Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 102
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
АМА кажете ми как да стане - първо, че размахвам цици наляво и надясно /че и по улиците ми се бърка в пазвата и се самооблужва господина Embarassed/, второ  - ми все някой решава, че му трябвам като вляза да се къпя, или веднага като съм излязла... Не се събличам демонстративно пред тях - все е било или да ме заварят след банята, или кърмя, да не говорим, че и в тоалетната са ме придружавали ... Немога примерно да си взема душ и да оставя малките да беснеят и да подпалят къщата - сутринта преди работа примерно ги натиквам всичките с мене в банята - те играят, аз се къпя...после всички се обличаме и заминаваме "на работа"... Ако някой го измисли как да се крия може и да се скрия някой път Simple Smile Само не ми казвайте докато спят децата - лудите дето стават в 4:30 часа сутринта не живеят у нас Simple Smile
newsm62
Свекър ми да ви кажа,като се появи на вратата,щях да падна!  smile3555 С едно костюмЕ (после разбрах че не го е обличал от сватбата на половинката) и си викам ми това има човека,все пак е имал желание да се наконти.Но мъж ми му каза направо,че така е като на сгоден циганин брат му. hahaha Свеки добре се представи-с питката,тава баница и домашна руска салата,за разлика от майка ми,която дойде като президентша и стоя малко,но к'во да праиш-такъв ми късмета.. Mr. Green
rotfImbo
Ше ме уморите от смях бе, ще си събудя детето... Mr. Green

# 31
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ето ме и мено тоново по никое време!
Малкия разбойник, чак сега заспа и буквало ми изпили всички нервички!  #Cussing out
Момичета, радвам се, че ви е харесало клипчето! Алекс обаче днес отново беше на вълна "мама носи и така ми е добре"! Аз бързах да се похваля, ама най се ... дано е само временно! Вчера така хубаво си щрапаше!

Бодливка - супер се е предстваила бабата, да я похваля и аз! За свекър ти - наистина е имал желание човека, а това е най-важното!
Като ти зачетох постинга, се стреснах че сте прескочили прощъпулника ... радвам се, че всичко бързо е отшумяло и сте си изкарали весело! На малката ми симпатяга Даринка, от сърце желая да има достатъчно хъс и любов към работата си, пък каквато и да е тя - щом и паричките е взело детето, няма да го мислиш! Целувки!
... щях да забравя! Скъпото ти мъжле, май имаше рожден ден тия дни! Извинявам се, че не си спомням точно кога беше, но от сърце му го честитя! Желая  му крепко здраве, по-малко работа, за да има повече време за вас и въпреки по-малкото работа, джобът да му е по-пълен! Специални поздрави!

Гушанка - за почерпката, нямаш грижи! И, аз държа да не е виртуална и за това не съм пуснала нищо! Ще чакам, като имате път насам да се обадиш, пък и ние ако нищо ни завее към Пловдив, ще дръннем! На нагушкаш Криско!

JiM, Вили - благородно ви завиждам за честото гости, което си организирате! Много добре правите - хем за вас приятно, хем за децата развлечение!

niunia - поздрави на Марийка! Радвам се, е добре си си починала, а като имаш време, похвали се и това което си сътворила!

Галита - много е сладурско коремчето! Хич не се притеснявай за детето!

sea woman - адаша как е? При вас сигурно времето беше двойно по-хубаво от при нас?!

Дива Орхидеа - първо искам да ти честитя рожденния ден на порасналото ти, с още една година, момче! Да ти е живо и здраво, да е  горям късметлия и мноооого да те радва, и никога да не те оставя /до колкото е възможно/! Весел да ви е празника!
Надявам се, бързо да преодолееш раничката!

mom_an
- съжалявам, че не можеш да видиш клипчето! 

За голотата - и аз като [desi] никъде не съм сама, така че и да искам, не мога да се скрия! Имаше момент в който бях голяма атракция, но напоследък интереса не е толкова голям, предполагам защото посвикна с гледката! Не мисля, че на този етап е радно да се крием!

нещо много мами залипстваха...
pepi, petenceto - драснете по един ред, като имате време и възможност!
liliq - къде се загубихте бе жена?
BONTONI - как  е Ванюшката? Сигурна вече ходи много сабилно сладурчето?!
мишленце -  как са мишките?
каси - а вие как сте? успокои ли се за синчето?
brambar4e, пеперудка - и от вас няма вести отдавна!

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 01:34 от lika

# 32

ЛИКАБЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА .нАИСТИНА СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ МЕ НАПУСКА Praynig Praynig PraynigЕТО ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ ЗА НЕГОВО ЗДРАВЕ  bouquet Peace

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 08:32 от DIVA_ORHIDEQ

# 33
DIVA_ORHIDEQ , честито ти пораснало момче!

Ама какви са тея алкохолни почерпки - гррррррр  Mr. Green  Ако знаете как ми се пие чаша студено сухо бяло вино  Whistling Ама освен да я изпия рано сутрин като оставя малкия на градина, че да има време да "изтрезнее кърмата" май няма кога...а ако го направя представяте ли си после как ще ида на работа  Crazy За Добро утро ударила една чашка за отскок Joy

Малей, днеска много ми се спи - малките ужасно бе будеха нощеска.... таман заспах дълбоко, и големия ме задърпа да го карам на училище  #2gunfire

# 34
Орхидейка, Честит ти рожденник!Да е много здрав, много весел, да слуша мама и много да ви радва!!!

[desi], я пийни ти пък на работа ще му мислиш  Joy

Лика, Алекс много до късно е беснял днес миличкият - да ти се оплача - Алекса е така от 2 седмици и през вечер стоим и се люшкаме по нощите  Crazy Тези кътници здравето ни взеха  Sick

Бодливка, а снимкииииии ? Mr. Green

# 35
Привет!
Алекс, както се сещате след снощните подвизи, все още спи, а аз съм на компа и го чакам да се събуди!

Дива Орхидея
- благодаря за сутрешната почерпка!

[desi]
- не си сама, мила! И аз се включвам към недоспалите! А, за винцето - ама наистина, пийни малко, не вярвам от половин чаша да не можеш да си свършиш работата, а и като те знаем каква си ни оправна, не вярвам да има нещо с което да не се справиш! А, и днес е петък все пак ...

Вили
- искренно ви  съчувствам на теб и мъжът ти за неспокойните нощи! Дано бързо да избиват зъбчетата, които тормозят малката сладурка.
А, що се отнася до Алекс - при него не е зъбите, а май просто ни връщаше! С татито се сръчкахме тая вечер и колкото, и да обяснявам, че пред детето не се повишава тон, нямаше кой да ме чуе, и ето резултата. Просто Алекс реши, че щом ние му нарушаваме спокойствието и той така ще прави! Ще слага ред в къщи, то се е видяло!

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 09:26 от lika

# 36
  • Варна
Първо на Орхидейка,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ МЪЖ! Здрав и много весел да расте! Пък то не остана-ей на, скоро абитуриенти ще ги изпращаме!

[desi], почти напълно те разбирам. Аз леко полудявам понякога, а ти с още един мъжки  не знам как се оправяш...  #Crazy
lika, времето си беше 6 и не пропускахме разходките. Нямам търпение да "пукне" пролетта и да сме всеки ден навън по повече. Александър не може да спи навън повече от 15-на минути. Затова разходките ни са предимно предиобед до 12, че после да си спи у дома.
БОДЛИВКА, поздрави на Дари! То празник без "колорит" няма, било то във визия или събития, но важно е в общи линии всичко да мине добре. Честно да си призная, обичам празниците, но цялата суматоха, пинкане и изнервена обстановка около тях ме кара да заобичвам делниците повече...  hahaha
Мишле, спокойна бременност!
За голотата - не се крием. Никога не сме се крили от Светлин. За мен Александър е твърде малък за да разбира за какво иде реч. Естествено не ходим демонстративно дебидюс голи покрай децата, но като се налага да се преоблека, просто го правя. Като стана на въпрос за голотата, Светлин ни излови онзиден... Освен да обясня, че мама е изпотена и се преоблича... Embarassed Embarassed Embarassed Вече имаме райбери на всички стаи.

Последните забавни номера от програмата са "крия се зад пердето" и "стоя прав на леглото, хвърлям се назад и се смея с глас изкуствено".

# 37
Вили - искренно ви  съчувствам на теб и мъжът ти за неспокойните нощи! Дано бързо да избиват зъбчетата, които тормозят малката сладурка.
А, що се отнася до Алекс - при него не е зъбите, а май просто ни връщаше! С татито се сръчкахме тая вечер и колкото, и да обяснявам, че пред детето не се повишава тон, нямаше кой да ни чуе и ето резултата. Просто Алекс реши, че щом ние му нарушаваме спокойствието и той така ще прави! Ще слага ред в къщи, то се е видяло!

Да, наистина има нещо такова.Предната вечер и ние с нащо тати се поскарахме и Али знаеш ли как ни се развика след това  ooooh! Всичко разбират вече и трябва да внимаваме какво и как си казваме по между си, а и тонът е от огромно значение Mr. Green

# 38
  • София
DIVA_ORHIDEQ, честит рожден ден на момчето ти, да ти е живо и драво!
[desi], аз пийвам понякога по една чаша вино вечер(и аз по-обичам бялото)но не се притеснявам чак толкова - те са вече големички бебетията, пък и то колко е една чаша...
Даже по една чаша бира пия по-често Embarassed
sea woman, много се потиш, бе, нещо зор си видяла... Joy Joy Joy
lika, няма страшно, ще отминат скоро дните на носенето. Налято няма да можеш да го хванеш...

За караниците - абе тая седмица е преминал вятърът на караниците над страната. И ние с татито се сдърпахме преди 2-3 дни пред Мъри, той ни зяпаше и не смееше да мръдне от мястото си, а после се хвърли да ме прегръща, стана ми много жал. Моя мъж ми се скара защо съм изкрещяла "Не!" на Мъри като буташе в кофата за боклук. Според него трябва спокойно да му обясня, но докато аз пък му обясня на него, че хиляда пъти съм му обяснявала спокойно, стана караницата...
За голотата - не се крием и не смятам да се крия занапред. Баща ми и до днес се разкарва по слипове като се преоблича когато сме им на гости, а аз си кърмя Мърю пред тях, така съм възпитана и ми е по-неестествено като си отидем на Свищов при свекърите,отивам да кърмя Мъри в другата стая, там са по-консервативни и никой не се разголва.
А от няколко дни Мъри като види разголено място по нас, много започна да се впечатлява, щипе ме по краката и издава един особен звук, нещо като писукане"Иииии". Бърка ми в пъпа и откри собствения си пъп. Вече като махна памперса първо си търси пъпа и бърка в него и чак ако го подържа по-дълго без памперс тогава се сеща за пишката. По-рано тя беше №1.
А като ви слушам как имате безсънни нощи, не ми се мисли нас какво ни чака...До сега не сме го изпитали на собствен гръб. Единственото зъбче на Мъри въобще не го разбрах кога излезе...Сега той изглежда буквално така tooth
А като имам време ще кача клипче да видите нашта шоу програма Grinning

# 39
VIVKA виждам, че си тук!
КАк сте?

# 40
ludmilana, aз немога да пия вечер, понеже моето дете яде само нощем, и дори и да не го напия, ами само го "омая" с кърмата, може да вземе и да спи цяла нощ и да не яде. А това означава, че няма да яде до следващата вечер, и ще му се съберат 36 часа без храна newsm78
Абе страх ме е. Предполагам, ако изпия чаша сутринта или по обяд, всичко което е в кърмата "ще изветрее" /а дали?/, но пък като съм на работа не става...

Виж иначе откъм прегрешения вече го докарвам - пуша със сутрешното кафе от известно време и само се самоуспокоявам, че ще кърмя чак през ноща  и няма да му навредя /то това за успокоение на съвестта/ Ама за пиенето не се престващавам  ooooh! Пък то само да си "близна" няма смисъл...като не ти стане лекичко и волно на душицата, що да пия  Mr. Green
Ама ще пораснат, няма да са все кърмачета цял живот...

Моля ви, не се карайте пред децата си. Praynig Нищо, че са малки - те усещат като не е наред нещо. И най-гадното е, че винаги мислят, че те са виновни да се карат мама и татко. Стиснете зъби там, половинката ако наеме да се кара се съгласете с него, после като заспят мъниците ще имате време да му кажете, че сте се съгласили само и само да има мир, и че не мислите че е прав.  Пък вие като направите няколко пъти така и мъжете ви ще се усетят, че не трябва пред детето да правите скандали.

За спането - не всяко дете е лош сънчо Simple Smile Ина и бебета дето си спинкат отначало. Моя големия се будеше само веднъж на нощ - грабваше шишето и заспиваше на секундата. Дори и не го усещах кога се е будил и ял. И така си беше от малко бебе - дори на кърма спеше по цяла нощ. Виж малкия батко не спеше, сега не спи пак  #Cussing out, а дребния пък спи и яде  Mr. Green - той не ми пречи защото аз спя с него и той се самооблужва, ама пак немога да заспя дълбоко, за което брат му се грижи упорито - да ставам да му нося вода, ляга отгоре ми, после отгоре на баща си, после ни отвива, завива и т.н. целия репертуар - пишка ми се, това онова..че и филии съм мазала нощем. Имало е моменти да искам да го заключа в гардероба, за което много ме е срам, ама наистина си го мислех Embarassed

# 41
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка.
DIVA_ORHIDEQ, честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!

за голотата-не се крием.Когато съм сама и няма кой да гледа Паолина, слагам я в столчето за хранене пред банята и се къпя на отворена врата.
Много й харесва да ми бърка в пъпа и да пипа пръстите на краката Laughing
Ми6ле, лека и безпроблемна бременност!
Vili4ka, Rosita, благодаря ви за отговорите в предишната тема относно питката за прощъпулника  bouquet  bouquet

# 42
Орхидейке да ти е живо и здраво момчето Simple Smile.
За голотата-и аз като повечето от вас,не се крия нито мъжът ми.
[desi] смях се от сърце на цветния ти разказ за обличането Laughing.
За караниците също съм съгласна,че децата усещат.Преди няколко месеца с мъж ми се сдърпахме пред Дарис и той като ревна,не мога да го успокоя два часа ooooh!.От тогава не сме се разправяли пред него.Ако е много напечено положението,не си говорим докато малкия заспи или ако е нещо маловажно,докато малкия заспи,вече сме го забравили.

Аз пак да ви питам Crazy Дарис продължава в същия дух с млякото;дали да не махна супата дето му я давам вечер?Той може без нея,но без млекцето,не.
И не мога да пропусна да ви се похваля,Дарис започна сам да заспива Grinning е, не винаги.Важното е,че като му се приспи и е в настроение отива и си ляга сам на спалнята,взима си шишето с водата ,прегръща мечо или който му е под ръка и заминава в царството със сънищата.
Не мислех,че това ще го доживея,но както казва една позната- няма да го приспиваш до като стане тинейджър Crazy.
А,като ви похвалих онзи ден мъж ми,ми той изобщо не го е пприспивал,а детето само си е заспало Simple Smile.Така,че Дарис е за хвалене,а не татко му.

# 43
  • Варна

А,като ви похвалих онзи ден мъж ми,ми той изобщо не го е пприспивал,а детето само си е заспало Simple Smile.Така,че Дарис е за хвалене,а не татко му.

newsm62 newsm53 Лисанкееее, Лисанкеееееее... Много интересна песничка си сложила, предполагам залади невероятното МПС в нея и термините стабилизатор и катализатор...  love001

# 44
  • София/Овча купел 2
Орхидейке,да ти е живо и здраво порасналото момче!Само радост да ти носи!

Мария също заспива понякога доста късно,но поне пък си спи цяла нощ.От бебе е така,тогава се будеше само веднъж за вода и веднага заспиваше.А вече отказва да пие каквото и да е мляко.Изведнъж започна да прави физиономии,все едно и давам отрова.Дори и плодови млекца не яде newsm78.

lika,това са част от произведенията ми.Разгледай ги,щом ти е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт