Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 132
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 540
Не съм фен на аудиокнигите. Четенето дава възможност да осмисляш написаното, а и учи на правопис.
Разбира се, но придвид че "Дон Кихот" и за мен е почти нечетаем, предпочитам този вариант пред нищо

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 23:23 от Kalisi

# 541
В Сторител има Дон Кихот, Декамерон и Хамлет и чудесни анализи по темите от литературата за 8 клас.
Сонетите на Шекспир са много приятни за четене.

# 542
На всички чакащи, успех!
Аз откакто записах детето, се чувствам все по-добре и по-добре. Направих си любимо безмесно ястие и ми е леко на стомаха.
Харесва ми идеята за "Дон Кихот". Никога не я прочетох, само започнах.

# 543
Точно вчера ми пристигна от store.bg христоматията. Връчена е на бъдещата осмокласничка да не скучае Simple Smile
Не мога да я намеря христоматията нито в Озон, нито в който и да е онлайн магазин, хора, явно нещо не правя като хората. Моля някоя добра душа да ми изпрати линк!

# 544
Малко ала Здрава Каменова да се поФаля: моето вече прочете христоматията. Stuck Out Tongue Winking Eye Без да го карам, че даже и му е харесала. Scream
Стиснати палци за утре! Аз следя и за едно близко дете. 🍀

# 545
faviana, значи си 150 точки! LaughingBlue Heart

# 546
На Шекспир и аз съм голям фен. Дон Кихот просто не става за четене.
Ахахахахахахах, и аз мисля така, но не съм очаквал такава подкрепа точно от тази страна😂
+1000

# 547
Особено Крал Лир, Макбет и Ричард II.

# 548
При нас “ Под игото” се прочете с голям интерес от дъщеря ми, хареса я и я развълнува. Аз реших също да я прочета отново и двете я обсъждахме много. Беше ни приятно да четем едновременно всяка своята книга и да обсъждаме след това. Може би това също я стимулира. Но след 9ти клас да се прочете през лятото “ Тютюн” е истинско предизвикателство. Мисля, че е рано за тази възраст да се прочете и да се разбере. Може би поне 2 години по- късно както беше в предходната програма. Има книги, които е хубаво всеки да прочете, но ако не е в подходяща възраст остават като едно усилие и задължение, а к нигата трябва да доставя удоволствие
Мецане, никой нормален човек не може да прочете "Под игото".

Ох, благодаря, че ме успокояваш😂 в петокласната тема една Месечинка виторога казва същото и аз само преди два дни й възразявах...и сега ми се връща. Аз си я четох "Под игото" като дете, и то много пъти... очевидно аз не съм от нормалните, ама то това си личи и тук де😂

Бих накарал децата ми да прочетат отделни части примерно тази за изпитването), но не и цялата. По-добре да имат интерес към книгите, отколкото да го загубят.

# 549
А някъде виждат ли се свободните места за второ класиране? Детето вече е записано и нищо не виждам, но чакаме и едно приятелско дете да мръдне нагоре.

# 550
  • Пловдив
Лелеееее, да ви споделя, че любимият ни отбор Ботев Пд отстрани Марибор и продължава напред.  Голяма радост за нас, страхотна вечер. 💛🖤

Мисля да си лягам вече, да не взема да проспа второто класиране.

Стискам палци за сбъднати желания и много усмивки! Да бъде!

# 551
В Сторител има Дон Кихот, Декамерон и Хамлет и чудесни анализи по темите от литературата за 8 клас.
Сонетите на Шекспир са много приятни за четене.

Благодаря за инфото за Сторител! Синът ми надали ще ги прочете докрай, а и има по-добра слухова памет, така че ще пробваме.

# 552
Боже, 3 пъти чета вместо сторител думата СТРОИТЕЛ 🤣🤣🤣и си викам какво е това, където има книгите за 8 клас...май още не съм в час от 7-мокласните вълнения...а имам абонамент за сторител.
Успех днес на всички деца, да се сбъднат желанията им и да има много щастливи деца и майки днес ❤️

# 553
Боже, 3 пъти чета вместо сторител думата СТРОИТЕЛ 🤣🤣🤣и си викам какво е това, където има книгите за 8 клас...май още не съм в час от 7-мокласните вълнения...а имам абонамент за сторител.
Успех днес на всички деца, да се сбъднат желанията им и да има много щастливи деца и майки днес ❤️
Каква е цената на абонамента?

# 554
  • На планетата земя
Добро утро!
С пожелание всички днес да са радостни и щастливи, и деца и родители! Simple Smile Мен сън не ме хвана, сънувах кофти сън, ама дано да е за добро.

Общи условия

Активация на акаунт