А Килиан голям сладун, да го нацелуваш от мен!
morning.Божа спа непробудно до 04.40 и към 06.00 пак заспа,ама аз вече разсънена 
.Благородно ти завидях,ама хайде стига съм мрънкала,че само вие си знаете какво ви е в чуждата държава,без грам помощ и приятели.Ирка,и аз искам с Петър из Европатааааа
.Спирам се!
.

, Крейзи, радвам се че взе отношение по разискваните теми 
Съгласна съм със Смайли, че имаме нужда от разнообразие - много ми е хубаво като се гушкаме с Румчо и ходим по разходки, но човек има нужда да се повесели и без бебе наоколо. Ох, от кога не съм ходила на дискотека... А някой път като чуя хубава музика и много ми се ходи, но вече не знам дали мога да оставям Румен да го гледат свекър ми и свекърва ми
Не може да свикне с тях и това е. Те му се радват, угаждат му, играчки, занимавки и т. н., обаче той при тях един такъв сериозен и леко тъжен, не се отпуска, не се смее. А снощи е плакал сърцераздирателно един час преди да заспи, може и за мен да е било, но ми стана едно криво и виновно, че се е мъчил толкова... Та не знам как да си го обясня това държане - интересното е, че на майка ми и сестра ми много се радва и си е напълно спокоен с тях, вече си мисля, че вижда нещо общо с мама, обаче те пък са далече и не могат да идват да го гледат. Абе дано да свикне все пак със свеки, че да може да го гледа, ако се наложи 

Но кой както се уреди, и за каквото е учил...
Та по въпроса: Анна, ние така лежахме на лаврите, че "мъжките са в бойна готовност по сигнал"и носихме нашата принцеса 2 пъти дано благоволят да я "уважат", а после баш ветеринар ми се изхили на по - горното велико твърдение, и ми вика: ти как си обясняваш това, че на мъжкарите като им падне пердето вият, бият се, ръмжат и препикават всичко наред...?
Положително не се правят на мъже, защото при тях има женска, а защото си търсят.
И определено имат периоди и те, аз затова те попитах.
Имай го предвид за в бъдеще и си му го върни в подходящ случай... 
)

Къде е сниман, пък и баварец, трябва да я покажа на Мариян, ще се изкефи максимално и той. Ивко е голям бонбон! 
) след дълго умуване взех едно пияно на Симба тойс, с много джаджи и демо мелодии, дано да е музикален юнака...

очите ми останаха във вас, ако бях мъж сигурно леген за лигите щеше да ми трябва.
че и едни кредити чета, в час с работата да влизам, четох половин час и ме хвана секлета, искам да излизам,а времето ужасно и моя с топ не мога да го изкарам от къщи. Искам и аз на дискотекааааа
. Обадиха ми се одеве да се запиша за банкета за 8 март и вече нямам търпение да ходя
, вземи ме и мене, аз много ще слушам
............../, и за капак и Ивчо като на зъби рева.................та днес сме всичките
...и ако ще турско да стане-сега отивам да поприкрия пораженията от неспането....и паля количката/ще минем да видим и татито жив ли е на работтата...и да го окуражим за срещата със зъболекаря/....пък после ще се разписваме с подробности......
/
/ 
)-първият е с Хю Грант, в типичният за него стил, приятен за гледане, дори е с неочакван финал, вторият-напрегнат, интересен, неочакван финал, но доста дарк като цяло, третият-лека комедийка, като за едно гледане, няма да е загуба ако го пропуснете. Аз лично го гледах заради Оуен Уилсън, той ми е сред любимите актьори, друг от тях виждате на аватара-Хийт Леджър.
колко съм заспала, си мисля, че по снимка ще търсим някои листенца, случайно погълнати 

, а изпращане на татито ви ще правите ли преди зъбаря
, пък ако искате снимка на кенефа ще се снимам в него