"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

• 22 697
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ  Hug
alex shu страхотна мартеничка си имаш  Grinning

# 196
честита баба марта да сме бели и червени!!!аз съм вече от червените точно днес с баба Марта се оциклих  smile3515 честито и на бебчетата с трета месечинка!!!

# 197
  • София
Честита Баба Марта, мн радост да ви носят "мартеничките", да са здрави и засмени

# 198
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ
Днес времето е страхотно, ще има разходки май  smile3521
Приятен ден на всички Simple Smile

# 199
Честита Баба Марта!!!Алекс_шу имаш най-хубавата мартеничка да знайш.. newsm26
Снощи тръгваме да къпем Дани и ХОП нема топла водаааа... newsm09
лелеее лошо ми стана...майка ми вика е са нема да го къпеме една вечер детето,е да ама наш бебчо като почна да ака...лелеее ей такова омазване не бях виждала ...чааак до петите имаше ако...и така  взимам аз бързовара ,и той ми се разпадна в ръцете   smile3511  в крайна сметка стоплихме вода на котлона  hahaha  и го изкъпахме....лошото е че все още няма топла вода,а е една така ледена брррррррр дано  Praynig да я пуснат до довечера!Гледам са копаят нещо си!
Днес ми струва много студено....дано да се покаже слънце!

# 200
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички мами и бебчовци!
Да сте бели и червени, румени засмени, живи здрави и много щастливи.

# 201
Как сте всички тази сутрин?
Вързахте ли мартенички на съркровищата?Аз се чудя как да стане.На ръчичката ме е страх да я сложа а пък да я закача за дрешката с безопасна игла още по-не става. newsm78Даяте съвет.

# 202
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
         Да сте живи и здрави бебчета и мами!!!

# 203
  • София
честита баба марта и от мен!
да са живи и здрави всичките малки бебоци!!!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 11:12 от ADENA

# 204
Честита Баба Марта - Да сте румени и засмени всички мами и бебоци

# 205
Честита Баба Марта и от нас.Да сме живи и здрави и да отгледаме голями,засмяни и здрави дечица.

Аз вече сложих мартеничка като леко я преших за дрешката  Heart Eyes

# 206
Честита Баба Марта на всички мами и бебоци! Много, ама много да сте здрави!
Аз на моята беба й сложих мартенички-терлички! Те са й подарък от едната баба.
Moonlady, много нелогично ми се струва това с храната. Нали все пак отива в твоя стомах, не директно в кърмата. И аз много се чудих дали да се ограничавам от някои храни или не. В крайна сметка избягвам само бобовите. А и сама виждаш, че колкото и да внимаваш какво ядеш - колики бебето си има.  И при нас е така. Уж вече се надявам да преминават, а те с нова сила ни връхлетяха. Бебата досега си спеше по цяла нощ, чак към 5-6 се будеше за ядене.  От два-три дни се буди към 2-3 да яде и после към 5-6. Но се буди от гадните колики.  Свива се, пръцка и след около 5 минути мъчение вече се е разсънила и иска да яде. Добре, че тези от 2-3 часа минават по-бързо и после си заспива.  Пък тези сутрешните са по-гадни и често не успява да заспи, та я пращам в другата стая при баба ми, която става рано.  Пък и вечер доста се свива горкичкото.
Пожелавам ви весел ден и честито на празнуващите!

# 207
Честита Баба Марта! Да сте здрави, румени и засмени!
Мира & co

# 208
Благогаря за съвета за мартеничките.Да се зашият е добра идея.
Обаче това коликите са гадно нещо smile3511

# 209
  • Düsseldorf
Благодаря, благодаря!
И аз си харесвам най-много тази мартеничка, затова исках да ви я покажа... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт