Скоро бягащи крачета ще имат всички ЯНУАРСКИ хлапета:)))

• 17 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 270

Честит празник, мили мои!Бъдете винаги обичани и желани!

# 271
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ!! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ, ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА!! ДАНО ДНЕСНАИСТИНА СТЕ НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯТ ЧОВЕК ЗА ВАШИТЕ БЛИЗКИ!!
Пепито, я не се ядосвай! И моят хич го няма по празници, с нтърпение чакам да видя довечера как едно "честито" няма да ми каже... Joy Ама и аз съм си виновна, като все повтарям, че за мен този ден не е празник, а ден като всички останали... Mr. Green
За витамините - аз мисля в най-скоро време да поръчам Зелената Енергия, мои приятели казват, че ефектът е невероятен. Ето линкче за онези от вас, които се интересуват: http://www.biozonabg.com/products_energy.htm. А и като ровичках из Гуугъл-а, видях, че и във форума има доста изписано по темата, май все хубави неща.
Аз сега ще вървя, че Стефан не е обядвал още, хубав ден от мен и дано вие имае повече слънце от нас!! Heart Eyes   bouquet

# 272
Telma, важното е, че Боянka не е плакала и е приела случилото се нормално Hug
Лисана, JiM, напълно ви рaзбирам.Моята щерка в момента е с 2 синини по челото, освен, че в средата е лепено.
Палавници са големи.Но, щом са здравички, всичко е ОК. Peace
Витамини не съм давала, въпреки отказа й да яде плодове.
galitа, и ние не се храним както трябва.Взимаш ли храна от кухня за Вики?Пробвала ли си?

# 273
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МАЙЧЕТА!
Най-искрено ви желая повече усмивки и безкрайно много любов!
galita,daisy_st, и наш Александър откакто се е родил, е все такъв неящен.Много ме тормози това, но и така порастна човекът.Нямам предвид,че е капризен,просто не обича да си изяжда порцийките.А иначе съм чувала,че при всяко дете има такъв момент,когато отказва да се храни добре.

# 274
Честит празник, мами  bouquet
Желая ви да ви слушат мъжете и децата безотказно Wink

Не съм се весвала от мнооооого отдавна, чак не помня от кога ooooh! Затова бързам да дам отчет от днешния преглед:

Ники - 11.300 и 82 см
Ели - 10.450 и 81.5 см

Доктора каза, че тежат като двегодишни деца Shocked С това направо ме разби #Crazy Ще предгледам после назад в темата да видя вашите колко тежат, че направо ме стресна. Аз не обечам децата да са прекалено закръглени и честно казано моите не ми се струват такива. Ники  е по-пухкав, но пък и костната му структура е по-яка Rolling Eyes Знам ли и аз, ма йсе тръшкам за глупости Embarassed

Да ви кажа, че днес доктора им би ваксина рубеола, морбили и заушка, не съм сигурна дали и третата шарка не включваше ваксината newsm78 Колко от вас са слагали такава ваксина вече и как я приеха децата? Дано няма силни реакции, че другата седмица в края заминавам за Италия на ски и оставям децата на бавачката и свеки и си ме е шубе Confused

Другата ваксина дтк и полио била на година и половина и после чак до първи клас нямало други ваксини. Мисля по желание да им сложа другия или по-другия месец ваксина за хепатит А, аз също имам и за хепатит а и за б, на мъжа ми също мисля да сложим. Че сега като дойде лято и като се заровят децата в пясъчниците и по плажовете, да не стане някой фал.

Да се похваля - вчера си навехнах крака и сега пазя леглото и само до нулите подскачам от време на време, подпирайки се на едната щека за ски Laughing Незабравима гледка съм Rolling Eyes

Весело празнуване довечера и много подаръци!

# 275
Да ви кажа, че днес доктора им би ваксина рубеола, морбили и заушка, не съм сигурна дали и третата шарка не включваше ваксината newsm78 Колко от вас са слагали такава ваксина вече и как я приеха децата? Дано няма силни реакции, че другата седмица в края заминавам за Италия на ски и оставям децата на бавачката и свеки и си ме е шубе Confused
Слагаха ни няма никаква реакция, аи педито предварително ме успокои че абсолютно безобидна била ваксината Peace
JIM,много гадно че е паднала толкова лошо Еми.Да знаеш от мен, че за да не се получи цицина и синина мястото се намазва с олио (бях го чела тук из форумите) и като по малка Вяра падна веднъж много лошо и я намазах, някъде около челцето беше.След малко беше като чисто нова Grinning

# 276
Дес, мерси за олиото! Laughing Аз знам ,че също е много ефикасно, ако се навлажни мястото и се посипе със захар. Действало безотказно. Не съм го пробвала, де. Онзи път, когато Еми падна, аз дори не разбрах, че си е ударила челцето. Почнах да се чудя, дали с нещо да не и промия езичето, заради ухапването. Цицината ме изненада пост фактум. Rolling Eyes

Mishlentze
, не се тревожи за ваксината. Според мойта педи дава реакции в много редки случаи. Може да се появи Т не по-висока от 38, която се задържа не повече от 24 часа. Също и много лек обрив. Моята бебка се обрина по коремчето. Наистина едва забележимо беше. Не се притесних, защото бях предупредена. Отшумя за около 2 дни. Според други доктори обаче, странични ефекти от тази ваксина не се наблюдават. Thinking Споко! Щом досега няма нищо, няма за какво да се безпокоиш. Бързо влизане във форма ти желая и никакви контузии повече! Stop

# 277
  • Пловдив
Честит Празник на всички МАМЧЕТА !

Бъдете здрави, безкрайно щастливи, красиви и обичани!

# 278
Ей, къде сте днес? Да не би да релаксирате от снощните буйни празници? Joy Явно сама ще си пия безкофеиновото кафе.
JiM, вчера забравих да ти кажа, че много съжалявам за удара на бебка. Знам какво ти е, и на нас ни се случи няколко пъти, последния - ей сега преди малко, спъна се в кабела на прахосмукачката. Ама така ще е , стига да няма нещо по-сериозно при удара. Praynig
Да ви кажа мойто лудото вчера как ме ококори: седя си аз на леглото и се обличам нещо, а на леглото ластика ми за коса. И Стефан като го видя, че като се юрна, точно за две секунди се беше покатерил сам върху спалнята!! А аз  Shocked. И кво сега, съвсем по петите му трябва да ходя! Ама къде ще ида...
А вчера мойто мило решило да ме изненада с торта на връщане от работа, но аз му развалих изненадата, защото го чаках навън. Както и да е, решихме аз да си избера тортата (преди това си бях купила чанта от негово име Mr. Green). И по пътя викаме айде да купим и зеленчуци от пазара. Влиазм аз в едно магазинче да пааря и като излизам - какво да видя - мойто мило Стефенце стиснало един карамфил в ръчичка и татко му го направлява отзад: Айде, дай го на мама! Обаче онова не знае какво точно да направи, а само стиска цветето и си гледа в краката да не се спъне. Mr. Green Грабнах си цветето от малката сладка ръчичка, преди да е попаднало във всеядната устичка. Laughing Ама много мило ми стана, щях да ревна на пазара. Вашите малчовци направиха ли ви такива изненади?
Хайде стига засега, до скоро и хубав ден!

# 279
Добър ден:)

Наистина голям застой има тук днес  Mr. Green

mom_an, много сладко е това с карамфила  Heart Eyes При нас нямаше такива изненади, но майка ми вчера дойде и й бях купила букет.И го давам на Али да й го подари.И казвам "Хайде дай на баба цветята" . И Али гледа гледа и накрая побутна букета към баба си и я погледна доволна  Joy Много беше смешна  Joy

За падането - и нашата Алекса вчера се покатери на спалната, седна на края, прекатури се назад и се удари в нейното креватче  ooooh! Поплака малко, нямаше поражения и се размина този път   Whistling

Опасни са малките сладури вече  Mr. Green

Весел ден на всички  Hug

# 280
Мерси за подкрепата, момичета Hug

Аз за паданията вече гледам да не го взимам навъртре, че иначе ще се побъркам с тия две тайфунчета вкъщи Rolling Eyes

И моите се катерят навсякъде, кревати, дивани и т.н. Ама оттук нататък така ще е  Mr. Green

Научили са се да се целуват и сега мине не мине като им кажа цуни-гуни мишки и те веднага застават в позиция и подават муцунки едно на друго Laughing много са сладки  Laughing Ники заляга на пода и шпионира под вратите Laughing И хваща прахосмукачката и стърже по плочките наред - назад с тръбата и казва бръм - бръм Laughing Баща му е много недоволен и постоянно му говори, че това си било женска работа #2gunfire

Това с карамфила ме трогна много Heart Eyes

# 281
  • София
ей mishlentze, голяма веселба при вас  Hug ... Бързо възстановяване за ските Peace
При нас тати подари и на Вики едно малко букетче - направо ни изненада колко се зарадва и какво внимание му даде! Заедно го сложихме във ваза и го вдигнах нависоко, и все ми го сочи и показва как се мирише цвете  Heart Eyes
Вики пък от днес започна да кашля - едно такова отхрачващо  newsm78 Иначе освен липсата на всякакъв интерес към храна си е добре. Утре ще видим какво ще каже докторката.
А за претрепването - в доста от случаите аз съм виновна (че или я блъскам без да искам или я изпускам в последния момент  Embarassed ... то нали и аз все се контузван у дома Embarassed) - днес си поразби носа на шкафа в кухнята (съвсем малко прокървя само), беше ми в краката Sad ... а пък да ви кажа онзи ден как го нараних детето (на мъжа ми не съм казвала, че ще ме  #2gunfire) - нали й давам вит. Ц от ампулката директно (тя я обожава така) ама по-далечко от устата и удрям с пръстче на дъното и тя като взе, че налапа ампулката и си сряза езичето  Embarassed но аз бързо й изсипах остатъка витаминче и кръвта веднага спря. Ама че съм!  #2gunfire
Лека нощ на всички!

# 282
Аааа, Галитка,  Naughty що така бе жена? Simple Smile Майтап, не ти се карам, но мисля, че е по-добре такива неща с лъжичка да се дават, че тия малките са невероятно бързи и не усещаш кога е докопало нещо. И аз каква простотия направих преди дни... ooooh! Чак ме е срам да ви кажа. Слагам го в столчето да закусва сутринта, обаче ми се допиша и го оставям за минутка, че колко е то моето пиш... Обаче не съм съобразила да отдръпна столчето от кухненските шкафове и като се връщам, наш Стефан си отворил чекмедже и си играе с ножа за сирене! #Crazy Ей, полудях! За щастие го беше хванал за дръжката и почукваше с нея по табличката, но като знам до какво можеше да доведе моята тъпа разсеяност... ooooh!
А да ви питам, нещо не мога да намеря тази паста Ненедент (нали така се казваше?), та някой дали е ползвал пастата на Чико? И дали знаете каква е разликата в цената между двете пасти, коя е по-скъпата, коя е за предпочитане и т.н. И още един въпрос - със силиконова четка ли почиствате зъбките или с марличка?
Хайде лека нощ и от мен и спокойни и сладки сънища на ангелчетата! Hug

# 283
mom_an в сайта, който си дала за Зелената енергия има и много интересна и хубава информация за терапия с цветовете на д-р. Бах. Аз имам една книжка за цветовете прилагани при деца - също много интересно и полезно - освен за самото действие на цветовете има игри и ситуации, които могат да се използват. Точно от тази жената чийто сайт е ги взимам аз и Аква и Бах.
За четките и пастите - към комплекта Ненедент си има силиконов накрайник и аз с него търкам зъбките. Паста не ползвам още - имаме само 4 зъбчета. В по-големите и заредени аптеки дали няма да намериш Ненедент  newsm78
Пастата на Чико незнам колко струва, а и Ненедент не помня колко беше, но не беше скъпа.

# 284
mom_an в сайта, който си дала за Зелената енергия има и много интересна и хубава информация за терапия с цветовете на д-р. Бах. Аз имам една книжка за цветовете прилагани при деца - също много интересно и полезно - освен за самото действие на цветовете има игри и ситуации, които могат да се използват.
Ха, ще трябва и аз да се поразровя из сайта, че по принцип много обичам разни стимулиращи игрички и т.н. Добре, че спомена, че иначе нямаше да се поразтърся! Peace
Благодаря и за инфото за пастата!
Хайде вече лека нощ и от мен, че от колко време вися на този компютър, не знам... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт