Мишле, леко бременеене!

DIVA_ORHIDEQ, Честит Рожден Ден на момченцето ти! Да е жив и здрав и много да ви радва.
Лиске, браво на Дарис - станал е голямо момче щом вече сам заспива
(ех, де да станеше и такова чудо в наш'та къща
)Лика, много сладко ходи Алекс навън - и как не се разсейва настрани, ами дава напред по чистото!

niunia, много фешън плетива - добре си се постарала, и време си отделила, личи си, че ти е приятно

За голотата - аз изобщо не се сещам да се крия като се преобличам(пък и не мисля, че трябва да се крия), но мъжа ми по презумпция гледа бързо да се облече от кръста надолу

Ние днес сме по-добре от вчера. Сутринта и в 16.30 ч. вдигна 39 градуса и я свалихме, а пък вчера за цял ден не е падала под 38 градуса
А за нощта не ми се говори - почти не сме спали! Прегледа я докторката днес - слава Богу, само вирусче е лепнала (без усложнения) и си продължаваме с хомеопатията и вит. Ц, течности и Панадол над 38,5 градуса.Хайде отиваме да се гушкаме, че има ревност.

. Ако е така няма кво да се чудиш сладки,мезета и тем подобни.А ако ще ги храниш основно гостите и още неща.Аз не съм и много компетентна де.При на с го няма обичая с канене на гости в къщи послучай прохождането на детето
.
значи аз съм чела през една,две думи 
Направо останах очарована от чудните дрешки, които си сътворила.Аз изобщо не умея да създавам подобни красоти
Без да е дремнала дори за 5 минути през деня. Сутринта и вечерта изпи по 220 мл. АМ. А през деня е изяла една ябълка и 2 бисквити.
а,ако знаето с какво удоволствие бих подремнала още няколко часа
.