Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Дес[/b] - наистина добре си си поиграла с дизайнирането на темичката, само ако позволиш, ще отправя малка критика, която разбира се не значи, че трябва да приемаш! Още докато пишехме бременилските темички, се бяхме разбрали, колкото е възможно, по-простичка да е темичката, и с по-малко допълнителни неща, за да може леко да се отваря, и най-вече да не тежи при зареждане в чужбина! Просто си давам мнението - има и други!
ОК.Щом така сте се разбрали ще махна всичко.Това е най-лесно!
Ето и моето: лично на мен ми става неприятно, заради усилията на Дес да направи нещо ХУБАВО за всички ни. Това уточнение, което Лика направи, трябваше да се каже навреме, защото аз например не съм писала в темата бременни. Мисля, че малко цвят не тежи толкова на темата, но не съм професионалист и може и да греша.

Имам предложение: хайде да се определи един, който да пуска темата (и един резерва), за да не се получават такива конфузни ситуации.

Ей, да му се невиди - все едно кой ще пусне темата е супер важно  ooooh! Ами всички пишем тук, всеки гледа с нещо да допринесе Peace Според мен това безкрайно обсъждане на това кой ще пусне, какво ще пусне и т.н. е абсолютно безмислено!И на мен ми се струва, че малко цвят не би навредил, но щом сте решили да няма - ОК Peace Деска, благодарим наистина за положените усилия  Hug А за това кой ще пуска - ами пускайте и ние няма вече да се месим  Mr. Green

# 196
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит празник и от мен!
Дес[/b] - наистина добре си си поиграла с дизайнирането на темичката, само ако позволиш, ще отправя малка критика, която разбира се не значи, че трябва да приемаш! Още докато пишехме бременилските темички, се бяхме разбрали, колкото е възможно, по-простичка да е темичката, и с по-малко допълнителни неща, за да може леко да се отваря, и най-вече да не тежи при зареждане в чужбина! Просто си давам мнението - има и други!
ОК.Щом така сте се разбрали ще махна всичко.Това е най-лесно!
Ееееееееей, аз тъкмо се кефих колко готина и весела е станала и нашата темичка!
Честно казано се чудих защо другите са толкова натруфени(не просто весели) и само нашата е семпла , а то си имало правила! Mr. Green
Имам предложение: хайде да се определи един, който да пуска темата (и един резерва), за да не се получават такива конфузни ситуации.
Е това е чудесно предложение даже го сложете на първа страница(ей ,сега ме сдъвчете и за тва предложение Mr. Green) с заглавие:
"Правила в темата на януарчета 20006 год!Да се спазват БЕЗПРЕКОСЛОВНО!"
1.Ще се пуска темата САМО  от ........
2.Не се променя нищо без съгласието на ....
3...;.....
4............
е измислете колкото са нужни...
Не всички сме от самото начало и толкова много нови майчета има , че за да не се чувства някой засегнат да се знае какво може и какво- Не!
Не мога да разбера защо е толкова важно всичко да е така както е направе от начало и защо да не може да се променя -та той живота се променя  ежеминутно , та една тема ли да не може и защо ако някой направи нещо   вместо друг да го сдъвчем ей така за спорта!
Съжалявам , но определено ми стана мъчно за Дес , а и ми харесваше това , което направи!

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 12:57 от VIVKA

# 197

1.Ще се пуска темата САМО  от ........
2.Не се променя нищо без съгласието на ....
3...;.....
4............
е измислете колкото са нужни...

Peace Peace Peace

# 198
Тук става интересно smile3508.................................. newsm53

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 14:45 от Лисана

# 199
  • София
Честит 3-ти март!
Нека сме горди българи!

Момичета, имам и аз предложение за новата темичка:

"Пролетта вече пристигна, на ЯНУРЧЕТАТА намигна! Wink"

За изпускането на нервите - И аз си изпускам нервите понякога, не съм пляскала Мъри, но когато ме вбеси, го отблъсквам от себе си или просто го "хвърлям"(по-точно го тръсвам) на леглото и се махам от стаята. Той плаче 5-6 минути и то доста сърцераздирателно, през това време аз вече съжалявам за всичко и го гушвам (или давам цица, помага!) Абе просто не може без такива моменти. А, няколко пъти се е случвало като съм много ядосана да запратя някой предмет с яд в ъгъла, но откакто видях Мъри да ме имитира, спрях и никога повече няма да го направя! Много рядко се случва да го перна през ръчичката като пипа кофата за боклук и не се маха като му кажа, но това не го спадам към боя (не е и от нерви)

А вие като сте навън другите хора бъркат ли децата ви дали са момче или момиче. Мъри често го бъркат или всеки ден се случва да ме питат дали е момиче. Става ми смешно, чак ми иде да се измайтапя някой ден и да му вържа опашчица Crazy

Наскоро разказвахте кой какво говори - Мъри казва съзнателно мама, баба, дедей, татей, Тедей на кака си Таня, дай-дай, ао (ало), като иска да назове някое животно имитира как прави - Аууу(мяу), Ау-ау(кучето), ръмжи за мечка, отваря и затваря устата за риба, имитира магаре, петел ит.н. Като иска да извика някой му маха с ръка да дойде и тръска глава, а ако не дойде направо идва и го хваща за ръката и го води където иска. Изпълнява всичко, което му кажа, хвърля си сам памперса в кофата за боклук, носи точно тази играчка, която съм му казала от другата стая, чисти камината, мете с метлата, бърше със салфетки, като му кажа , че излизаме и си носи ботушките, абе вече всичко разбира. Само остава дапроговори.
Най ми е сладък като ме ощипе с нокти по лицето и аз изохкам, той си търка очите все едно плаче (т.е. казва ми че ще плача). Като му кажа -Да мамо, ще плача, знайш ли как боли! и той почва да ме милва по главата -Оо, оо, оо! с един загрижен поглед...
Другото, което ме разтапя е като му събуя чорапките и той си вдига едното краче да го целувам, казва Е-е!, след това си вдига другото -Е-е! и така много пъти...

Ех, стана дългичко, но слънцето ли, Мърчито ли, кое ли, ме е разтопило!

Joy Joy Joy
Тук става интересно smile3508

# 200
Момичета днес водих голямото на театър(много обича)имаше дечица на 1г и 4 месеца.Майките казват че им било много интересно newsm78 newsm78.Аз незнам дали стоят нанистина мирно #Crazy.Мойто син на примерно сеедно има червейчета в дупето ам акато види детски или театър става агънце Mr. Green Heart Eyes.

# 201
Честит трети март! bg

bordima, привет!  Grinning

Не знам как не ви неудобно от един коментар на lika да направите такъв балон. И то при положение, че lika e толкова внимателен, мил и разбран човек.  ooooh!
Тя е казала, Дес си е взела решението. Можеше и демократично да подложим идеята на гласуване.

На мен лично ми е удобно само един да отваря темата, защото по-често се ориентирам по ник-а коя е Януарската тема.
Не съм видяла какво е направила Дес (да не приема лично по-натам писаното), но за моя вкус повечето отчетни, в които съм влизала са ми кичозни, лигави и хаотични. Въпрос на вкус.  Ако повечето искат нещо такова, нямам нищо против. ...А  може пък и на мен да ми хареса. 
И наистина няма значение кой я отваря темата, та даже дали една или няколко ще се появят.

VIVKA, той живота наистина се променя постоянно. Но е хубаво човек да има някакви стълбове, на които да се опре, че да не губи ориентир. Когато става въпрос пък за разнородна група люде, правила някакви са още по-необходими.

Зъби мия. С бебешка паста за зъби и четка за зъби. В консултацията ни казаха да мием с излизането на първия зъб. Даже схема дават как да миеш зъбките. Преценили са, че за децата така е по-добре.

Ваксините винаги са ни я били в крачето. Тук явно са решили, че там е най-подходящо.

Лисана, какво е твоето мнение по въпроса?

ludmilana, не го бъркат с момиче вече. Като беше малък се случваше, защото му слагах една шапка с голяма периферия и някои хората си мислеха, че е момичешка. А тя просто е  мислена да пази детето добре от слънцето. Това лято пак ще му вземем същата обаче.

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 15:16 от 7of9

# 202
  • Варна

И то при положение, че lika e толкова внимателен, мил и разбран човек.  ooooh!

Бих добавила още много положителни нейни качества, Hug защото наистина я уважавам Peace, но не правим анализ на ничий характер. Принципно изясняваме нещата около темата. Ако е имало нещо, което сте решили преди мноооооого време, кажете го и на нас, за да знаем (и повтарям) да не се допускат конфузни ситуации.

# 203
Не мисля, че някой оспорва характера на Лика или нещо подобно - изобщо не става въпрос за това! Става въпрос за това, че Деси си е поиграла да избере, подреди и направи нещо, за да е по-приветлива темата, а изведнъж тук стана голям проблем  ooooh!

Лика, ти нали знаеш, че много си те харесвам и обичам ( и Алекс също Heart Eyes) и всичко това не е против теб  Hug

И, както вече има такова предложение - изберете, моля, кой ще пуска темата и нека той да преценява какво и как да променя или не променя Peace

Така всички ние ще си знаем мястото и няма да се месим в неща, които не разбираме  Joy

# 204
  • там където ме зове сърцето!!!
Не знам как не ви неудобно от един коментар на lika да направите такъв балон. И то при положение, че lika e толкова внимателен, мил и разбран човек.  ooooh!
Тя е казала, Дес си е взела решението. Можеше и демократично да подложим идеята на гласуване.
От кое трябва да ми е неудобно, да съм говорила зад гърба и , или да съм я обидила , та тя изказва мнение ,аз-също!Лика я харесвам и уважавам , но това не значи , че щом тя е казала нещо аз трябва да се съглася и мълча , дори да не съм съгласна!Има една поговорка , която много харесвам та смятам да ти я кажа та да не си вадиш изводи за хората според собствените си представи за света!
"Приятелите са тези, които могат да ти кажат в очите и хубавите и лошите неща!"
Ей такива хора за приятели си имам и ей такъв приятел се опитвам да бъда!

VIVKA, той живота наистина се променя постоянно. Но е хубаво човек да има някакви стълбове, на които да се опре, че да не губи ориентир. Когато става въпрос пък за разнородна група люде, правила някакви са още по-необходими.
Та като стана въпрос за стълбове- във въпросния спор , това , което ти си изградила трябва да е стълба newsm78 (е никой не го е бутнал ), а това , което Дес беше направила , внесе настроение(в никакъв случай не беше кичозно, и хаотично)!Не можах обаче да разбера какво общо има с моето предложение за правилата на първа страница Mr. Green!
Моля ви не забравяйте -Януарската тема сме ние ВСИЧКИ майки и нашите бебоци !Та за това моля не бъдете такива егоисти и непрекънато да държите да сте прави , дайте и на другите право да изказват мнения и да дават идеи и може и да се повиши влизането и писането в темата!

# 205
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ееееее, момичета! То, пък човек да не каже нещо! Sick
Нали писах, че е просто коментар и то точно, защото никъде нищо не е написано и не е задължително!
Не ме разбирайте погрешно за мнението ми! ДЕС ти най-вече не го приемай толкова навътре! В никакъв случай не съм искала да те обидя, по какъвто и да е начин и ако неволно съм го сторила СЕ ИЗВИНЯВАМ!!! Надявам се да приемеш извинението!
Наистина не е нужно да се караме и дъвчем, за някакви дреболий! Поне аз така мисля! Приемете, че нищо не съм казала и продължете нататък!
Ако искате, нека един да пуска темите, ако решите, нека да са повече ... и изобщо каквото решите -  мен ме устройва! Тук съм защото ми е приятно и ви чувствам близки, а не защото имам някаква нужда да споря и да се заяждам, с който и да било!
Достатъчно ни е изнервено ежедневието, за да можем да си позволим лукса и тук да се нервираме!

ДЕС
- наистина уважавам трудът ти и времето, което си отделила!

7of9
- определено е балон, цялата работа! Не мислех, че един коментар, ще предизвика, такива дебати! А, мнението ти за повечето отчетни теми, го подкрепям с две ръце!

Вили
- знам, знам, мила ... няма проблем! Всеки си казва виждането!

..........
"Приятелите са тези, които могат да ти кажат в очите и хубавите и лошите неща!"
Ей такива хора за приятели си имам и ей такъв приятел се опитвам да бъда!
.....
  Peace

# 206
  • Madrid
Да споделя-и нашият педиатър изказа мнение,че пожълтяването на зъбките на Самуил се дължи на падането.През зъба Минава ,артерия,вена и нерв,при удара са се наранили и това е реакцията,с времето може и да се засили!Ох,какво да ви кажа,не знам,освен че искрено се надявам този процес да не продължи.В интерес на истината това пожълтяване не се вижда от пръв поглед,но като се зажледаш или пък аз,където се втренчвам постоянно Shocked си го виждам и много съжалявам,че допуснах да падне така,макар да осъзнавам,че не може от всичко да го опазя!Все пак си ми е криво!  Sick
 НО!

Честит да ни е празника народен!Нека запазим в себе си борбения дух! Grinning

Ваксинита и на нас ни я бият в крачето! Peace
На нас тук ни казаха пък да мием зъбите след година и половина,дотогава-почистване с марля.Аз имам четка на NUK и му я давам да си я дъвче,но паста не съм слагала.
Галита,минаха ли пъпчиците при вас?На Самуил му се скриха по тялото,но по вратлето вече седмица положението е червени пъпки,по-едри и не минават.На мен,както и на педиатъра ни прилича на алергия и вероятно се дължи на антибиотика.Засега само ще следим положенито. Thinking
Людмилана,Самуил ПОСТОЯННО го бъркат с момиче,даже ми е писнало вече! CrazyДори като малък,когато е изцяло в синьо,пак са го бъркали,а тук на моята приятелка момичето го мислят за момче,тя затова го облича напоследък непрекъснато в розово,ама резултат няма задоволителен! Simple Smile

Прочетох за спора по между ви и по принцип имам мнение,но сега ми е все едно,наистина!

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 19:44 от ilindi4ka

# 207
Момичета айде да престанем вече с тези спорове.Кой както иска да го приеме.ДО ТУК  Дес.ЛИКА много си ви харесвам .Дайте да не пълним темите с глупости.Има толкова много важни неща за децата ни а сме седнали затова да се разправяме Peace PeaceИ ЗА ДВЕТЕ ВИ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 208

Лисана, какво е твоето мнение по въпроса?

Думи нямам smile3505.А, има ли някакво значение моето мнение Thinking Tired!?

# 209
Думи нямам smile3505.А, има ли някакво значение моето мнение Thinking Tired!?

Ъф корс ! ! ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт