"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

• 22 694
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро мамчета!
АДЕНА, още днес имам път към този магазин и ще спра да разгледам. Аз от доста време го гледам, но нямам време да вляза.
Да ви кажа Ива вчера ака 4 пъти #Crazy Тя повече от веднъж на ден в живота си не беше акала. Да не говорим,че ака на 3-4 дни.

Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 241
Здравейте на всички
Как са сладките бебчета днес?Ние имаме запек. smile3550Пръцкаме и се напъваме обаче без успех.И ни е нервно. smile3515
Какво да дам за разхлабване?Термометъра не ни помага.

# 242
майчета даите съвет за стол за кола ? дали да не купя направо от 9 кг? марка коя да е?кои са хубави не на външен вид де имам впредвид издръжливи??? newsm78

# 243
Честита баба марта и от мен!

Изгоря ни монитора и докато ни пратят новия мина 1 седмица. После ми бяха необходими 2 дни да ви изчета, че вие мирясване нямате, пишете, пишете..........  Laughing

Алекс е вече 5.300 кг и 62,5 см.....това ще рече, че за 2 месеца е порастнал с 11,5 см  Laughing Ами на баща си се е метнало детето, не е тапичка като майка си, която се е родила 44 см  Blush
Боцнахме го с Инфанрикс и нямаше странични реакции.

Алекс Шу мноооого тарикатска мартеничка си имаш  Wink

На всички нови мами и техните бебчета  welcome

Вчера ми беше първия работен ден, предния ден си поплаках и му се извинявах цел ден, че го изоставям. С радост установих, че работата ми се отразява добре. Малкия е на 2 крачки и си му хвърлям по едно око на бързо  Simple Smile

Сара, къде си ??????

Да се похваля......след 2 месеца се престраших и започнах да къпя сама малкия  Grinning

Целувчици на бебоците  Heart Eyes

# 244
СилвърСтар, поздрави! smile3501  Олекнало й е на бебката!
Shrew, браво на вас! Строен и елегантен господинчо си имате! Моята бебка е 5850 кг и 58.5 см -кюфте!
Да ви се оплача от себе си. Може ли да съм такова същество - храних бебката в 5, след което тя заспа - а аз не, колкото и да ми се спеше, така и не можах да заспя! Пу да му се невиди! Много си се дразня. И така до 7 и нещо, когато трябваше да оправям баткото за детска. Обикновено това неспане ми се случва следобяд, когато се опитвам да дремна, ама сутрин... #2gunfire
Е, хайде, дано поне временцето е ОК днес, да се разхождаме. А и днес съм на тържество по случай 8-ми март в детската градина!
Весел ден на всички!

# 245
Браво на Алекс. И ние вървим височки 9см за месец и полувина, но вие сте много по от нас Simple Smile
Да е жив и здрав все така да расте.

# 246
Днес временцето е хубаво.Май ше има разходка Simple Smile
Приятен следобед на всички.

# 247
  • сто акровата гора
Здравейте мами!
Разсипа ме тази кирилица, ту я има ту я няма, не знам защо.  #2gunfire
Иначе да се отчета, на 24.02. бяхме на консултация, пораснала е с 4,5 см и е  качила 1,200 кг, така че вече сме 58 см, 5,550 кг.  bowuu
Педиатърката ми каза че няма да захранваме още, да изчакам и аз чакам. Сега в понеделник сме на ортопед да видим какво ще каже пък той за ставите. Малко ми е притеснено че нали беше седалищно, а те са в рисковата група за локсации, стискайте палци да няма нищо.  Praynig
Иначе сме добре и двете, вече се заиграва с дрънкалките от активната гимнастика, гука и раздава усмивки на всички.
moonlady защо си дала панадол, температура ли имаше, Соня след Пентаксима никаква реакция, аз мерих Т за всеки случей и бях приготвила Панадол-а но не се наложи, имаше червена точка на убоденото и толкоз, даже докторката каза да си я къпем вечерта и си я къпахме и всичко си беше нормално. Дано всички ваксини минат така леко!
А сега хукваме на разходка! Целувки на всички!  Heart Eyes

# 248
Здравейте на всички,
Много рядко успявам да ви хвана online, защото мойта бебка Андреа иска да бъде само наван и не ме оставяи за миг пред компа Rolling Eyes, само след 22:30 когато вече е заспала, сега за малко я излъгах Laughing. По този повод сега ви честитя баба Марта, желая на всички мами и бебоци много здраве и румени бузки Blush
Андреа има проблем с акането откакто е на АМ, термометъра е най- добрия и приятел, на 10-тина дни жеднаж успява да ме зарадва и да сеарши упражнението и сама, днес беше този ден за подарък на мама   Gift. Сега се опитвам да я приспя защото имам изпит довечера и искам да прочета 2-3- въпроса преди да излезем, но тя май не е на моето мнение Thinking

# 249
Здравейте декемврийки!
И ние растем с бясна скорост на височина , но наддаваме малко. 10.5см за два месеца е пораснала моето момиченце, но вторият месец е наддла само 650 грама. Манекенка. По колко Vigantol пиете?

# 250
Да се похваля...
Днес мъжа ми ще продаде колата и скоро ще си имам мъничка кола като за моя ръст Simple Smile умирам си от кеф Simple Smile Също така днес може да се сдобием с фотоапарат и най накрая ще мога да направя фотосесия на Моника и да ви я покажа Simple Smile За апарата стискайте палци - мъжа ми още не знае какви планове кроя  Laughing
Вигантола го давам по 2 капки сутрин на гладно, случвало се е като съм сънена да и дам малко повечко но не  и вреди Simple Smile
От вчера звяра не иска да папка та се чудя какво и става, иначе е весела  newsm78

# 251
Добър ден на всички мами !
Благодаря за приветствията за присъединяването ни към вас ( звучи като еврпейска щуротия, хехее) . Бебешок, аз давам на Дани ДУФАЛАК, 5 мл е дозата, която да дадеш, само си вземи спринцовка с която да я измериш и да му я дадеш. След около 2-3ч бебенце се освобождава до ушите ! Дани беше доста труден с термометъра, а и взе да разбира напоследък и изразяваше недоволство (нормално!). А за запек се говори мисля когато има така наречената "твърда запушалка" и "акитата" станат твърди също.  Някои бебенца просто си ходят по голяма нужда рядко, но това не означава че тяб това те успокоява. Аз лично започвам да се притеснявам дори и само един ден ако не е ходил. А някои твърдят, че усвоявал всичката кърма и нямало какво да се изхвърли. Но както винаги мненията са противоречиви.
А междувременно търся мами, които се разхождат в парка Заимов, понеже си нямам компания за разходките.

# 252
Относно Dufalaka на нас не ни помогна, само и надуваше коремчето и имаше много газове и отново термометъра Sad. Мами давате ли Zimeflour на бебишоците и по колко, мойто педи каза по 4 капки между две храненя но мие много трудно защото обикновено ние сме навън между храненята

# 253
polijekova благодаря за съвета.Ще пробвам пък дано стане.

Иначе Vigantol давам по 3 капки сутрин на гладно.2 какпки е минимума.За зимните бебета е по-добре повечко да се дава.Нормалното количество е 1000 - 3000 милиединици или там в каквото мерят докторите.Една капка Vigantol съдържа 600 единици.Така че 2 капки са почти на долната граница.Но естесвено всеки си решава.Или слуша педито.Привсички случаи мненияте са хиляди.

# 254
Добре дошла на Поли Жекова!
Добре дошла мама Маги! И ние сме със същите мерки при раждането! Сега колко сте?
Вигантола - по 2 капки каза педи, ама има дни дето го забравям Embarassed, макари рядко.
Джимбето, Акането - сок от круши (ако даваш), Фризовом, Дуфалак - не ти препоръчвам термометър за постоянно, но ти си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт