Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
pozor, моля се всичко да бъде наред!Кураж! Praynig Praynig

# 241
pozor СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!!!

# 242
Pozor ,стискаме палци всичко да е наред  Hug

# 243
Pozor, и аз стискам силно силно палци и се моля Венци да понесе леко операцията и всичко да има най-добрият край!! Praynig Силна прегръдка от мен за теб и от Стефан за Венци и чакаме добрите новини! Hug

# 244
  • Madrid
Позор,вярвай силно,прегръщам те!

# 245
Pozor, stiskam vi palci! Misli pozitivno i bydi silna! Vsichko shte byde nared! Hug

# 246
Prostete za latinicata,no kredora mi e iz4eznal Confused.
Daris dnes sutrinta si razbi glavata :(to4no nad vezdata.Mnogo plaka milija.Kato go vidjah kak objasnjava na tatko si,4e se e udaril,napravo se razplakah i az.Vinata e izcjalo moja ooooh! :(kakto i da e.Njakoi be6e napisal,junak bez rani ne moze.
niunia ti s nova pri4eska li si ili taka mi se struva Thinking?
nenepugka vie kak ste s Moni?
Ma za6to nikoj ni6to ne pi6e?

# 247
Pozor силни прегръдки и от мен и Бояна имате! Всичко ще е мине успешно сигурна съм! Hug

Момичета аз бях доста зле със здравето и се наложи да отбия Бояна  Cry Много ми е мъчно и доста си поплаках, но се налагаше освен, че пия силни лекарства не бях много в час няколко дни. Както и да е, важното е, че вече съм доста по-добре, а Бояна не е плакала за любимите цици. Питаме няколко пъти - цици? Аз казвам, че млякото вече е свършило и тя заминава да играе. Та поне затова съм спокойна, че е била срванително готова за отбиване.
Ако имам друго бебе искам да го кърмя докато само се отбие Rolling Eyes

Не съм ви чела от доста време и ще наваксвам, а до тогава  Hug

# 248
Добро утро!

Лисана, много мъчно ми стана за Дарис, но не може без рани наистина Confused Важното е да не се уплаши детенце Peace Пращаме ви целувки и да не плачкате  Hug

Телма, много съжалявам, че така се е получило при вас.Но щом Боянка не протестира, значи е била готова за отбиване  Peace Не се тревожи излишно.  Hug

Момичета - за събота: Измислихме го да се съберем към 21:30-22:00ч. в някоя пицария - например около Дондуков - "Кривото", "О, Шипка" или "Дон Домат". Да пийнем по нещо, да си полафим и след това да прескочим или до "Бар на края на вселената" или до "Енигма" за малко танци-манци  Whistling Mr. Green

Който има желание да се включи - да пише  Peace

Весел ден и приятно разходки в това разкошно временце  Grinning

# 249
  • Варна
Лисанке, за малко успокоение и солидарност, наш Александър се цапна на същото място.Бързо мина! Може би защото имам тренинг от Светлин, малко по-спокойно ги преживявам тези моменти.  Grinning
Vili4ka, виртуално ви подкрепям за инициативата! И весело изкарване!!! Да не забравите да вдигнете тост за нас!  Drunk
Тук времето е мрачно и хладно.  Crossing Arms Чакам обещаните високи температури!
Telma, дошло е времето за отбиване, станало е! Здрави да сте!   bouquet

# 250
  • София/Овча купел 2
Pozor Hug.Кораж мила,с теб сме.

Лисана,ама веднага ме фиксира Peace.

Vili4ka,така ми се иска и аз да дойда,но няма кой да гледа момата Sad.Дано си изкарате весело.

Telma  action032.

Отдавна се каня да ви питам,давате ли някякви допълнителни витамини на децата си?Мария не яде вече никакво мляко, а и плодове не куса много та се чудех newsm78.

# 251
  • Варна
Аз не давам, niunia , раничко е мисля. Пък и повечето ще ти кажат, че си ги набавят от плодовете и зеленчуците. Друг е въпросът Мимка като не ги яде... С какво се храни, какво обича?

# 252
niunia, не може ли татко й да я погледа за час два - тя ще си спи  Rolling Eyes Ще се радвам да се видим, ако успееш да измислиш нещо  Hug

# 253
  • Madrid
Телмичка,мила,предполагам,че ти е било кофти,а и стази болест...как си сега?Ходиш ли на работа?
Цункам ви с Боянка-сладуранка!  bouquet

# 254
Благодаря ви момичета за подкрепата и  милите думи   bouquet

Vili4ka за съжаление ще пропусна срещичката, че не съм във форма все още, но следващия път ще ви правя и компания в пиячката даже  Mr. Green

ilindi4ka   Hug По-добре съм, и тази седмица съм вкъщи.
А Боянка сладуранка сега се буди много по-малко от преди и нищо не иска да пие през нощта за мое учудване. Научи се бързо бързо да заспива с татко си. Сега следва и стаята да и приготвя и момичето ми става самостоятелно - порастна  Rolling Eyes

niunia витамини точно не давам, но започнах да и давам на Аквасорс водораслите от скоро - уж в замяна на кърменето  Cry

Общи условия

Активация на акаунт