Бабо Марто ти ела - мартенички чакат МАЙските деца!

• 13 491
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
   Танче, за "Нощ в музея"-става за едно гледане, ама мен лично ме разочарова. По принцип Бен Стилър и Оуен Уилсън в компания правят добри филми, но точно този нещо не се е получил. Хем и Робин Уилямс участва, но сюжета е слаб според мен. Прекалено е фентъзи-все пак да оживяват експонатите в музея...
   За филмите винаги проверявам какъв им е рейтинга на адрес www.imdb.com За този специално оценката е 6.3 от 10, което означава, че не е нищо особено, добрите филми са от 7 нагоре.
   Виф, какво теглиш?

# 76
  • София
Чета, че кабранска иска да види тоалета на танчето, че сме били цениители и си викам: Брей, откога се хвалим с кенефа тук? newsm78
Ох, ще ме разсипете Joy Ям портокал, чета бисерите и се хиля сама пред компа Laughing Joy

# 77
Здравейте,момичета!

Simple Smile Добре дошли на Никола и мама Юнос!  bouquet(малко позакасняло,ама....)Гледайте да сте здравички сега, пък това, че е по слабичък- малко по малко ще навакса. Не се притеснявай Hug

Simple Smile Радвам се и че всичко е минало добре с Коки на Даниеле!Дано не се налагат повече такива процедури Hug

Simple Smile Vif EmbarassedНа теб едно по едно
...........................................................................
А за рецепта за тъмни кръгове, и аз да питам, че колегата ми направи един комплимент, който започна с "Какво ти има на очите? Защо са такива....?"....

Ивон, мила, аз съм се отчела бе... ама ще повторя за вас - нали сте ми слабост  Hug Макси е 8700 гр и 72,5 см /абе мадамата ни май ни е минала, ама ние си падаме по височки  Mr. Green / ....

Пък ние снощи с моя мъж отслабвахме - нали няма кой да ни пречи  Mr. Green То аз съм си върнала предзабременелското тегло, ама той има за сваляне и аз се прежалих  Flutter е ако смъкна още малко, няма да е лошо. Ще стана като абитуриентка  Mr. Green
1.Извинявам се за отчета ама май съм блеяла някъде EmbarassedП.С. Това че Макси е по-строен от Ники нали не означава че вече не я искате за снаха CryАз ще я подложа на диета,ако трябва WinkСамо ни вземете.Ние много си ви обичаме Heart Eyes
2.За твойте кръгове под очите.......я кажи на колегата да си сложи очила.Много свежо си изглеждаш, за което ти завиждам адски много(но благородно Simple Smile )
3.Това с креватната гимнастика......за сестричка на Макси ли или....просто за удоволствие....... Grinning

Simple Smile Като ви гледам снимките момичета,направо ме разтройвате(трябва да се взема в ръце)-всички сте едни такива стройни и хубави Simple Smile за разлика от мен CryАма ще видите като си намеря любовник hahaha

Днес времето е отвратително и с Ники сме принудени да си стойм вкъщи,тя беснее като за десет деца,а аз луднах като за 10 майки hahahaДа ви се оплача днес как ми взе акъла това дете.Слагам я аз да спи на голямата спалня и по едно време чувам че се пее(крещи hahaha)отивам аз и какво да видя #CrazyНики пълзи към края на леглото ooooh! и всеки момент очаквам едно голямо ТУП #Crazy,ама тя в последния момент се обърна и слезе благополучно на крака Rolling EyesПосле седна си детето на пода и като запълзя към вратата с песен на уста Joyвсе едно че нищо не е направила и всичко си е в реда на нещата.
Ох и за друго искам да ви се оплача ,ама като се поуспокоя малко(за баща й иде реч).От два дена се мъче да ме вкара в лудницата.До такава степен никои не ме ядосал #Cussing out(а по принцип съм много спокоен човек).Но за това после......

Хайде лек ден на всички.По-късно пак ще се включим Heart Eyes

# 78
Пак съм аз...... Grinning
Да ви кажя какво направи Ники ,докато аз си пиша тук.......Малкото диване ми стоеше в скута-кротко и мирно се занимаше с принтера... Grinning Публикувам си аз постинга и поглеждам моята дъщеря и #Crazy какво да видя #Crazy тя бръкнала извадила черната глава и цялата в мастило #CrazyУжас!Жялко, че нямам фотоапарат в момента да я покажя JoyХайде отиваме да се мием,дано излезе.....

# 79
Здравейте мами и бебчовци.
Днес малко кофти времето и активността тук е повече от добра. Моите човечета заспаха, а аз уморена от прeглеждане на форумите за автомобили /че кола си търся и събирам мнения/ реших и тук да намина. Че да не изпусна нещо  Laughing. Гледам добре се разбирате някои. И аз като бабъл си се смея сама.
За мъжете - то това е неизчерпаема тема като за свекървите. И моя знаете ли как ме ядосва напоследък, но и аз съм му свила перките. Риен браво, точно така и аз постъпвам. Пък за дрехи /които напоследък рядко купувам, че нали уж все ще влизам във форма/ въобще не питам. решавам, взимам и това е. Обаче по-меко май трябва да се изказвам, че с моите двама сина, какви ли снахи ще ми се паднат  newsm78. И как ли ще говорят и те за тях, както ние сега тук ги одумваме.
Галюшана - аз не кърмя, но вместо да ставам по сто хиляди пъти съм си го взела под моето крило на леглото. то не че това ме спасява от нощно бдение, но поне ми е по-удобно. Понякога номера минава с гушкане и поклащане.  А на водата хич не й е фен. Онази вечер пробвах, ми то по-голям зор - събуди цялата къща.

Кабранска, моите съчувствия за зъбите. Ми той Асен като мен - на зъбар само в краен случай, че много страшно там бее.
Олче,как го правите номера със спнето от 7 до 7 бе мила? При мен това не се е случвало от най-бебешките месеци. А относно мързела -  в един отбор сме. И Калоян нищоне прави. Само много интересно се набира и приплъзва по корем на спалнята. Това е.
Оххх, дори и сега бързо спа това дете . Отивам, че ме вика.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 15:02 от Gerssy

# 80
  • Велико Търново
Добър ден Heart EyesАз,да не би да не съм ви казвала,че съм "шутлива и путканяста"булка.Ранното ставане ми е запазена марка от години,а и с това будуване посред нощ на Божидара предпочитам да стана,че после много ме боли главата.

Така,желаещита да им гостувам моля да напрявят списък и да пишат колко квадрата са им баните,за да се подготвя от към "хубавия" препарат.Ако,отървете Чемширов от моето присъствие ще видите колко щедри могат да бъдат мъжете Mr. Green.

Филма,който ще гледам се казва/не съм много сигурна/"Маймуни през зимата" или нещо такова.Филма е на Невена и Милена Андонови.Утре съм на кино.

Риен,немците са свикнали на желязна дисциплина,така,че това не е типично за нашите ширини-Танче,колета ще се уголеми Mr. Green

Yvonne,бащата на Ники явно много те ядосва,но трябва да бъдеш силна.Дано като ни се оплачеш да ти олекне.От мен  Hug

Сега ще ипя едно кИфе и газ на консултация!

# 81
Кошмарна нощ! Сега видях какво е да ти е болно детето. Цяла нощ рева от запушен нос. И гърдата не може да го успокои. Дидо като линейка обикаля града и околните градове да търси помпичка да изкараме сополките, но така и не намери. Тази сутрин поне спа до 10.40ч и после беше много послушен и дори пак сам си заспал докато си играл. Но сега пак започна да го мъчи носа. Но вече си имаме помпичка.

Кабранса, само ти поде идеята за адресите, то на майтап , ама ако има нещо за пращане да го дам аз: гр.Шумен бул.Мадара 25 вх.А ап.3. Хайде чакаме почерпките.  Sunglasses Mr. Green

Мимозке, а бе нямам нищо напротив да направя една сесия по бански или по бельо, ама фотограф нямам. Че той моя мъж все не ще да снима по еротични снимки, а на мен да има кой да ми се върже и спирка нямам.  Laughing

Кате, Килиан сташен гмуркач е станал. Браво на него. А за диета да ти кажа честно, няма такава. Аз не съм по диетите и затова с корема съм зле. Хапвам си и месо и сладко, но гледам да е до 16ч. От там нататък по лека храна. Но не винаги го спазвам това правило, особено ако отидем на гости. Но фитнеса не си го пропускам. Все си намирам гледачка и бягам към залата. Дори за днес съм си уредила трима: бяба, дядо, вуйна.
Хайде аз отивам да се моря, докато те се гледат!

А бе водя си тука аз два списъка -  в единия на кого какво имам да казвам, а в другия какви продукти да напазаря след фитнеса. Публикувах си поста и гледам в списъка с продукти ми се мъдри едно Олче. А бе викам си Олче нямам да пазаря, значи имам нещо да и казвам  Thinking  Че да си кажа за колата: в едно детско заведение е. И аз по пример на БГ Вики реших да го пробвам да покара. хайде вече наистина да бягам че окъснях!

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 15:32 от А н и

# 82
  • Плевен
ЕХ, Дойде и моят час да се разпиша, че си стоя в темата не помня от кога...
Много сте продуктивни в това време... Сега гледах температурите, в Пловдив 17, а в Плевен 1,5 градуса  Cry искам и аз топло...

Mr. Green Танче, и аз съм зодия рак-инат, ако сме родени на една и съща дата....пък и да не сме , като дойдем в Бургас през юли - ще се черпим (може и без мъжо, ако не се е вразумил дотогава). Аз се засягам по същия начин, но от известно време прилагам следното - като ме види с нещо ново (което понякога е добре забравено старо, но кой мъж има толкова дълга памет) пита "От къде е?" и аз : "От любовника", а той особено първите пъти беше така  Shocked и му възбуждам силно любоптството, но не казвам ( само , ако е мнооооооооого добричък)

Mr. Green Крейзи, голяма красавица си - залепнах за монитора, а за сладурко Лео  Hug

Mr. Green Ани браво за страхотната фигура, воля трябва, воляяяяя , а при мен само мързел и апетит - скоро няма да си оправя фигурата. А диетата на Риен ми е трудно да спазвам като мъжо е при мен два дни и три нощи...

Mr. Green Олче и Траяна е в отбора на мързелите - седи, мята се като риба на сухо, прави заход да става, но още не се е изправила. Водим борба дали чорапите трабва да са й на краката или не!
 Mr. Green фдфхйикиуиттгфддфдтръръдфюд бн ддддддюввввввввввдф
това е от Тери - голяма борба водим в момента
 Mr. Green Кате, със сигурност имаш очи и на гърба с този пъргавелко Килиан и за него  Hug

Mr. Green Забравих да се похваля, че миналия петък излизах самосиндикално на кръчма и после на диско. Хубаво е от време, навреме човек да поразпусне, че.....

Имаше и друго, но не си водя записки.
Приятна вечер и който му се сайдисва , да действа. Ще видим утре колко баници ще има за закуска  Mr. Green

# 83
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Най-накрая ви изчетох и да се включа  Grinning
Честит нов дом на Мими!
Радвам се, че Никола вече си е вкъщи и операцията на Калоян е минала добре  Hug
Крейзи, Ани - страхотни снимки какви готини мацки сте само   bouquet
За бебоците няма да се повтарям, че са ни най-хубавите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Таня, не си го слагай на сърце - той ще осъзнае какво е казал, ама по-късно  Rolling Eyes Точно заради такива случки винаги държа един фонд "и мама е хора",  и оттам харча за себе си  Embarassed
Гледам, че говорите за сайдисвания в последните дни  Mr. Green За жалост в последните месц-два все по-рядко ни огрява с татито  Embarassed Калинка и тя прави номерата на Жасминка (май тя беше) и винаги се събужда  Thinking Пък и леглото нещо се е разскърцало и не можем да бъдем съвсем тихи... абе оправдания май си търся  Embarassed Whistling
Напоследък Калина не спи през нощта и съм  #Crazy
За тъмните кръгове - аз винаги си имам, пък и съм с много бяла кожа и още повече личат  Confused Винаги си слагам коректор-стик под очите за замаскиране  Crazy
Олче, за мързела на Вели - и Калина доскоро беше така, но от 3-4 седмици е станала страшен живак и постоянно е права - сяда, изправя се - на едно място не остава...Е не можем да стъпим и на малкия пръст на Килиан, разбира се - че го видяхме и на живо какъв е немирник  Heart Eyes
Онзи ден бяхме с Духи-пухи фемили до хижа Здравец, та си направихме снежни снимки, а дребосите се наиграха донасита - ако на някой му се гледат снимки ето http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2250503

А ето една наша снимка от един детски рожден ден от понеделник  Flutter

Ивон, как съм се смяла за главата на принтера - направо си я представих сладурката омазана с черно  Joy

# 84
Включвам се на бегом да кажа, че утре излиза снимка в тв програмата на Валерия на Малка мама. Само дето Малка мама не е влизала май отдавна тук и незнам дали изобщо ще разбере... Sad Моля, ако някой има координатите й - да й каже!!  Thinking

# 85
Само минавам да се разпиша
Ние имаме вече 7 зъба.....3 долу и 4 горе....по тази причина ми се спи зверски
Правим по 3-4 крачки .....което ме .....оххххх.....надявах се да проходи по-късно .....тези които са с по две...предполагам че ме разбират....както и да е ...
Олче....темата е страхотна
Честито на всички празнуващи и празнували Simple Smile ....
Добре завърнали се Ели и Никола и Даниеле и Коки ....дано вече всичко е ОК при вас
Отивам да хапна и да полегна...че не е ясно докога

# 86
БГ Вики,така е едни се оплакват,че децата им не щат да се изправят...други се молим по-късно да почнат да ходят/поне тези дето сме с второ знаем,че тръгнат ли и грам почивка няма....ама то май не зависи от нас Thinking..май угодия няма...
Аз да докладвам,че татито ни е жив и здрав.....устискал е и следобед мама му го заведе на зъболекар.....ама при такъв дето внимателно пипа,че иначе а е причинил болка на благоверния....а му е отхапал ръката....та него вече не го мисля...ама моят прословут мъдрец Sick ..........ако още малко ме затормози-ще отивам да го вадя доброволно....че това не е работа...............в такива моменти им влизам на мъниците в положение ooooh!....
Танче-аз си чакам още за синмка с тоалета...пък ако е в тоалетната...съвсем ще задоволиш всички очаквания........ Grinning
Сиска-аз като те каних,банята беше само за повод спомената.....та спокойно и без препарата може да идваш....пък ако мъж ти почерпи/ние почерпки приемаме,не се дърпаме..../лошото е ,че може да ни хареса...и да не те пуснем......
Ани-заприходени сте в адресната книга...ако изпадне нещо...ще пращам....макар,че то може и ние пак да дойдем....да споделим ........да запознаем мъжете тоя път/да мога после да давам твоя Дидо за пример Mr. Green/.......
Кате,страхотен ти е гмуркача....ама не ти завиждам,че покрай него мира май няма........
Ивон,само за информация-мокрите кърпи чистят хубаво мастило,флумастери и всякакви други цапоти Naughty......личен опит...А,този ваш тати ти още ли не си го пратила да пасе.................Виж Риен как разправя,че хората си третират собствените мъже/евалла за което Peace/.....а този твоичкия,хем задължения няма...ами и изисквания вкарва..........
Герси-кажи каква кола търсиш-да питам моето съкровище за съвет...че той е като подвижна енциклопедия/и за ГСМ-и също ........ама прекарва толкоз време по такива сайтове и форуми,че остава и да не е в час/.....освен това братовчед ми купува и продава коли-а е от вашия край...та ако искаш пиши на ЛС...
За"Нощ в музея",Асен каза,че бил детски,каквото и да значи това....щото той го гледа...аз само притичвах покрай телевизора/ама да не се оплаквам,нали миналата седмица цял филм изгледах/.....
Сега да се размърдам към кухнята,че нещо подозрително замирисва на препечено зеле с фасул/че това със студената вечеря хич и не помислям да го пробвам....да не вляза в криминалните хроники/........и да се приготвям за довечера/че нали вече ми е здрав мъжа-пък да видим утре ще се мете ли,баници ще се вият ли Thinking/

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 20:04 от Анонимен

# 87
  • София
Добър ден Heart EyesАз,да не би да не съм ви казвала,че съм "шутлива и путканяста"булка.Ранното ставане ми е запазена марка от години,а и с това будуване посред нощ на Божидара предпочитам да стана,че после много ме боли главата.

Това "путканяста" булка какво значи.  Laughing Joy
Извинявай ама така съм се смяла като го чета, много е двузначно! Да не се обидиш. Peace
Олче явно нашият котарак е дефектен, досега не е проявявал описаните симптоми, особено съм доволна, че не препикава.

# 88
  • София
Олче,как го правите номера със спнето от 7 до 7 бе мила? При мен това не се е случвало от най-бебешките месеци.

Веднага отговарям:  Mr. Green Абсолютно САМ си създаде нещо като режим и е бетон, ако не го мъчат зъбки нанка като буба. не мога да се оплача от човечето, пу пу!  Heart Eyes Аз пък в най -бебешките месеци не знаех какво е спане - всички мами тук могат да го потвърдят. Но да видиш навън какъв е  Twisted Evil... Днес на разходката той спи като гъзар, всичките бебета кротко си седят в количките и си играят. Нашият се буди по едно време, останалите дечковци тъкмо заспали. и като се развика и разпищя...  ooooh! И те всичките  Shocked Но това е обичайна гледка "у наше село"...  Embarassed

Ани, голям смях с твоя списък...  hahaha Хайде, Ивко да е здрав вече утре! Praynig

Кабранска, то верно, че само на похвали, реплики и дуплики ни избива, но не мога да не ти кажа как със сълзи се хиля на всеки твой постинг... Страшна скица си, моля те, пиши по - често, толкова си образна и колоритна, просто думи нямам! Heart Eyes

Змейковице, много сте хубави с принцеса Калина! Heart Eyes

Ето две пресни снимки от днес, точно преди да се къпем (в двете ни най - характерни пози...  Party):
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2251344
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2251348

Лека и СПЯЩА нощ на всички ненаспали се! И утре много баници да спретнете за почерпушка, и метли да въртите (но не да яхате) и т.н.  Joy

Анна, сега видях, че си писала, наистина си щастливка, че аз съм гледала котараци и повярвай ми...  Sick ... имаш мъркащо злато! Wink

# 89
Последно време само ме разсмивате. Аз утре със сигурност ще правя баница, отсега да си кажа. За кръстника е!  Rolling Eyes Незнам какво ще ми се случва тая нощ, но кръстника както винаги ще намаже.  Wink

Кабранска , браво за хубавата приказка, че пак ще дойдете , че Дидо още ми е сърдит дето не го взех на срещата. Така че трябва да я повторим , няма как!

Олче, златна ти уста, ако утре е здрав , ще черпя!

Общи условия

Активация на акаунт