"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

• 22 695
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря Nikki.С радост ще ви се представя.Казвам се Миглена и съм майка на едно прекрасно съкровище на име Виктория.Тя се роди на 15.12.2006г. 2850гр.48см. newsm68 newsm44

# 226
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС С ГАБИ
alex_shu ще я изпапкам твоята мартенчка, толкова и се радвах  Simple Smile

# 227
Честита Баба Марта на всички бебчета и мамчета! Да сте живи, здрави и винади засмяни!

Алекс_шу страхотна е твоята мартеничка!!! Я кажи от къде е тази хубава лента за коса и имали розови? От доста време търся някаква розова лента за коса, но освен баналните на Барби, други не мога да видя. Ако някоя от вас е виждала някъде нека да каже.

# 228
  • Русе
честита баба марта !много здраве ,руменни бузки  Embarassed и алени устни   Kiss на всички бебчета и мами декемврийки Blush  Kiss
Благодаря на всички ,които ме посъветваха.В крайна сметка реших да му дам антибиотика ,че ме е страх да не се влоши , но действам по въпроса да си намеря доктор хомеопат,че те иначе ще ми повредят детето ,ако за всяко нещо му преписват антибиотик.Много е внимателна нашата докторица ,но тази стара практика и това тяхно презастраховане хич не ми допада. newsm12
Забравих да кажа вчера ,че Бойко е станал 6кг. и е 60см.Не знам ,какво има в кърмата ми ,но за 1 седмица е наддал 400гр. и 2см..Айде сантиметрите я са същите ,я не ,но грамовете #Shocked
Днес следобед времето беше страхотно и излязохме на разходка,да диша детето чист въздух и да оздравява по бързо.
Мартеници имаме много Simple Smile гривничка , гердан с заек,и пластмасови фигурки с пискюли и отделно за леглото и количката.А него съм го облякла в червено и бяло и терлички мартеница.

# 229
  • София
esy, брей, брей!!!
много сте големи! ще ни биете на почивки Joy
а ния е само 58 сантиметра и е качила втория месец килце. ама карай - ще наваксаме :peace

silverstarима много симпатични розови ленти за бебета в един магазин в дианабад. точно срещу басейна. магазинът се казва бебе и в едни нови кооперацийки.

# 230
  • София
Честита баба Марта! много ЗДРАВЕ , щестие и любов на всички мами и бебоците!

# 231
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН
здрави, весели и засмени всички майки и бебоци

От Пентаксима реакция не направихме, ама от Панадола да! #Cussing out
Ама знаете ли защо ме е яд,? Защото не исках да давам Панадол. Викам си, ако почне да вдига над 38 - ще й дам, та нали трябва да се бори организма с ваксината...
Ама всички - дай, та дай. Много съм била крайна и т.н....И сега ще се пръсна от яд, че не се послушах! newsm61
Не ,че нещо сериозно е станало, де.. Аз също имам непоносимост към парацетамол, така, че го е наследила малката и тя. Не знам точно какво й е било, ама аз от парацетамол бълнувам и сумнанбулствам, много ми е нервно и сякаш нещо ме стряска отвътре.
Нора цяла вечер някой я държа за ръка, защото като я пуснем и подскачаше цялата и махаше ръце много буйно. За секундечка не спираше даже.
Иначе днес е 6 точки, спинка си детето и даже е много сговорчиво.
esy, мани мани, много сте големи, бре....
Мерси момичета за отговорите, знаех си, че е нормално 800 гр., хич не ми се и почва с адапте, само ако много вече се наложи.
 Hug

# 232
Chestita baba Marta ! Beli i cherveni, da sme veseli- zasmeni !

Zdraveite, mili mam4eta na dekemvriicheta !
Kazvam se Pavlina Jekova i sam shtastliva majka na malkia Dani, koito se rodi na 11.12.2006. Az sym na 32 g i v momenta jiveem v Sofia. S udovolstvie bihme se prisyedinili kam vashata kompania, za da obmeniame mnenia, prejiviavania, nastroenia porodeni ot obshtata ni radost- nahite dechica.
Pojelavam na vsichki zdrave za malkite sladuri, da rastat dobri deca, za radost na mama i tatko !

# 233
АЛЕКС, тази ваксина Пентаксим за какво е и кога се слага?

# 234
  • София
АЛЕКС, тази ваксина Пентаксим за какво е и кога се слага?
бебешок, пентаксима е поливалентна ваксина против дифтерит, тетанус, коклюш, полиомиелит и някаква инфлуенца май ( за първите 4 съм сигурна ). не се изписва от здравната каса, а се купува. тя е убита ваксина - тоест на бебето не му вкарват живи бактерии с цел създаване на антитела ( каквато е по здравната каса ), а мъртви. при живата ваксина може да има странични реакции, докато при мъртвата няма.
аз лично купих убита ваксина, защото така прецених за моето дете.
поразрови се в майки ( бъдещи и настоящи ) и там ще намериш много писания по този въпрос.
питай и педиатърката си - те си траят по принцип, ама ти бъди настоятелна и разпитай за всичко.
 Peace

# 235
  • София
Честита Баба Марта и от нас Grinning

# 236
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Румени червени, бели и засмени!

# 237
 Честита баба Марта! Mного здраве, щaстие и любов на всички мами и бебенца! Румени червени, бели и засмени!
 Добре дошли на новите мами: mama_megi и polijekova и др. мами, ако съм пропуснала.  Hug
Ние днес бяхме на разходка 3-мата: бебо Кристиян, татито и аз.  Heart Eyes Днес много хубаво времето, слънчево, топло. Криско мн. се кефи  baby_neutral Утре ако е слънчево и топло, пак ще излезем.  Simple Smile
Бебо сега е 5.500 кг. и 59 см.  Blush

# 238
Честита Баба Марта и от нас с Вели!!!

# 239
  • Варна
честита баба марта от мама Вержи и малкото рошаво пиле Лора!

извинете че не подскачам от ентусиазъм но днес не съм в настроение,
Лора започна да ака по 1-2 пъти на ден(прави се на голям човек  Wink) от което вечер получава газове и се събужда и пръцка с писъци от 1 седмица noear .
снощи заспа чак в 1:30 като преди това с 300 зора се оака до под мишниците. преобух я и заспа за норматив!и спа до 10 сутринта  Shocked

нашето подсечено дупе го излекувахме с Дактакорт за мазане (3 х ден) 
за хремата използвам детски Ксилометазолин Peace

добре дошли на новите мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт