Салати

• 2 676
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
Една салата ТАКО има на заведението под нас, силна привърженичка съм. Всякакви обичам, най-вече тези, които аз правя - слагам от всичко.  Crazy

# 46
  • В най - голямото село
Гласувах за шопска, но няма салата която да не обичам.

# 47
Шопска салата.

# 48
Много обичаме да си правим салата с риба тон - зелена салата, краставички, пресен лук, царевица, маслинки и да не забравим две консерви риба тон, че с една ни е малко  Laughing

# 49
Обичам всякакви салати, но Италианска салата с кисели краставички и ябълки ми е фаворит   chef

# 50
  • София
 Шопска мога да ям всеки ден. Обичам всички салати, най-малко зелената(правя я заради мъжът ми, че я обича), за да е по мой вкус слагам риба тон, царевица, яйце.

# 51
1. Шопска-задължително с ракийка Wink
2. Руска-задължително домашно приготвена
3. Макаронена(по Гръцка рецепта)-аз си я приготвям с макарони, майонеза, чесън, копър, кис. краставички и пушено пиле-много е вкусна и винаги се освинвам Embarassed

Абе, май всички салати обичам Grinning

# 52
Овчарска и руска

# 53
  • с/у ОколоМръсТното
само домати...
Но глас за шопска.

# 54
  • Резерват "Северозапад"
Шопска...най-близо е до овчарската Heart Eyes....и снежанка обичам Wink.

# 55
  • София
Бобена, зелена с риба тон и картофена.  Hug

# 56
Аз съм за шопската, но също и обожавам салата "Пикадили"  Heart Eyes
Кажи ми, какво представлява салата "Пикадили"? newsm78 Не съм чувала за тази салата, може би и на мен ще ми хареса.

# 57
Зелена салата с горчичен дресинг, кашкавал, шунка, царевичка и моркови, салата от накъсан пресен спанак, пресни гъби, кротони и заливка от винегрет с чесън и лук, а напоследък много харесвам салатата с топли пилешки филенца в "Уго".

Направо ми потекоха лигите!!!

# 58
Шопска Hug

# 59
  • София
Ама аз ги харесвам всичките Laughing-зависи от настроението ми
Обичам Шопската-през лятото,когато доматките са сладки
Обичам Снежанка- ако няма мнооого чесън-абе люти ми
Обичам Руска-когато мама я направи-леле какво количество поглъщам само Embarassed
Обичам и Други- мексиканска/ама не люта,с много царевица и печени чушки/,италианска/заради зеленцето и майонезата/
Абе май си обичам похапването...и то защото съм се подложила на глаааад Cry

Общи условия

Активация на акаунт