Термин март 2025

• 42 615
  • 807
  •   1
Отговори
# 645
Ние бяхме малко разочаровани от Бебемания-та. Очаквах да има повече колички, легла и т.н., но може би защото наистина ни е рано и целта ни беше да си харесаме по-едрите неща и да знаем какво търсим към края, за да избегнем безкрайното обикаляне.

# 646
Здравейте, момичета! Аз се включвам с малко по-странно питатане. Днес забелязох, че ареолите освен, че са пораснали на едно две  места са се появили по тъмни петна върху самата ареола. Чувала съм, че целите могат да потъмнеят, но петна..? Утре съм на преглед при АГ и ще попитам. При вас как е?

# 647
Привет,  искате ли да си направим скрита група във фейсбук? Ще се радвам да обменяме опит?

# 648
Привет,  искате ли да си направим скрита група във фейсбук? Ще се радвам да обменяме опит?

Ние вече имаме група: https://www.facebook.com/groups/1130635554701075/?ref=share

# 649
Значи наистина Бебеманията ще е в пъти по-готина догодина живот и здраве, когато можем да купим всякакви неща за бебоците вече.
Изкушавах се за някакви неща, но си набелязах дребни такива - гнездата на Cotton hug ми се сториха супер, имаше и едни килимчета за игра екоплей, като там ни препоръчаха да си вземем едно специфично отгоре с текстилно водоустойчиво покритие, защото сме с две котки, които ще видят сметката на нормалните килимчета за нула време. Презентацията от едно момче за помпите на Медела беше много забавна. Взех си мостри на козметики и така. 😁 Спечелихме от един ъгъл да си изберем нещо на Филипс Авент и си взехме контейнерче за храна, че другите неща бяха шише или биберони и ме хвана шубето да имам такива неща вкъщи толкова рано. Споделям тук по-подробно, че ми стана много бебешко и развълнувано. 😊

# 650
Пуснах искане за присъединяване

Ние вече имаме група: https://www.facebook.com/groups/1130635554701075/?ref=share

# 651
Здравейте, дами! Simple Smile
Включвам се с надеждата да ми вдъхнете малко надежда, че това гадене ме побърква...
При вас кога спря гаденето и спря ли изобщо?

# 652
При мен спря, маже би след 13 г.с., сега съм началото на 15 г.с. и вече нямам, ям си всичко, и като че ли умората намаля, или просто привикнах към нея.

# 653
Аз съм в 12-та вече и от вчера спря ужасното гадене. Умората също изчезна, имам желание за разходки, но АГ каза още да не се впускам и повече в леглото. Та след работа и кулинарстване, се прегръщам с възглавницата.

# 654
При мен започна от 12-та, та нямам надежда, че скоро ще спре 😁

# 655
При мен гаденето спря около 10-11г.с , после пак се проявяваше от време на време. Докато вече 1 седмица нямам (15-16г.с. съм).

# 656
При всеки различно явно.
Снощи ме боля глава много, сутринта също и едва като ми казаха, че може да е от кръвното и пих едно капучино, всичко мина. Не бях се усетила че е от него.
Вашето кръвно какво е?

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 17:54 от B_vas

# 657
Здравейте дами, да се запиша и аз със термин 12.03.25 г. Бременна с близнаци. Утре съм на ЖК за първи път при доктор Арабаджикова в Надежда. Утре влизам и в 15 г.с. Но от 2 дни имам на устата херпес. Предполагам от застудяване нещо ме е втресло и затова е избил. Бяха ми подутина за 1 ден лимфните възли,но мина. Не смея да го мажа с нищо. На някой от вас случвало ли се е? Какво го правите? И още едно питане. Как се справяте с НЕходенето до тоалетна редовно?
При всеки различно явно.
Снощи ме болят глава много, сутринта също и едва като ми казаха, че може да е от кръвното и пих едно капучино, всичко мина. Не бях се усетила че е от него.
Вашето кръвно какво е?
При мен още преди инвитрото ми изписаха профилактично допегит 2 по по.овинка и сега ме следят през месец. Меря си го в къщи. Но аз го бях вдигнала инцидентно преди процедурите. И превантивно са тези мерки.

# 658
B_vas и аз си усещам кръвното по главоболието. Отделно пия и лекарства за сваляне на кръвно, заради висок риск от прееклампсия. Пия кафе или айран когато е нужно.

Krisito32 и аз в началото на бременността бях с херпес. Според мен е нормално, заради понижения имунитет. Тогавашнпто АГ ми каза да не пия/мажа с нищо и изчаках да мине сам.

# 659
B_vas,моето кръвно в началото беше високо. И с времето се нормализира. Всяка сутрин пия чисто еспресо - имам разрешение от АГ.

Krisito32,честито! За тоалетната аз пия фибри и за сега помагат. Свещичките Eva Q са разрешени за бременни, ползвала съм и тях. И сутрешната чаша кафе, че без нея съвсем не стигам до wc.

Общи условия

Активация на акаунт