Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАЛКИ, СЛАДКИ ЯНУАРЧЕТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! ДА СА НИ ЗДРАВИ И ЗАСМЯНИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!!
Исках и аз да ви прикача виртуална мартеничка, но не знам как.... Embarassed

# 166

Нека Баба Марта от сърце
да дари мартеничка на всяко дете!
Нека нашите момченца и момиченца
да са хубави като кокиченца!
Да са бели и червени,
здрави, весели, засмени!
Нека да са умни и красиви,
да са много палави, игриви!
А пък ние - техните майчета-
много да се радваме на нашите зайчета!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 167
Честита Баба Марта на всички! Да сте румени засмени.

# 168
  • Варна

Взела две игли от Ежко,
прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран
мартенички е изплела.

Ето ти една за здраве,
ето ти една за сила.
Баба Марта на децата
пролет днес е подарила.

Ето нещо за днешния празник:http://www.babamarta.startirai.com/

# 169
 Flowers Bouquetчестита БАБА МАРТА и от нас-да сте много здрави и щастливи Two Hearts
най-сърдечно благодаря на всички за отговорите Joyпредлагам да се организираме за среща  другия месец:)

# 170
  • София
Честита Баба Марта!
На всички вас пожелаваме много да са румени дечицата, да са здрави и засмени!
Същото пожелаваме и на майчетата и да са винаги натъкмени thumbsup!

Аз за срещи винаги съм "за"...

Привет, bordima...чакаме разказче, свободен стил, за вас...може и снимков материал

7of9, справих се с качването на клипчета, но качеството им се развали, не знам защо там излизат на квадратчета, абе ето вижте малка част от нашта програма, 3 минути е

http://good-times.webshots.com/video/3049618110100604185vfYQRO

Това е от лятото, звуковите ефекти са на моя милост...

http://good-times.webshots.com/video/3028805590100604185ODhDMO

Ако ви харесат имам още...
Много е смешен като ака на около един месец беше, чакайте и него да ви покажа

http://good-times.webshots.com/video/3092837960100604185LjELYn

Айде стига за днес, друг път още...

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 15:42 от ludmilana

# 171
  • София
Честита Баба Марта!
ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ !!!
ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,ЩАСТИЕ,
МНОГО УСМИВКИ И РАДОСТНИ ДНИ,
ПРИЯТНА РАБОТА И МНОГО ПАРИ, ЛЮБОВ И ДР. БЛАГИНКИ...
newsm51

# 172
Честита баба Марта!Здрави, весели и винаги засмени!!!

Утре ще ви чета.

# 173
  • там където ме зове сърцето!!!
Честита Баба Марта!

# 174
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас!!!
[/color][/b]

При толкова хубави пожелания просто не знам какво да добавя,освен най-важното-всички да сме много,ама много здрави!!!

Безкрайно ви благодаря за топлото посрещане HugУтре ще ви разка за нас.А сега лека нощ от мен.

# 175
  • Madrid
Честита баба Марта!!!

Людмилана,аз искам още клипчета,ама ти си много сладка!!! Grinning
7of9,тази снимка на Боре е простооо.... Heart Eyes,от миналата година я помня,даже исках да направя подобна на Самуил! Flutter

# 176
  • Madrid
Ау,изгледах клипчетата,които си качила,на едно от тях съм се смяла от сърце-как се плези Мъри! Joy Joy Joy

# 177
  • Плевен/София
              Здравейте, момичета! Ние се върнахме успешно. Не успях да пиша нито веднъж, защото Венци в момента е толкова ревнив, че дори и по телефон не дава да говоря...Така е, като се гледаме сами! Иначе колежките ми в Плевен много ги харесва, флиртува с тях, прави "боц", върти им главичка, но само когато е в ръцете ми. Иначе в момента, в който се прибрахме в Плевен и след обичайната олелия около подреждането на багажа, сядаме пред телевизора, и той се спуска на земята и тръгва, сякаш цял живот е ходил!!! И няма "кашкавалени крачета", няма залитания, ходи уверено, и все гледа да се докопа до забранените места! Та мисълта ми беше, че когато идем в книжарницата и аз понеча да седна пред компютъра, настават ревове и крясъци до небето. Аз много лесно мога да го укротя, но това е в работно време и има клиенти, тъй че реших да не пиша, затова сега ще чета с удоволствие, видях, че имаме нова мама, на която казвам "Добре дошла!" Засега, Честита Баба Марта на всички ви и много хубави дни!

# 178

Най-после успявам да с насадя пред компа.Благодаря ви за хубавите пожелания за рождения ми ден!Много сте мили HugПаолина ще се оправи, но много плака миличкото.Толкова ми беше мъчно.
7of9, права си, аз се стресирах много.Мен ме болеше повече като, че ли.От вчера си имаме и една синина на челото от удар в шкаф.Голяма юначка си имам.
DIVA ORHIDEQ, лелеее, каква е гримирана Диди.Голяма кокона ще стане, да знаеш Flutter
Количка с бебе и ние имаме.На куклите казва”биби”.Когато баща й се прибере вечер, прави една широка усмивка и казва”татааа”.После протяга ръчички към него, за да я гушне.
Казва”айди”, когато иска да излизаме, било то навън, или в друга стая.”И-и-иии” означава, че иска нещо, като протяга ръка.Често казва “не”-нали все това й повтарям Embarassed”Дай” също казва.На куче или някакво друго четирикрако животно казва баба Mr. Green.Знае, че “ао” се казва по телефона.зайка, не се притеснявай, всяко дете е различно, нали знаеш Hug
niunia, чудесни творения!Талантлива си Flutter
Ние сме все още с 6 зъба.Досега не съм ги почиствала.Миете ли зъбките и с каква паста?Гледах една реклама за безфлоурна паста."Ненедент" май се казваше.
На рожденият ми ден свекър ми получи гърч и не сме празнували.Здраве да е!

Приятни разходки в това слънчево време Hug

# 179
  • София/Овча купел 2
daisy_st, bowuu.Ние сме с 5 зъбчета и не ги мия с нищо,струва ми се рано.
Мария вече 4та вечер заспива към 2ч,мъчат я няколко зъба.Дано излязат скоро,че.....

Общи условия

Активация на акаунт