Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 102
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Овча купел 2
Добър ден и от нас.

Mi6le,честито мила  bouquet.Безпроблемна бременност ти желая и едно здраво момченце!

lika,Алекс е много сладък на клипчето,пу-пу.

DIVA_ORHIDEQ,и мен все ме питат на колко е Мариянали си е тапишони все и се радват колко е малка,а как хубаво си ходи.

sea woman,радвам се,че си усетила липсата ни.Определено си починах и помързелувах.През цялото време плетях,плетях knit.Сътворих доста неща.

Лисана,благородно ти завиждам мила.

Мария също проявява художествени заложби.Даже цяло блокче и бяхме дали да твори на воля.

# 16
  • София
Хелоу и от нас в новата темичка!
Мишле, честито, дано мине леко както бременността, така и раждането!

Тия дни с Мър сме по цял ден навън и той не се спира за секунда. Мен ме заболяват краката и гърба, той пердаши и не сяда даже за минутка. Едно нещо ме притеснява , обаче, никак не си дава играчките. Даже и като вземе някоя чужда играчка, която му е харесала и не я дава повече. Пищи и вика ако накой се опита да му вземе нещо. Награбва се в двете ръце и ако някой вземе третата му играчка от земята, той хвърля едната и му я грабва. Другото дете взема тази, която е хвърлил, но той пак хвърля някоя и му я взема. И така въртят обороти. Всичко това съчетано с мучене, ръмжене, викове и голямо дърпане.
Обяснявам аз, че тая играчка не е негова ,да я даде, но той цъ Naughtyне отбира...
Пък другите деца едни добрички, едни такива спокойни - клекнали си в пясъчника и всяко си рови нещо-си. Моя Мърю като един търтей(щях да кажа като пчеличка, ма не сме толкоз елегантни)ги обикаля и само граби каквото може, милва ги (разбирай потупва ги)с пясъчните си ръце по главичките или им минава през фигурките. При което виждам с периферното си зрение как настръхват някои майки наоколо...
Ох, дано като започне да разбира, да не е такъв егоист, че иначе ни чакат схватки, къде той с децата, къде аз с майките Joy
Айде, приятен ден, че го дават да застудява...

# 17

Честито и от мен! Лека и безаварийна бременност ти желая Simple Smile

niunia, и ние сме от тапишоните- не съм го мерила на височина, но носи дрехи за 6-месечни newsm78, че и някои гащеризони са ни от 3 до 6 месеца ...и определено в детската градина е "с една глава" по-нисък от другите. Дали има някакви връзка с това,че са се родили мънички newsm78 - ама виж пък - поне откъм творчество го докарваме  smile3539
Иначе и ние ходим, че и бягаме  Joy това качи се - слез от кушетката или леглото за нищо го нямаме Simple Smile

# 18
niunia, и ние сме от тапишоните- не съм го мерила на височина, но носи дрехи за 6-месечни newsm78, че и някои гащеризони са ни от 3 до 6 месеца ...и определено в детската градина е "с една глава" по-нисък от другите. Дали има някакви връзка с това,че са се родили мънички newsm78
Oooo и ние сме така Grinning Последно беше май 73см (ако не се лъжа).Оня ден се случи така че всичките бодита ни бяха изпрани неизсъхнали и изрових едно дето си мислех че вече е за склада,да ама не.Обзведох я с него в аварийната ситуация.А това боди и го бяха подарили съвсем като новородено,е,сега и емалко с 3/4 ръкав, но важното е че пази кръста и не е много опънато като се закопчае.Има също разни гащеризони бебешорски които за пижамки ги ползвам и са и много удобни.За творчеството и нас ни бройте.Казва "пиша,пиша" види ли химикал и днес дядо и се занимаваше с някаква писателска дейност Mr. Green и та като награби химикала и му изподраска листа Joy Решила съм и аз по идеята на Лика да и взема една магнитна дъска Wink.

Ехааааа,току що слезе от спалнята самостоятелно Crazy,откога го чаках този момента newsm68 newsm44

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 13:18 от Дес

# 19
  • Пловдив
Привет и от мен в новата темичка! Grinning

Mi6le, честито! Лека и безпроблемна бременност! Simple Smile
ludmilana, и Кристиян е същия с чуждите играчки. Confused Надявам се да е някакъв период! Praynig
lika, много е сладък Алекс!  love001 Радвам се, че съм била полезна! Чакам си почерпката, да знаеш! Ама не виртуална. Naughty  smile3503

Аз искам да попитам : смятате ли да криете голотата си от вашите деца , или по-конкретно мамите на моченца смятат ли да се крият от тях?

# 20
Mi6le, честито и от мен - другата бременна тук!   bouquet Желая ти спокойна и приятна бременност!
Момичета, и ние сме сред тапишоните - не знам дали има и 75 см. На годинката беше 73.5, онзи ден само ми го теглиха на кантара, и то мое настояване (наддал е 200 гр., хич да не е), но сега едва ли е повече от 74. Въх, как ще си намерим гадже, не знам Mr. Green
Стефан и той обича да ходи навън, почти колкото и да спи в количката Laughing Обаче като тръгне, не признава мама накъде върви - забива си в негова си посока и като го хвана за ръка и го придърпам, почва да се сърди и сяда на земята! Crossing Arms Затова с тати му намерихме колая: каишките за прохождане. Връзваме си го, ръцете са му свободни, следователно той си мисли, че си крачи сам, а всъщност ние го насочваме:)
А новото ни постижение: нау4ихме командата"затвори вратата"  Laughing
lika, при мен видеото нещо не тръгва... Sad
galita, много ви е сладко коремчето! Нашто е такова само след обилно апване Misc Baby Bottle
Айде стига засега, че това ме подсети, че Фефо трябва да папа, ама май ще пие едно мляко спейки, че се е надупил в кошарата и кърти! Много съм загубена! ooooh!
П.П. Честита нова темичка! Браво на авторката!  bouquet

# 21
Gushanka, публикувах си поста, преди да видя твоя. И аз исках да ви питам същото! Аз засега спокойно си се преобличам пред Стефан, обаче той понякога така ме зяпва, че... Embarassed А баща му ми вика; ти сега да не вземеш да се криеш от сина си? Според него всички в семейството трябва да се преобличаме спокойно един пред друг, как детето щяло да разбере разликите между момченцата и момиченцата? Аз не съм сигурна, че от сега трябва да почна със сексуалното възпитание, но пък Спок казва, че това трябва да започне с раждането. Вие как мислите?

# 22

Аз искам да попитам : смятате ли да криете голотата си от вашите деца , или по-конкретно мамите на моченца смятат ли да се крият от тях?

Ами ние да ти кажа не се показваме пред Алекса. Първо спрях да се размахвам без блуза, за да не се сети за кърмене (като я отбих).А след това вече ми е неудобно, а и на баща й също (даже повече). Незнам правилно ли е, но се съобразяваме в какъв вид се показваме пред нея  Mr. Green Поне гледам бельо да имам Joy (ама тя е момиче де, при момченцата незнам) Joy

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 15:51 от Vili4ka

# 23
Спежиялно аз  бюста не си крия даже понякога като се изкъпя докато взема сутиена голямия ми казав МАМО да ти го донеса ли Embarassed Embarassed.не мисля че е нящо което не е виждал по плакатите или телевизията .Не е различно.Не ме срам. Rolling Eyes Embarassed Mr. Green Blush Heart EyesПоне от кръста на горе

# 24
Здравейте,и ние да се разпишем в новата ни темичка.Видях че пишете за голотата.Е моето е момиченце и аз не се крия ,но баща й вече повече от месец не се показва гол пред нея.Ами тя нашата е много любопитна,аз не съм я кърмила и сега й са много интересни гърдите ми.Като ме види гола и иска да ги пипа,щипе.А започна да ми дърпа и бикините.Запомнила е как си обличам сутиена и тя се мъчи да си го слага.

За кг. и см. не мога да кажа още нищо защото сме на консултация на 15 март,но на 11 месеца беше 11.300 и 78 см.
А дрехите който носим са с размер за 2 годишни.

Ми6ле честита бременност.

# 25
Ние не се крием. Т.е. аз де - то всички други мъже  Crazy

АМА кажете ми как да стане - първо, че размахвам цици наляво и надясно /че и по улиците ми се бърка в пазвата и се самооблужва господина Embarassed/, второ  - ми все някой решава, че му трябвам като вляза да се къпя, или веднага като съм излязла... Не се събличам демонстративно пред тях - все е било или да ме заварят след банята, или кърмя, да не говорим, че и в тоалетната са ме придружавали ... Немога примерно да си взема душ и да оставя малките да беснеят и да подпалят къщата - сутринта преди работа примерно ги натиквам всичките с мене в банята - те играят, аз се къпя...после всички се обличаме и заминаваме "на работа"... Ако някой го измисли как да се крия може и да се скрия някой път Simple Smile Само не ми казвайте докато спят децата - лудите дето стават в 4:30 часа сутринта не живеят у нас Simple Smile Всички дружно спим до 5:30 и ставаме заедно, къпем се заедно /ако тати не е излязал имам и самостоятелна баня Peace/, закусваме заедно и т.н.

# 26
И ние не се крием все още. А тя винаги зяпа с широко отворени очи, когото и да види гол и дори забравя за всичко останало в тези моменти. Shocked

# 27
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка! Simple Smile

В неделя на прощъпулника малко преди да дойдат гостите,Дари ми се видя топла,и като и боцнах термометъра-хоп 38.6  ConfusedДадох Ефералган.. Вече бяха дошли свекъра и свекървата и викам посрещайте народа,ние излитаме до дежурния център.След прегледа малко се поуспокоих,че не и е зачервено гърлото,и според доки(и мен) Т е от зъби.Понеже досега Дарина повече от 37.2 не е вдигала,ваксини и т.н приема добре организма та се бях ошашкала,и очаквах до вечерта да вдигне повече,но освен лека липса на апетит този ден и малко мрънкане нещата бяха нормални,стоя будна до към 8,като преди това като че за мое успокоение си хапна доволно количество от питката. Simple Smile
По-късно свали Т и аз се повеселих,свеки наглеждаше Дари,а тя пък не се буди до сутринта.

Свекър ми да ви кажа,като се появи на вратата,щях да падна!  smile3555 С едно костюмЕ (после разбрах че не го е обличал от сватбата на половинката) и си викам ми това има човека,все пак е имал желание да се наконти.Но мъж ми му каза направо,че така е като на сгоден циганин брат му. hahaha Свеки добре се представи-с питката,тава баница и домашна руска салата,за разлика от майка ми,която дойде като президентша и стоя малко,но к'во да праиш-такъв ми късмета.. Mr. Green Дари се хвана първо за маркера(наречен за художник),после хвана парAта,и накрая ножицата(за дизайнер). Simple Smile В каквато и област да се развива,дано си обича работата и я върши с любов-пари се изкарват!
Ама стига съм бръщолевила,че току-виж и моя постинг орязали.. Mr. Green
Мишле,честито и лека бременност!
Gushanka ние не се крием,мисля че така ще е по-лесно да открият разликите,а и като се крием,няма ли да създадем погрешна представа за голото тяло-че е нещо срамно и неприлично..? Thinking Аз си спомням,че баща ми излизаше без хавлия от банята,до към 7-мата ми година,после майками му направила забележка..А и аз много обичах да го гледам как се бръсне и да ме цапа с пяната.Детски му работи,но вече в училище знаех за какво става въпрос и не съм се притеснявала никога.

Мойто мъж пак ще громи престъпността тая вечер,и нама да го дочакам- след малко отивам да хоризонтирам.. Tired

# 28
Ей, Бодливке, много се радвам, че сте изкарали добре  Peace А и Дари си е избрала чудни професии  Peace За Т - дано не се повтаря  Naughty Гушки на Дари и на теб от нас с Алекса  Hug

# 29
Къв е тоя застой, бре? newsm78
Чак се притесних. Sick
Но нищо! Аз пък ще си пиша, щото мойто зверче много рано заспа днес, а и татито временно изостави компа. Laughing Та да се вредя и аз.

Бодливка, готино сте си изкарали, а?! Обаче и свеки си я бива. Пак ще я похваля аз. Браво на добрата баба! А Дари и към паричките се е насочила... Wink Ми що не?! Нека да е финансово  независима, пък ако и се падне и заможен мъж  Party  ...  ехеее. Екстра!

Затова с тати му намерихме колая: каишките за прохождане. Връзваме си го, ръцете са му свободни, следователно той си мисли, че си крачи сам, а всъщност ние го насочваме:)
hahaha hahaha hahaha
Супер! И мойта е много смешна като грабне във  всяка ръка по една играчка и си мисли че се държи, и се втурва. А всъщност не е никак стабилна все още. Та ми се ще и на мен да я вържа с нещо, щото като са и заети ръцете и се чувства като че ли е "хванала Господ за шлифера". Joy Joy

Мишле, честито! Страхотна новина! Hug И да се пазиш!

Lika, много гоцко клипче! Браво на Алекс! Самостоятелен е вече големият човек. Hug А ти не се тревожи за килограмите му! Виж на височина си е екстра. Party Пък ще бъде строен младеж.  Mr. Green Няма лошо. Peace

Ние днес бяхме на гости на Vili4ka и Али и се повеселихме доста. За мамите - биричка  Mr. Green, за бебките - танци и лудории. Ми така, де, при тоя силен вятър, като не излизат, поне да не скучаят дечицата.

На всички сладки бебешоци желая безпроблемно зъбоникнене и никакво вдигане на Т! А на всички мами според потребностите - спокойна нощ или бурни страстни мигове с половинките!

Общи условия

Активация на акаунт