Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 057
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 585
Наистина голямо приключение е 7.клас! Аз уж бях подготвена, но... докато не го преживееш, не разбираш.
Моето момче от вчера е при баба си и дядо си. Не е могъл да спи, днес е станал към 5 сутринта. Напрегнато му е много, а инак звучи супер позитивно и спокойно. Прегръщам го силно в мисълта си с цялата моя майчина любов.
Стискаме си палци дружно да видим мечтаните паралелки! Hands V

# 586
Наистина голямо приключение е 7.клас! Аз уж бях подготвена, но... докато не го преживееш, не разбираш.
Моето момче от вчера е при баба си и дядо си. Не е могъл да спи, днес е станал към 5 сутринта. Напрегнато му е много, а инак звучи супер позитивно и спокойно. Прегръщам го силно в мисълта си с цялата моя майчина любов.
Стискаме си палци дружно да видим мечтаните паралелки! Hands V
Дано да се успокои детето, нищо не е на всяка цена Simple Smile Всичко ще е наред, пожелавам му късмет каквото и да стане днес! Simple Smile

# 587
И аз чакам с нетърпение второ класиране. Едвам дочаках петък Simple Smile Сякаш не се вълнувах толкова, когато аз кандидатствах.

# 588
Хайде вече и във Варна имаме заредени желания. МОН, действайте по-бъзро, моля!
Успех на всички!

# 589
И във Варна най-накрая заредиха желанията за второ класиране.
Успех на всички днес !

# 590
Успех на всички дечица, които са в очакване днес!
Успех и на моето детенце, дано му се сбъдне желанието!

# 591
Щом са заредили и Варна, сега вече ще чакам 😁 Колко време му трябва на робота от последния зареден град до класиране? 😄

# 592
Успех на всички и дано има много (и единствено) усмивки по детските лица днес!

# 593
Щом Варна са заредили желанията ,скоро ще е моментът.Ние се записахме вече,но продължавам да ви чета.Успех на всички деца и техните мами.Стискам палци и ще надниквам да чета само хубави новини!

# 594
Я, кажете, докато си чакаме, какво да правя старите учебници. Не ни ги искаха, явно чакат нови, пък ми е съвестно да ги хвърля.

# 595
Предложи ги на някоя напечена шестокласна майка, да изрешат цЕлата математика лятоска

# 596
  • Sofia
Я, кажете, докато си чакаме, какво да правя старите учебници. Не ни ги искаха, явно чакат нови, пък ми е съвестно да ги хвърля.
Най малкото, което ги занесете в някоя борса за учебници.

# 597
Аз бих ги оставила у дома няколко години. Може да потрябват за някоя справка.

# 598
Дано да се успокои детето, нищо не е на всяка цена Simple Smile Всичко ще е наред, пожелавам му късмет каквото и да стане днес! Simple Smile

Благодаря за подрепата, Viola d'Amore!

Късмет ще имат всички дечица, вярвам го! Sparkling Heart

# 599
Аз ги давам за рециклиране, ако са повредени. Другия вариант е да ги оставите в някоя от борсите. Дори да не искате да ги продадете, могат да ги дадат на някой, който не може да си ги позволи. Даже в тази на Сливница и Ботев по спомени имаше едно като къщичка отпред, където ги оставяш и който иска ги взима.
Много късмет на всички днес, дано са щастливи децата след класирането!

Общи условия

Активация на акаунт