Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 026
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 600
Хайде вече и във Варна имаме заредени желания. МОН, действайте по-бъзро, моля!
Успех на всички!

Еххх.. тая Варна бее.. най-накрая..Satisfied

# 601
  • Пловдив
Я, кажете, докато си чакаме, какво да правя старите учебници. Не ни ги искаха, явно чакат нови, пък ми е съвестно да ги хвърля.
Ако ще бъдете в езикова гимназия, в началото на 9 клас ще бъдат доста полезни за входните нива. Дотогава са позабравили голяма част от материала.

# 602
Поне днес да напишат очакван час, както миналата седмица. Дори да не го изпълнят е някаква отправна точка Simple Smile

# 603
И докато ние се вайкаме около резултати, училища и книги видях, че на РУО София са обявили пост за смяна да директори между, които някой на СМГ и НТБГ ще е забавно и там 🙃

За СМГ - съвсем очаквано да търсят директор. Досегашния директор - Антоан Тонев се яви за конкурса през март с кандидатура за директорска позиция в 105. СУ "Атанас Далчев" и спечели. Встъпи в длъжност в началото на м. юни. Та... сега СМГ си нямат директор и дори много бързо се реагира с нов конкурс.

# 604
Аз мисля, че децата повече от всичко заслужават пълноценна почивка, ако някои си чете по принцип, ще си прочете произведенията през годината в движение. След 1-2ри клас не съм настоявала да се четат.
(Аз още изпитвах угризения, че не съм чела едно време Евгени Онегин, ама май сега е масова практика да не се чете произведението, а обобщение или анализи.)

Ако едно дете не обича да чете, то с задължителната литература едва ли ще бъде убедено колко е ценно и приятно да четеш. И всяко дете почва да чете на различна възраст или пък спира да чете, това също е възможен вариант.

Те са вече големи хора и могат сами да си планират времето. Дайте им възможност да са самостоятелни.

# 605
  • Варна
Във Варна, за една трета от училищата има обявен конкурс за директор.
https://ruo-varna.bg/images/files/2024/zapoved_compressed.pdf

# 606
Отивам на плажа да си лекувам нервите, защото класиране няма все още.
Пишете, когато се появи и не срутвайте платформата, както при първо класиране

# 607
Имало глобален срив по света, дано не ни закачи и нас, че и без това таз платформа се крепи на издихания 😎

# 608
Имало глобален срив по света, дано не ни закачи и нас, че и без това таз платформа се крепи на издихания 😎
На Свети Крепки Laughing

# 609
  • в града на вечния купон
Успех и късмет на всички, които чакаме 2ро класиране!

# 610
А, сега, ти така кажи Stuck Out Tongue Winking Eye, да вземат МОН после да се оправдаят със световния срив, че са се забавили с класирането Joy

# 611

Бихте ли дали повече инфо за срив на интернета глобално? Никъде не попадам на нещо подобно. Благодаря!

# 612
Дайте, моля, линк към заповедта са смяна на директори за у-щата в София, от кога дебна да сменят директорката на нашето ОУ Smiling Imp

# 613
  • София
Дайте, моля, линк към заповедта са смяна на директори за у-щата в София, от кога дебна да сменят директорката на нашето ОУ Smiling Imp

https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5% … 0%b5%d0%b3%d0%b8/

# 614
  • Sofia
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5% … 0%b5%d0%b3%d0%b8/
И нашият бивш директор на 6ОУ е в списъка, дреб доволен ама свърши вече там 🙃

Общи условия

Активация на акаунт