като шоколада Stop......не е достатъчна Laughing

# 235
  • Велико Търново
Кабранска,аз баш няма да разбера Heart EyesРазбрах,ама този път съм пас.
Кю,мю,скайп не забравяй,че и аз мома имам кой знае Надя къде и как го обещава Марти.Пък Божа да спи Mr. Green

# 236
Здравейте мами  bouquet

Благодаря за поздравите и комплиментите! smile3525
Честито на всички сладки месечничета и прохождащи човечета!   bigdance2
Румя, много мило, че си се сетила за мъките ми около раждането на Съни - поне са си заслужавали... smile3521 Всички бяхме в такова напрежение, помня...А дечицата ни се раждаха едно след друго...Новините по горещия телефон ни заливаха непрекъснато.. Сладки моменти бяха... newsm03

nMihaylova, Да ти е жив и здрав Стоянчо, да е весело и щастливо дете и да се радвате и да се гордеете с него!   bouquet
А сега ще ти се карам, настрой се психически Crossing Arms Как може да не се обадиш, като си ни видяла? Или аз не съм била там и затова... Да знаеш, че само този отговор те спасява Naughty С огромно удоволствие бих се запознала на живо - още повече пък и щом сме в една махала... smile3521 Много много не бръмча с количката, освен в четвъртък или събота и неделя - това са дните, когато не съм на работа и мога да разхождам Бебо - моля те, ако ме видиш - не ме подминавай, обади ми се... Аз като се разхождам понякога съм като кон с капаци и не виждам около себе си, но държа да се запознаем, ок? Grinning

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 18:19 от gwendoline

# 237
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета за поздравите за моето съкровище и палцестскането   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Честито ина Венци и Стоянчо   bouquet
Снощи след дълги колебания все пак дадох антибиотика  Sad През нощта пак вдигна Т, но я свали сама. Не посмях да рискувам, педиатърката бая ме наплаши, че е много сериозно, ако не се лекува... Дано само се оправи  Praynig Тази нощ чак не искаше да спи на лявата страна(там е болното уше  Cry)
Таня, аз ползвам олиото и шампоана на Бюбхен откакто се е родила Калинка и не сме имали проблеми Peace
Виф, страхотен е твоя танцьор, така съм се смяла като гледах клипа  Joy

# 238
  Страхотни сте майчета!   bouquet С вас е винаги весело и отморяващо!  bouquet

# 239
  • Варна
Хей, тук станало много весело. Наздраве и от мен  cheers

Стискам палци на Калина да оздравява по-бързо болното ушенце...горкото дете, дано скоро отмине и това  Hug

Сиска, клиповете ако ги виждаш на пресекулки значи е от бавната скорост на нета. Аз го оставям един път да се извърти така и после вече пускам от начало да гледам. Май трябва да се зареди в компютъра. Абе не го обясних много добре, дано си ме разбрала.

Ние днес бяхме на консултация. На мама прасенцето Animal Pig вече е 10.300 Ще има "леко" ограничаване в бисквитките и киселите. Педиатърката каза, че няма нищо притеснително, но мен ме е страх да не стане шишко. А и му щрака/чак го виждам как мърда/ едното коляно когато е седнал и иска да стане. Да не би да е от повечето килограми  newsm78 Утре сме на ортопед, стискайте палци моля ви всичко да е наред.

Ставам да режа зеле за салатка. Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт