Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Лисанке, скъпа лельо, честито щастливо събитие! Много здрава и весела да расте малката племенница!   bouquet
Със здраве да си ползвате и душа..., грешка  Joy, гарнитурата!  Wink А на Дарис му говори и на двата езика, когато си в настроение.

Ееееееееееееее.........и на мен ми омръзна да водя спорове с хора , които чуват(и обичат да чуват) само собствения си глас
Като начало стига си си говорила сама, това ще помогне. yes
Joy JoyЕееееееееей, колко права съм била -ццццццццццццццц JoyПростено ти е - смисъла на някой на неща на БГ ти убягва вече!  yes
newsm53

# 226
Благодаря ви момичета за поздравите.Дано наистина ни расте жива и здрава малката кукла.
Лисана
А защо мислиш.......................
Ти не мислиш ли,че Борил те разбира?Аз мисля,че Дарис ме разбира и то чудесно ,когато се обръщам към него.Като го питам например "Къде отиваш",когато излиза от хола,но на сръбски,веднага ми обяснявас жестове разбира се .Или отива да се къпе,маже с крем,да спи,да се реши,да си мие зъбите и т.н. зависи в какво настроение е Wink.Вчера го попитах на български,просто ми излетя от устата и не последва никаква реакция.След това го питах и други неща,за които на сръбски ми отговаря,но като му говоря на бг,все едно не му говоря на него.Та за това си мисля аз,че детето не ме разбира.Аз не намирам голяма разлика между двата езика и за това не му говоря,но явно има Thinking.

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 15:29 от Лисана

# 227
Лисана, честита ти племеничка!Да расте здрава и много да ви радва!

Благодаря на всички, дали мнение за миенето на зъбките  bouquet

Vili4ka, мила, карай я по-спокойно.Дечицата за нищо не са виновни HugМоята свеки е същата-прави това, което си знае #Cussing out
Вчера Паолина даде на бебето си да пие вода от нейното шише.После го милва по главата Heart EyesЗапочва да разбира вече.
Откакто вървим, навъртам голям километраж.Като влезем в магазин започва да пипа и да иска много неща ooooh!
Това е засега от нас.Лек ден на всички Hug

# 228
Лисанка, ЧЕСТИТА ТИ МАЛКА ПЛЕМЕННИЧКА! Да ти е жива и здрава и да ви е радост на цялата фамилия!!  bouquet
7of9, моля те пусни схемичката и на мен, ако не те затруднявам, защото ми е много любопитно! Аз още не съм купила пастата, но смятам днес или най-късно утре да я взема и да почваме. На Стеф му е супер интересно, като си мия аз зъбите - винаги е нареден до мен и ме гледа със зяпнала уста, просто му е време на човека.
Момичета, малко ме стреснахте с тези пожълтели от падания зъбчета. Стефан си е удрял до кръв венеца няколко пъти, но засега зъбчетата са му бели. Дано се оправят вашите бързичко и без медикаменти! Hug
Галитка, какво стана с антрето, оправихте ли го? Темичката е останала някъде назад и не съм я чела тези дни.
Ludmilana, твоят Мъри просто ме разби! Mr. Green Браво, явно много ти е контактно детето и показва реакции, които според мен са характерни за по-големи деца. Пу-пу-пу, сладур! И моят Стефан разбира страшно много неща, но да покаже съчувствие, че мама ще плаче и да тръгне да ме успокоява - тц! Само като ме види да плача (бременна съм все пак, случва ми се от време на време Laughing), започва да ме гледа тъжно и аха и той да заплаче, но аз се спирам овреме и го гушвам и започвам да му обяснявам, че мама не плаче заради Стефи, че той е най-доброто бебе на света и той светва веднага.
Момичета, малко е извън темата (даже много), но искам да ви се оплача и се надявам, че ще ме изтърпите. Просто искам да ми олекне... Имам проблеми в работата си - работя като луда, когато се наложи, поставят ми се задачи в срок, които изпълнявам, а последно съм взела заплата през октоври май... Днес не ми издържаха нервите и вдигнах луд скандал на шефа. Казах му, че се подиграва с мен и щом няма да има адекватно заплащане, поне да ми плаща майчинските на време (защото и тях ги бави с по 4-5 месеца, да е жив и здрав мъжът ми!!) В момента той е в банката (шефът) и ми оревежда майчинските плюс някакви си там 100-200 левчета от кумова срама! И даже ми се сърди в момента, че съм се разкрещяла (не ми го е казал, но ми говори троснато). Е, кажете, как е възможно такова нещо? С нищо не му тежа, парите за мен ги взима от държавата, може да си позволи една кирлива заплатка веднъж на няк. месеца, а не е като да не работя! Оф, олекна ми и извинете за грамадния офф. Искам да знаете, че макар да съм сред най-новите тук, ви чувствам много, много близки. И когато виждам раздори и тук, хич не ми е гот. Стегнете се, сдобрете се и пак да си бъдем от полза една на друга! Много ви обичам! И сори за сълзливия пост, ама бременна съм, да им се не види и хормоните! Hug

# 229
  • Варна
mom_an, няма за какво да се извиняваш, че споделяш. Наистина е по-приятно да си помагаме и споделяме, отколкото някой все да позитивно да те кастри. А пък относно минискандала, в реда на нещата си е. Все пак от откомври досега периодът не е малък. Предполагам не само ти си така във фирмата, но гледай своя интерес. Винаги ли е било така със заплащането? В крайна сметка търси правата си. И не се чувствай виновна за това!!! Успех!  Hug

# 230
Здравейте! Simple Smile

Нашето PC сериозно изпуши и това беше причината за дългото ми отсъствие от форума. А сега имам доста за наваксване, но скоро ще вляза в час! Simple Smile

# 231
  • София
mom_an, какво се извиняваш, нали темичката е за януарчетата и техните майчета. Какъв е този шеф! Shocked Моят съвет е - при първа възможност да го смениш!  Peace Или не му работи без пари, иначе майчинството той е длъжен да ти плаща всеки месец и напълно си в правото си да вдигаш скандали всеки месец, докато свикне примерно... Антрето ни - утре чакам офертата.
Лисана, честита радост! Да е жива и здрава малката и мама и тати също! А Дарис може по-трудно и късно да почне да разбира и говори, но пък ще разбира 2 езика (поне)  Peace Ти сама ще избереш на кой език приоритетно да му говориш.
ilindi4ka, и аз така от повтаряне на думата 'айде' докато ядеше по 100 пъти - и тя беше една от първите думи на Вики. Нормално е да запомнят каквото им се повтаря най-често.

Вики снощи пак вдигна Т, не висока (37.Sunglasses, но пак се увиси на мен и не прави и крачка отново с ходене - само носене и висене на мен на дивана Sad Днес от обяд няма Т и е по-весела, ама пак никакво ядене, само кърма и в това авокадо е пристрастена - иска го само чисто, ако го смеся с каквото и да е отказва Naughty Утре ще ходим за кръв и урина, че ни е време и ще видим какво ще каже докторката. Засега си караме по старата схема. Уф, пак трябва да взимам колектори за урината ...

# 232
  • Плевен/София
            Здравейте, момичета! Да ви кажа, че утре влизаме за операция. Откакто знаем за нея, се въздържам да я мисля, сякаш става въпрос за някой друг. Много вярвам на екипа във Военна болница, трудното предстои после, защото Венци е много малък още и по реакциите му няма да можем да се ориентираме. Той не чува, това го разбрахме точно на третия му месец, направихме всички изследвания, но оперативна намеса преди една година не можеше, сега вече е дошъл момента...Самата операция се казва кохлеарна имплантация, прави се на едното ухо, защото в дясното има някакъв остатъчен слух, който на практика е недостатъчен да се научи да чува и говори, дори със слухов апарат... Бъдете добре всички!

# 233
            Здравейте, момичета! Да ви кажа, че утре влизаме за операция. Откакто знаем за нея, се въздържам да я мисля, сякаш става въпрос за някой друг. Много вярвам на екипа във Военна болница, трудното предстои после, защото Венци е много малък още и по реакциите му няма да можем да се ориентираме. Той не чува, това го разбрахме точно на третия му месец, направихме всички изследвания, но оперативна намеса преди една година не можеше, сега вече е дошъл момента...Самата операция се казва кохлеарна имплантация, прави се на едното ухо, защото в дясното има някакъв остатъчен слух, който на практика е недостатъчен да се научи да чува и говори, дори със слухов апарат... Бъдете добре всички!
Стискам ти палци и ще се моля всичко да бъде наред  Praynig
Кураж и на теб и на малчо и моля те като намериш време сподели как вървят нещата   bouquet

# 234
pozor Badi silna i uspeh.Dano se opravjat ne6tata,stiskam palci i sam virtualno s vas Hug.

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 01:45 от Лисана

# 235
pozor, стискам палци всичко да мине бързо и детенце да се оправи  Praynig С вас сме! Hug Пиши ни как сте, когато можеш.

# 236
pozor,много силно стискам палци да завърши всичко добре,то няма и как по друг начин да завърши де Wink Hug  bouquet

# 237
  • Варна
Подкрепа и от нас! Ще чакаме хубави новини!!!  Hug Hug Hug

# 238
  • там където ме зове сърцето!!!
pozor, стискаме палци и се молим Praynig  всичко да мине безпроблечно!Много гушки на Венци и сила и кураж на мама! Hug

# 239
ПОЗОР И ОТ МЕН СИЛНА ПРЕГРЪДКА И ПОДКРЕПА  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт