Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 118
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 300
  • София
При нас в системата на втори етап все още стои надписът "Няма желания за този етап на класиране", т.е. не са прехвърлени желанията от първи етап.
При вас така ли е?
И при нас е така, днес ще ги прехвърлят лека по лека на всички до края на деня.
Както и баловете пак.

# 301
  • София
Гледам анкетата,
почти 50 на 50 е записали се и участващи на 2ро класиране.
Супер любопитно ми е , кой къде ще се намести, и с колко ще паднат баловете.
Ще има ли между 10 и 20 точки паднали , изобщо интересно ще е.
Успех на всички.
Аз като съм с близнаци исках да попълня 2 анкетата, ама не дава Simple Smile
Ние сме 50 на 50 - записан и за 2 класиране. С девойката ще играя до край, защото й се пази място при брат й.
Но наистина не мога да си обясня тази огромна разлика в бала за момче и момиче. Не е честно това чудо
О да при вас е задължително до край да се борите и имате шанс според мен , дори накрая да е на 5то класиране.
Така или иначе не губите нищо.
Аз го приех вече , че е така с разлика в баловете, явно е нормално и така си е от време оно.
Тъй , че успех и на Вас .
При нас е много интересна,
ще видим ако се преместим по нагоре в желанията, дали девойката ще е удовлетворена или ще иска да ходим на трето и на четвърто.

И само да питам нещо , какво става ако случайно не сме класирани никъде дори на 4то класиране.
Ще ходим да се молим на директора от старото училище ли ?
Да ни вземе и да ни съжали.

# 302
Според мен ако има повече дати за НВО ще се генерира повече стрес и също сравняване кой вариант бил по-лесен.

Силно се надявам да няма интегриран изпит, това ще бъде ужасно, имайки предвид нивото на преподаване по някои предмети изчерпващо се с "направете план"

Ще настане наизустяване от висша степен. А практически задачи и такива развиващи мисленето звучи добре, ама не се упражняват в часовете  и учебния материал ще бъде същия със същите учители. Тогава ще възникне и въпроса защо ме изпитват на биология за прием в ЕГ примерно.

# 303
Гледам анкетата,
почти 50 на 50 е записали се и участващи на 2ро класиране.
Супер любопитно ми е , кой къде ще се намести, и с колко ще паднат баловете.
Ще има ли между 10 и 20 точки паднали , изобщо интересно ще е.
Успех на всички.
Как изпуснах анкета - нещо не я намирам. Пратете пак линк моля.
Утре ще е класирането според мен.

# 304
  • София
Теоретично смятам, че интегрираният изпит е добра идея. Не е добре това съсредоточаване само върху БЕЛ и МАТ, за сметка на останалите предмети. На практика не мога да си представя, че ще успеят да го направят добре и мисля, че ще стане още по-натоварващо и ужасно. Абсолютно съм за практически задачи, но трябва цялата ни система на преподаване да се промени към по-практични знания и умения.
На мен това ми беше първи и последен седми клас и много се радвам.

# 305
sisill, най-горе в темата виж. И на мен ми се иска днес, но мисля, че ще е по-скоро утре преди обяд.

# 306
И само да питам нещо , какво става ако случайно не сме класирани никъде дори на 4то класиране.
Ще ходим да се молим на директора от старото училище ли ?
Да ни вземе и да ни съжали.
Ще трябва да участвате е т.нар. директорско класиране - там, където има останали непопълнени места директорът обявява прием, но той също е на основата на класиране според бала - не става дума да ви съжалява, но трябва да проведете умно кампанията по приема, за да не се стига дотам. В противен случай рискувате да се озовете на нежелано място, а да не говорим за какъв стрес става дума.

По темата с интегрирания изпит - за мен това е кошмарна идея и не мисля, че може да бъде осъществена смислено от администрацията, като гледам какви учебници се използват за обучение. Който си мисли, че с това ще бори частните уроци, жестоко се е объркал, защото тяхното съществуване е в пряка връзка не с вида на изпита, а с жестоката конкуренция в София и още три града за свястни училища. .

# 307
  • София
Еми да и при мен е така. Явно ще чакаме утре сутрин, то се видяло. Аз цяла година все нещо чакам....

# 308
Да, и аз харесвам идеята за интегриран изпит, но при нас всичко е опорочено и резултата ще бъде само повече стрес, натоварване и частни уроци .
Иначе би било добре, но така да е организиран учебния процес и начина на прием и класиране в следващ етап, че децата да не се налага да ходят по една - две години на школи, уроци и т.н, а да се разчита само на знанията придобити в училище . Което, на този етап, ми се струва химера

# 309
Като ви включат 2 въпроса от КМИТ в кое меню на ексела е едиквоси и ще спре да ви харесва.Trollface

# 310
Късмет на всички деца на второ класиране! Дано с него да попаднат на своето място!

# 311
Помагайте, че не помня суеверията. За да се случи сън преди или след 12ч трябва да се каже?

# 312
Помагайте, че не помня суеверията. За да се случи сън преди или след 12ч трябва да се каже?
Преди.

# 313
  • София
Преди 12, за да се случи. Разказвай, да стискаме палци и ние.

# 314
Чудесно. Благодаря
Дъщеря ми снощи сънувала, че днес ще излезе второ класиране. И че е приета
Амин!😀

Общи условия

Активация на акаунт