Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 972
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 840
Аз съм в тотален шок, не мога да се зарадвам на класирането, защото детето реве от разочарование 😞 В точно обратната на Николина ситуация сме - девойката я приеха в допреди седмици желаната Вазова, но тя категорично отказва там и съжалява, че е прескочила 7-мо. Акълът не ми го побира как изпаднахме е такава абсурдна ситуация да се откажем от така желаната паралелка и да се впуснем в чорбата на трето класиране, за да се върнем евентуално назад. Ад е това 😖
Това означава ли, че по-нежелана паралелка/училище е сложена преди по-желана?

# 841
  • София
Сега ще разгледам цялата статистика, но досега от баловете, които видях, става ясно по-голям интерес към 2АЕГ за сметка на Първа спрямо миналата година. Но за мен голямата изненада тази година е ФЕГ при момчетата. С изключение на паралелката с латински, при която балът съвпада точно с прогнозата, останалите са с 6-7 точки над прогнозата, каквото отклонение рядко се случва за високобаловите училища. Това говори за значително засилен интерес към ФЕГ от младежите тази година, в сравнение с миналата.

ПП. Къде видяхте спад от 15-тина точки във ФЕГ и 2АЕГ? Няма такова нещо.

# 842
  • София
Честито на всички, които успяха да се придвижат в по-желана паралелка. На останалите - горе главата. Когато губиш не знаеш какво печелиш.
На всички съоткачалки рендета желая весело и спокойно лято, а най-откачените, които ще участват на трето класиране много успех.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 15:01 от Ahoney

# 843
  • София
peneva_a, точно това означава, но тя се превърна в такава неочаквано между класиранията...

# 844
Аз съм в тотален шок, не мога да се зарадвам на класирането, защото детето реве от разочарование 😞 В точно обратната на Николина ситуация сме - девойката я приеха в допреди седмици желаната Вазова, но тя категорично отказва там и съжалява, че е прескочила 7-мо. Акълът не ми го побира как изпаднахме е такава абсурдна ситуация да се откажем от така желаната паралелка и да се впуснем в чорбата на трето класиране, за да се върнем евентуално назад. Ад е това 😖
Не се шашкай толкова.
С нейният бал има добър шанс да влезе.
Запиши я във Вазова и като излезнат местата ще го мислиш.

# 845
  • Варна
Здравейте!
Класирахме се на  по-горното желание в същото училище! Ще учи Рекламна графика😁Наборът е доволен 😊
Разлика беше 13 точки…да не повярваш колко е паднал бала.Нямах никакви надежди..

# 846
  • София
И аз нещо не мога да повярвам и се чудя в мен ли е грешката, но така ги смятам...

Сега ще разгледам цялата статистика, но досега от баловете, които видях, става ясно по-голям интерес към 2АЕГ за сметка на Първа спрямо миналата година. Но за мен голямата изненада тази година е ФЕГ при момчетата. С изключение на паралелката с латински, при която балът съвпада точно с прогнозата, останалите са с 6-7 точки над прогнозата, каквото отклонение рядко се случва за високобаловите училища. Това говори за значително засилен интерес към ФЕГ от младежите тази година, в сравнение с миналата.

ПП. Къде видяхте спад от 15-тина точки във ФЕГ и 2АЕГ? Няма такова нещо.

# 847
  • София
Ночко, за другите не гледах, но за ФЕГ с немски и латиснки са паднали за момчета с по 5-6 точки. За испански и латински разликата е съвсем минимална.

Фърф, много съжалявам, че минавате през всичко това.

# 848
  • София
Ночко, в теб е грешката. Joy Не мога да разбера къде и какво гледаш, но не гледаш правилно.

# 849
# 850
  • Варна
Здравейте!
Класирахме се на  по-горното желание в същото училище! Ще учи Рекламна графика😁Наборът е доволен 😊
Разлика беше 13 точки…да не повярваш колко е паднал бала.Нямах никакви надежди..
Ако е в Гео Милев, ние освободихме мястото Simple Smile

# 851
peneva_a, точно това означава, но тя се превърна в такава неочаквано между класиранията...
Поговорете си вкъщи, уточнете защо е станала нежелана... Много се влияят децата от приказки на съученици от предишния клас, които за съжаление не винаги са смислени и добронамерени...
Успех във вземане на най-правилното решение за детето Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 14:57 от peneva_a

# 852
  • София
Абсолютно! Сега си открих грешката Scream Smile

Ночко, в теб е грешката. Joy Не мога да разбера къде и какво гледаш, но не гледаш правилно.

# 853
  • София
Не се шашкай толкова.
С нейният бал има добър шанс да влезе.
Запиши я във Вазова и като излезнат местата ще го мислиш.
Така ще направим, разговаряхме вече, даже погледнах колко са били ориентировъчно свободните места за трето класиране. Просто ме е яд в момента като родител на пубертетското си дете.
Благодаря ви, момичета! Има време, ще говорим вкъщи.

# 854
ФЕГ - ФЕ и АЕ момичета: 1во класиране мин.бал 457,50 . 2ро - 457,00

Общи условия

Активация на акаунт