"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

• 22 699
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София
gery -bery, като ти се яде боб, вземи си хапни малко. нищо няма да стане чак толкова фатално. като е хубаво преварен и изкиснат. аз си хапвам такива работи Peace

# 181
  • Шумен
И ние бяхме мн подсечени, бях се побъркала, ама откакто я мажа с мас и Медико Идеал нямам проблем.
Боб още не съм яла, ама ям зеле, леща, шоколад, по-малко разбира се  Peace.

# 182
  • Русе
 smile3518 Болни сме.Тъпа работа. не се знае дали е от излизането в неделя ,но със сигурност е спомогнало  Cry Горкото ми бебче сега заради моята проста кратуна трябва да пие гадости .Докторката каза ,че е много разпространен вирус на пресипналия  глас.Уж не бил много засегнат ,но му преписала антибиотик.Много се чудя дали да му го дам.От една страна не искам ,от друга ме е страх да не се влоши.Искам съвет.Вие как щяхте да постъпите на мое място. newsm78

# 183
  • София
мам21, аз бих му го дала. представи си да вземе да се влоши нещо детето.
станалото-станало. гледай бебето да се оправи Peace

# 184
Днес ни биха Пентаксим.
Пу пу пу, мойто дяти спа 9 часа снощи.  Hug
През деня обаче хич!!! И едно хленчене тия дни, едно нещо...
Абе кога ще минат тия колики, бе момичета, измъчи се детето! Че и ние покрай него. Добре, че поне не са през нощта. Ту намалят, ту пак почнат силни.
Две мами се оплакаха от газове на бебчетата, и моята се напъва ПО ЦЯЛ ДЕН, ама и на сън, ужас!
Педито ни сложи лепенка на пъпчето, че било много широко, не, че имало херния, ама да не станела случайно.
mam21, не знам какво да те посъветвам, и аз много бих се чудила, хич не ги тача антибиотиците. Confused
gery_bery, аз толкова много неща не ям, то по-скоро мога да изброя какво ям...заради коликите, все се обвинявам, че заради моята храна детето има колики и почти всичко съм изключила.

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!

Ние сми пораснали само 800 гр. за месеца, това добре ли е? Thinking Струва ми се малко като ви гледам вас как растете...Сега е 4500 и 55 см.
Скоро ще я офибя моята мома и ще я изтипосам и нея на пазара да видим ще я харесате ли за снаха. smile3522
HEBMEHTE, аз с тоя БГ чай нищо не постигнах, но на ХИП чая за кърмачки много ми помогна, а и сега си го пия по 1 чашка на ден.

# 185
  • София
moonlady, ние качиме около 1 кило максимум ( не можем точно да я претеглим, щото много шава на кантара ). 800 грама не са си малко.
и моята мома голямо пънене се пъне. намерихме си инфакол - да видим дали ще има някаква полза. най много я успокоява топла пелена на стомаха. иначе чакаме да минат тея гадни колики.
а за офибването - ние май няма на какво да я слагаме фибата, защото сме малко плешиви. като ленин е детето.  newsm12 а като се роди имаше повече, но си имаме лента с пеперуда - много готина smile3534

# 186
  • Шумен
moonlady, нашата педи каза че на седмица трябва да качва 200 гр., ние качихме 700 гр. за един месец. Мисля че не трябва да се притесняваш.   Wink
И ние сме плешиви, така че не сме за фибички  Laughing.

# 187
  • София
moonlady Peaceи ние към  800 сме качили този месец нормално е не се притеснявай.Сара хайде пиши да не се притесняваме NaughtyДано всичко вече да е ок  Praynigmam21давай щом се налага

# 188
  • Шумен
Nikki_Ivanova, видях първата страница, благодаря ти   bouquet.
mam21 и ние бяхме на антибиотик, гадно е ама какво да се прави. Все пак каквото решиш това ще е  Peace.

# 189
# 190
  • Бургас
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА. ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ РАДОСТНИ ЗАСМЕНИ. ВИЕ И ВАШИТЕ БЕБОЦИ!

Баба Марта - троп, троп, троп,
бърза през горицата,
мартенички цял вързоп
носи на дечицата.

- Бабо Марто, чик-чирик -
вика й врабченцето,
мартеничка ми вържи
пъстра на вратленцето.

ПУ ПЪРВА ДА ВИ Я ЧЕСТИТЯ...... Е ПАК МЕ ИЗПРЕВАРИХА... АЛЕКС СТРАШНА Е ТВОЙТА МАДАМА, МНОГО СЛАДКА МАРТЕНИЧКА  Heart Eyes

# 191
Честита  Баба Марта момичета ,да са ви живи и здрави бебоците!
Аз не влизам често, защото по цял ден сме навън и нямам време да пиша, но гледам ,че сте много активни - браво , браво.

# 192
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЧИЦА !

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:

Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.

После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.

Hug

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 00:45 от tini-mini

# 193
  • Варна
mam аз бих те посъветвала да потърсиш второ мнение  Confused лично аз много мразя антибиотици а и не ми харесва идеята да се дават толкова силни медикаменти на 2 месечно бебче. не можаха да ми излекуват бронхита толкова години - натъпкаха ме с лекарства. На комшийката детенцето го натъпкаха от малко и му изгниха млечните зъбки  #Cussing out

# 194
Честита Баба Марта, на всички мами и бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт