Ухапване от паяк или дървеница?

• 2 121
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! От сутринта съм нахапана от нещо и не мога да определя от какво е. Със сигурност не са любимците комари. Преди години ме бяха нахапали дървеници по цялото тяло и имаше подобни отоци. В момента е на единият крак, лакътя и на гърба. Мажа само с фенистил, но заради дървениците се наложи да пия и алергозан. Прилагам снимка, но за съжаление не е най-доброто качество. Ако някой някой има идея, моля да пише. Simple Smile В момента нямам възможност да посетя кожен лекар.

# 1
Здравейте! От сутринта съм нахапана от нещо и не мога да определя от какво е. Със сигурност не са любимците комари. Преди години ме бяха нахапали дървеници по цялото тяло и имаше подобни отоци. В момента е на единият крак, лакътя и на гърба. Мажа само с фенистил, но заради дървениците се наложи да пия и алергозан. Прилагам снимка, но за съжаление не е най-доброто качество. Ако някой някой има идея, моля да пише. Simple Smile В момента нямам възможност да посетя кожен лекар.
Аз не съм алергичен.
При мен ухапването от дървеници е с много малък диаметър. Това не ми изглежда на такова

# 2
Всичко, което ви кажат, ще е в сферата на предположенията - само по снимка или оглед на ухапване почти няма как да се разбере какво го е причинило. Всеки човек може да има различна реакция към ухапване от едно и също животно, а в същото време различни причинители водят до доста сходни наглед реакции. Например, при мен от комари става същото като на вашата снимка. Иначе по принцип е малко вероятно да ви ухапе паяк.

# 3
Просто пъпка. Нищо ти няма.

# 4
Просто пъпка. Нищо ти няма.

Не казвам, че е много зле, но не си спомням как точно изглеждаше ухапване от дървеница, защото получавам алергия Simple Smile и не е просто пъпчица.

# 5
Дървениците не правят една пъпка. Обикновено са на групаж като звездно небе.

# 6
Дървениците не правят една пъпка. Обикновено са на групаж като звездно небе.
Знам! Не е една, една съм снимала, но е на лампа и не е най-качествената. Разбира се, че няма да пусна тема, заради една пъпчица Grinning Попадам на достатъчно ненормални теми.

# 7
Ако се съмнявате за дървеници, най-добре е да се проверят леглата и завивките за следи от тях - петна от кръв, екскременти, сменени кожи... Гледала съм и за капани - нещо като купички, от които насекомите не могат да излязат - грапави отвън и гладки отвътре, в които се слагат краката на леглото. С тяхна помощ може да разберете има ли.

# 8
То по-добре да не е от дървеница, защото как ще лекуваш ухапването ти е най-малкия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт