"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

• 22 689
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ!!!!!!!   bouquet  bg

# 286
Вержии, кога ще се покажеш в ай си кю-то? Домъчня ми вече за теб  smile3534 как е малката рунтавелка Simple Smile дайте един кичур насам за да сложим и ние една фибичка за снимка Simple Smile  newsm03

# 287
Здравейте, мили мами на сладки бебоци !
Искаме дави се похвалим, че вчера запознахме Дани със снега. Специално се качихме на Пършевица (намира се над Враца) за да види малкия мишок сняг. И той какво направи- мижа, мижа и заспа. Блестеше му яко и чистия въздух си каза думата. Надявам се това да не е един от последните снегове, които ще видят децата ни. 
А по повод на количеството изядено мляко- не се притеснявайте децата могат да си правят добре сметката. Има си количество което трябва да си набавят за денонощието и при отделните хранения е различно, важното е за денонощието да се изпълни нормата. А те си знаят самички кога колко да хапват.
Искрено завиждам на морските мами. Ние (без бебо) преди три години живеехме във Варна. Моя най-любим град и разходките в морската градина бяха предпочитаното ми занимание. Сега живеем в София, и ако не излезем от тоз мръсен град събота и неделя не се чувстваме добре ! Затова и детенце има за своя невръстен живот много пропътувани км.
Пожелавам на всички един слънчев неделен ден, изпълнен с много усмивки и разходки  на хубаво място с цялото семейство !  Hug

# 288
Polijekova Страхотно наистина благородно ви завижадам че сте видяли сняг Simple Smile
Аз тази зима видях сняг само веднъж и то през прозореца на родилия дом Simple Smile.Заваля в деня в който нашия бебшок се роди.
А иначе няма спор че в София въздъха е ужасен.Аз живях в София 7 години.Страшно е.
И ние имеме планове да пътуваме с малкия шушул, но все още ни е рано.
Вие къде ходите?

# 289
  • Варна
ние ходихме до Сливен миналия месец и там видяхме сняг,макар и за една вечер  Rolling Eyes добре й се отрази само пътя да ви кажа...през целия път спа  и после 3 дена не можех да я приспя вечер поне до 12-1  ooooh! голяма екзалтация,голяма еуфория,големи емоции  Crazy

# 290
Ние сме ходили и до Добрич, и до Пловдив,  често сме на село близо до Панагюрище, Перник ... може и да пропусна някъде. Но най-много препоръчвам, който има село да не се притеснява, а да ходи смело до там- Дани спи както никъде другаде, а на мен ми става даже скучно чак толкова да спи. За рано всеки си преценява, но аз изкарах Дани на 20 ден на разходка, а след това малко ме достраша за първото пътуване, но си рекох че поне трябва да опитаме, за да видим дали ще се справим и как ще се отрази. Всичко мина от добре по-добре и смятам, че дори по-късно може и да ни е по-трудно, когато започне да разбира, че не си е в леглото или пък има смяна на обстановката.

# 291
Ако ви се забавлява погледнете тук  hahaha http://www.byebe.com/?a=&c=&l=bg

# 292
ехааааааааа, този сайт е много забавен smile3521

# 293

Общи условия

Активация на акаунт