Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 036
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Има ли за Варна списък училища,които са за конкурс за директор?

# 616
  • София
Ето тук има инфо, кои училища търсят директори
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2024/07/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%A0%D0%A3%D0%9E-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4-16.07.2024.pdf

Има и за СМГ, нали техният уж идва в 105. А за СМГ търсят временно ИД Директор

# 617
И докато ние се вайкаме около резултати, училища и книги видях, че на РУО София са обявили пост за смяна да директори между, които някой на СМГ и НТБГ ще е забавно и там 🙃

За СМГ - съвсем очаквано да търсят директор. Досегашния директор - Антоан Тонев се яви за конкурса през март с кандидатура за директорска позиция в 105. СУ "Атанас Далчев" и спечели. Встъпи в длъжност в началото на м. юни. Та... сега СМГ си нямат директор и дори много бързо се реагира с нов конкурс.
къде е Смг, къде е 105 СОУ. За директора имам предвид..

# 618
Имало глобален срив по света, дано не ни закачи и нас, че и без това таз платформа се крепи на издихания 😎

Бихте ли дали повече инфо за срив на интернета глобално? Никъде не попадам на нещо подобно. Благодаря!
BBC news виж в Гугъл.

# 619
Има ли за Варна списък училища,които са за конкурс за директор?

Ивка, ето ги: Основните училища „Иван Вазов“, „Никола Йонков Вапцаров“, „Стоян Михайловски“, „Черноризец Храбър“, „Йордан Йовков“, „Панайот Волов“, „Константин Арабаджиев“, „Петко Рачов Славейков“, а също и средните „Неофит Бозвели“, „Гео Милев“, „Александър Сергеевич Пушкин“, „Елин Пелин“.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 11:06 от Invierno

# 620
Благодаря момичета, за съжаление училището не е обявено. Явно тази жена е несменяема, докато не го съсипят няма да мирясат, там има дебела игра с директорката на 32-ро и кмета на Възраждане. Две години ходихме по комисии и СОС, успявахме да някак да спасим училището, но явно инспектората няма интерес да го спасява Imp

А някой знае ли защо НТБГ си търси директор? Сегашната беше ОК, какво ли се е случило там Thinking

# 621
Днес ми е 7 ден в рефреш през последните седмици. Чаках резултатите от ДЗИ 12 клас, класиранията в ПУ, ВТУ и СУ, чаках резултатите от НВО 7 клас и първо класиране. Днес чакам второ Simple Smile Леко съм претръпнала сякаш Simple Smile

# 622
Жоржи, за директорката на арменското ли говориш? Че като те прочетох за едни апетити към училището припознах.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 11:11 от Щастлива съм!

# 623
https://bntnews.bg/news/masov-sriv-v-it-mrezhata-po-sveta-128614 … ULFc0LcQpatUoIV4Q

За срива ..

Подскочих от вайбъра на мон, ма друго било.. тия хора не мислят ли за нас..

# 624
  • Sofia
Днес ми е 7 ден в рефреш през последните седмици. Чаках резултатите от ДЗИ 12 клас, класиранията в ПУ, ВТУ и СУ, чаках резултатите от НВО 7 клас и първо класиране. Днес чакам второ Simple Smile Леко съм претръпнала сякаш Simple Smile
Аз миналата година минах ДЗИ  тази година имаме и стиудент приет на 1во класиране,по 1во желание. И сега си чакаме 2ро класиране....🙃🙏

# 625
Ммм те май се хостват на Майкрософт облак... може и да се забавят.

# 626
Toscana,поклон душо, и още си жива...?

# 627
никой нормален човек не може да прочете "Под игото".
Единствената книга, която се прочете с кеф от списъка лани от вече бившия клас 😁 (с две, три изключения, които са си изключения по принцип) 🫣
У дома се чете в оригинал, не преработено, при това с удоволствие. 😁🤷

# 628
Голямата я прочета пак в 10 клас мисля и каза,  че по-добра книга скоро не е чела. Да, за "Под игото"  иде реч! Малки са, старите думи ги отблъскват, явно след години ще я преоткрият.

# 629
Toscana,поклон душо, и още си жива...?
Нямам избор Simple Smile
Преди години се мислех за много хитра с тази разлика 5 години между девойките. Вече не Laughing

Общи условия

Активация на акаунт