Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
bordima, welcome!
И нашите краченца са кашкавалени,но се надявам скоро да тичкат самички.Та по тоэи повод си мисля дали да направя прощапулник сега когато прави сама не повече от 5-6крачки или да иэчакам да стане по стабилна?Споделете.
эа говоренето-съвсем съэнателно се обръща с мамо,бабо,тата,на батко си каэва ба(което ба се отнася и эа банан и эа батерии),ам-ам,как ще спи каэва на-на и приспиваме куклите пак с на-на.

И не на последно място макар и със эакъснение:
Честит Рожден Ден Дейэи!Бъди щастлива и обичана.

# 151
Бързам да се похваля, докато бебка спи. Бяхме на консултация. Вече е 8 300гр и 75см. Порастнала е с 570гр и 3 см за 2 месеца. Laughing Mr. Green Много съм щастлива. Скоро имаше период , в който освен вечерното мляко и се събираше не повече от 100-200гр храна за целия ден. И въпреки това е наддала супер. Laughing Сложиха и и ваксината, та си отдъхнах. Едва изчака да се приберем и заспа. Сега се надявам всичко да е наред. Очаквам ново зъбче до седмица и е малко неспокойна, но иначе сме супер.
Думичките, които казва не са много. Мама, тати, баби, бебе, пате, ам-ам, дее(къде), айде. Казва и "кака", но не го броя, щото каки нямаме и едвали влага смисъл. Имитира котарака, които казва "мяяуу". Но според нея е "аауу" с абсолютно същата интонация. Много е смешна. Като я питам къде е мацко и тя: аауу-аауу. Joy Иначе повтаря някои неща. Като я питам къде е тати, тя: "дее тати" и гледа към вратата или към леглото. Запаметила го е на тези две места явно. hahaha Като и кажа :ето го, тя казва: "то го е". Голям майтап. А простички команди изпълнява най- разнообразни. Съответно има вече доста разбираеми думички в главицата и. Wink       

# 152
  • Варна
Като я питам къде е тати, тя: "дее тати" и гледа към вратата или към леглото. Запаметила го е на тези две места явно. hahaha

Joy Joy Мноооого интересно...

# 153
Като я питам къде е тати, тя: "дее тати" и гледа към вратата или към леглото. Запаметила го е на тези две места явно.
hahaha
При нас на същия въпрос Стефан или тръгва да "посреща" тати на вратата, или поглежда към компа, щото това е на тати любимото място Joy

# 154
  • София/Овча купел 2
,bordima!
Дано ти е приятно сред нас и скоро бягащи крачета и та твоето детенце.

За говоренето,казва доста неща,но май целенасочено само па-па за ядене.Иначе като я попиташ как казва патенцето и кученцето отговаря.С котенцето не можем да се справим нещо,тя продължава да твърди че казва Бау hahaha.

# 155
  • Варна
С котенцето не можем да се справим нещо,тя продължава да твърди че казва Бау hahaha.

niunia, всъщност това въпросно котенце може да е било самотно и да е израстнало в семейство на кучета, усвоявайки техния език...

# 156
И Диди на котките казва бауууууу #Crazy newsm78аз и казвам че е мяу тя Не бауууу Thinking ooooh!е явно и м е по лесно така .Е нуни поне не сте сами hahaha Joy.А като попитам къде е бати тя си посочва или ако се е скрил някъде вика там-Там и сочи Laughingпредателче .Кофтито е че като види на някоя витрина кукла и мънка за тях.Онзи ден в метро орева орталъка за 1 барби.ВИкаше само ДАЙ ДАЙйййййй #Crazy #Crazy.Умрях от срам Crazy

# 157
С котенцето не можем да се справим нещо,тя продължава да твърди че казва Бау hahaha.

niunia, всъщност това въпросно котенце може да е било самотно и да е израстнало в семейство на кучета, усвоявайки техния език...
hahaha Joy Joy rotfImbo rotfImao

Между другото Мимка е много сладка на снимките в новият ти подпис,niunia Hug A на последната с опашчиците изглежда като порастнала госпожица вече,пу ,пу,пу.....

bordima,привет  bouquet. Ако желаеш дай малко повечко инфо за твоето детенце за да ви включим в нашият списък на 1-ва страница Peace Confused

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 22:26 от Дес

# 158
Здравейте, милички!

Отбивам се набързо да кажа ДОБРЕ ДОШЛА на новата мама - bordima!!!  bouquet Дано ти е приятно сред нас! Разкажи ни малко за вас Simple Smile

И също да ви кажа, че се попиках от смях с вашите говорещи хлапета  Joy Ейй, опасни са дечицата ни вече  Joy

На мен свекито ми е на гости, та нямам много време за нет! А утре ако е хубаво времето ще я разходя с Алито до поликлиниката за ваксина - да види как реве внучка й с все сила  Joy

Приятна вечер на всички и до утре  Hug

# 159
niunia,DIVA ORHIDEQ защо не опитате да им кажете че тава е писи
Аз така и обясних на Анджела и тя сега мн интересно им вика писс.Като видим на вън котенце и веднага писссссссссс.Но най -интересно като вземе тел и вика 'Ало каки',други думички-мама.тати или тако,баба.деди каки,мам-мам/ядене/,дай-дай/зайче/,бау,папа/патенце/Знае как прави кончето,изпълнява мн команди.с две думи не спира по цял ден.
Но баща й казва че няма начин тя и моята уста не спира,ами какво да правя като съм контактен човек му викам аз.
От няколко дни като ме чуе да му се карам,си вдига пръстчето и започва и тя да се кара.
Най често вика:Аааа, мама,
Сами си отваря повечето врати и започнахме да заключваме входната.
Е това е от нас че стана мн дълго, лека нощ.

# 160
  • Пловдив
Честита Баба Марта на всички мами и дечица!

Бъдете винаги бели и червени, румени и засмени!

# 161
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ РАДОСТ И МНОГО ВЯРА В ДОБРОТО!

# 162
Честита Баба Марта и от нас!
Да са здрави и засмени дечицата ни!

БАБА МАРТА БЪРЗАЛА

Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени,
бели и червени.

Първом на гората
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени...

P.S. Малко ми е странно, че е минала година, от както направих снимката в подписа ми.  Grinning

# 163

честита баба марта да са ни весели и засмяни децата ,сила и здраве нека март ни донесе

ето идея за заглавие ИДВА ПРОЛЕТТА ЗА ЯНУАРСКИТЕ ДЕЦА

# 164
  • София/Овча купел 2
                                                      Честита Баба Марта!
            Да сте бели и червени,румени,засмени!

Общи условия

Активация на акаунт