Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 100
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ех, не мога да се добера до компютъра напоследък!
Мишле, леко бременеене!  Heart Eyes
DIVA_ORHIDEQ, Честит Рожден Ден на момченцето ти! Да е жив и здрав и много да ви радва.
Лиске, браво на Дарис - станал е голямо момче щом вече сам заспива  Peace (ех, де да станеше и такова чудо в наш'та къща  Praynig)
Лика, много сладко ходи Алекс навън - и как не се разсейва настрани, ами дава напред по чистото! Simple Smile
niunia, много фешън плетива - добре си се постарала, и време си отделила, личи си, че ти е приятно Simple Smile
За голотата - аз изобщо не се сещам да се крия като се преобличам(пък и не мисля, че трябва да се крия), но мъжа ми по презумпция гледа бързо да се облече от кръста надолу Rolling Eyes, въпреки че му казвам, че няма страшно  Laughing  Sunglasses
Ние днес сме по-добре от вчера. Сутринта и в 16.30 ч. вдигна 39 градуса и я свалихме, а пък вчера за цял ден не е падала под 38 градуса  #Crazy А за нощта не ми се говори - почти не сме спали! Прегледа я докторката днес - слава Богу, само вирусче е лепнала (без усложнения) и си продължаваме с хомеопатията и вит. Ц, течности и Панадол над 38,5 градуса.
Хайде отиваме да се гушкаме, че има ревност.

# 46

newsm59Честит Рожден Ден на Криско,Орихидейке!Да те слуша много и голям късметлия да бъде!  ura  bigdance2 Tada

# 47
Благодаря ви момичета супер сте.Я давайте идея какво да взимам за прощъпулника на диди .Нали утре ще празнуваме.Дали от притеснение не ми идват много неща.ама чакам тез които са онлаин да кажат newsm78 newsm78

# 48
  • София/Овча купел 2
Благодаря ви момичета супер сте.Я давайте идея какво да взимам за прощъпулника на диди .Нали утре ще празнуваме.Дали от притеснение не ми идват много неща.ама чакам тез които са онлаин да кажат newsm78 newsm78
Като предмети ли имаш предвид?

# 49
Може би за трапезата става дума Thinking. Ако е така няма кво да се чудиш сладки,мезета и тем подобни.А ако ще ги храниш основно гостите и още неща.Аз не съм и много компетентна де.При на с го няма обичая с канене на гости в къщи послучай прохождането на детето (и слава богу) само се раздават питки и така........... Grinning

# 50
mi6le аз доколкото разбирам от написаното е,че имате още едно бебе,а не чакате Thinking,но всички ти честитят бременност,я дай малко яснота по въпроса Laughing.Изглежда,че само аз май разбирам така Crazy.
Каквото и да е ,да сте живи и здрави Peace

# 51
Минавам да ви видя как сте и да ви кажа че ще си имаме бебе. Laughing

Според мен е бремнна newsm78

# 52
Минавам да ви видя как сте и да ви кажа че ще си имаме бебе. Laughing

Според мен е бремнна newsm78
Rolling Eyesзначи аз съм чела през една,две думи Crazy.Останах с такова впечатление,защото обяснява,че е била заета.

# 53
Diva_Orhideq, честит ти рожденик и от мен!! newsm59 newsm67
За прощъпулника, не ми е ясно и на мен дали питаш за почерпката или за предметите. Ако е за предмети -  трябва да са непознати за детето, защото иначе ще си хване каквото си знае. Примерно - ножица за фризьорка, ако имате някакъв "докторски" предмет за лекар, книга за учен, знам че се слагат и ключове за собственост и т.н. Ние бяхме малко неподготвени и слагахме де що има из нас, Стефан си хареса едно си-ди, та реших, че ще става диджей:)
Ако е за масата - зависи от часа. Следобедно - лека почерпка, сладки, кафе и т.н. Иначе може и за вечеря - каквото си решиш. Приятен прощъпулник и да качиш снимки после!

# 54
niunia, ама ти си голям майстор бееее браво!!!  smile3501 Направо останах очарована от чудните дрешки, които си сътворила.Аз изобщо не умея да създавам подобни красоти  ooooh!

# 55
niunia, и на мен ми харесаха много нещата ти Simple Smile Аз за съжаление нямам нерви за такава дейност.
Бояна продължава да не спи и денем и нощем. Сутринта от 8 е на крак и заспа преди половин час  Sad Без да е дремнала дори за 5 минути през деня. Сутринта и вечерта изпи по 220 мл. АМ.  А през деня е изяла една ябълка и 2 бисквити.
Vivka, и на мен ми липсваш! Heart Eyes
Diva_Orhideq, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК и от мен! Благодаря за почерпката.

# 56
Като предмети ли имаш предвид?
да даааааааааа тях.Пак написах глупости и чакам отговори.Мале ква съм патка Mr. Green Mr. Green Heart Eyes ooooh! hahaha

# 57
  • София
DIVA_ORHIDEQпо-лесно ще ти бъде, ако си направиш списък с различни професии и после срещу тях си решаваш какъв предмет ще наречеш за тази професия.
От рода: зъболекар-четка за зъби и т.н.

# 58
Заета бях с бебеправенето luvbed

# 59
Добро утро и от нас.Дарис се е надигнал в ранни зори  Tiredа,ако знаето с какво удоволствие бих подремнала още няколко часа Laughing.
galita и при нас самостоятелното заспиване беше само мечта.Не знам дали се сещаш,но до 8ми месец го приспивах в кошницата ooooh!.Мислех,че мазолите никога няма да ми минат.
Дано и при вас по скоро мечтата стане реалност Hug.
Заета бях с бебеправенето luvbed
Laughing то голямо бебеправене ще да е паднало Peace.

sea women   smile3503

Общи условия

Активация на акаунт