E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~210

• 31 963
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,момичета!

Окъснях с кафенцето....
Скрит текст:
Рано отидохме на плаж с ММ до най-близкия квартал до морето извън Б-с.В града е много натоварено и чакаш на всеки светофар.Няма и къде да паркираш колата.С автобус не ми се пътува,че е изморително на връщане в жегата.

Ани,да си изкараш приятно.Благодаря за поздрава от Боби.Дано е добре! Hands Pray
За питането за колажа от ЧП.Не са тези героите,които няма да са във 2-ри сезон!Това е Джунейт/Мерт Язъджъоулу и Зейнеп/Мина Демирташ.Няма как да ги извадят,те са една от главната двойка след Левент/Йозджан и Мерием/Йозгю Намал.

още нови снимки от Аслъ Nature Sunny

Скрит текст:

Желая ви приятна събота!

# 31
Добро утро в последния понеделник на м. юли

Вчера нямах интернет.....
Скрит текст:
а имах и много работа, правих консерви от домати......
Един ден отсъствие и работата изостава....
Ексурзиантката много беше изморена.....Първо отидохме в с. Вардим, там имаше празник на шевицата....Стояхме 3 часа - показваха автентични носии предимно от североизточна България, след това имаше песни, сценка "Влашка сватба" отново носии. Във втория тур имаше дори кюстендилска носия.....От Вардим се запътихме за Свищов.....Там стана голяма галимация.....Няма как 30 жени, 100 акъла.....На тъгадък успях да отида да университета, правих снимки, след това ходихме в къщата на Алеко Константинов....Ходихме и на Съборната църква строена от Кольо Фичето. На входа на ццърквата има две колони, които се въртят. Църквата е много хубава, много чисто, подредено....От там отидохме на пеметниците където за пръв път са стъпили на българския бряг руските войски при Руско-Турската война и нашето освобождение. Има паметна плоча и множество паметници и много поддържан парк. Нищо не съм правила, но от препускането из Свищов се чувствах много изморена.....Останах много удовлетворена. Върнаха се спомените от преди 48 години......

Злати съжалявам, че не е имало кой да те редува......

Довечера се надявам епизода да бъде интересен.....

Нови снимки от Аслъ....

Хубав ден и спорна нова седмица

Аз продължавам с доматите Flowers Tomato

# 32
  • Плевен / София
Здравейте момичета....

# 33
Здравейте,момичета!

Ани,Гости,благодаря ви за споделеното! HugHug

Скрит текст:
Събота и неделя ходихме на плаж с ММ.Днес сутринта бяхме при лекарката-ендокринолог.
ММ прави нови изследвания-трикратен профил и урина.Смени му лекарставата,Изписа само едно,което е комбинирано.

Фотографът на проекта @/bysarvenaz споделя първите промо снимки:

===================================================

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/29_71.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/29_47.html#more

Приятен ден и хубава седмица!

# 34
Добра вечер момичета

Гости Hug Злати Hug

Няма го наперения Алпай.....Козела се превърна в един мишок....Умира от страх за скапания си живот мекотелото.....Незнам как ще изглежда смъртта му, но Кенан ако го беше затрупал с бетона до краст, щеше да бъде много мъчителна смърт....Но рано или късно всеки си плаща за това, което е сторил. Няма безплатен обяд!

Злати
Скрит текст:
Дано да са добри резултатите от изследванията на ТМ Hands Pray Диабета е много коварно заболяване и трябва да се следи.

Еркан и Илхан Шен в прекрасно настроение....

Май където е Еркан има много смях и забавления....

Днес
Скрит текст:
направих 14 бурканчета домати - една част белени и нарязани на кубчета и една част минати през рендето да се отдели кожичката....Правя ги в конфитюрените бурканчета, че в големите бурсани когато не се използва целия буркан и ако не го сложа във фризера и се разваля...А така, ако са необходими повече домати отварям две бурканчета....И снаха ми така ги предпочита...Без да се хваля, но доматите са ми много вкусни - остана ми от подготменото за бурканите и си го хапнах на обяд...Вкусни и сладки...След това не получих киселини....Сега ще чакам да назреят и имам чорбаджийски чушлета и ще направя малко апетитка и трябва да направя още буркани с домати....Дано само Бог да ги запази, че пак се очаквали дъждове....

Приятна лятна вечер момичета

Добълвам си поста!

Днес моя внук има Рожден ден - става на 10 години
Да се почерпим виртуално

Скрит текст:

Да ви е сладко Hug

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 07:42 от MAMA-AN

# 35
# 36
Здравейте,момичета!

Ани,честит рожден ден на внука!
Да расте здрав,весел и щастлив за радост на всички близки!Да сбъдне мечтите си,когато порасне!
Благодаря за виртуалната почерпка! HugTwo Hearts

Скрит текст:
За рожденика,набор на внучката,която в момента е в Италия с танцовия състав,в който играе.Сватята е с нея като придружител.

за баба

Лу Hug

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/30_25.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/30_56.html#more

Желая ви приятен ден!

# 37
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, да ти е жив и здрав внука...Кога минаха 10 години....

за баба...

# 38
Здравейте момичета

Лу Hug Злати Hug Гости Hug

Благодаря за поздравите, пожеланията и подаръзите за рождения ден на моето слънчице Hug Годините минават и децата растат и ние бабите с тях. Да са ни живи и здрави и ние да им се радваме Hands Pray

Момичета,
Скрит текст:
при мен емоциите не спират. По-често се случват неприятности. Днес по обяд се подпали таблото на съседа с фотоволтаиците. Много ми беше паднала кръвното и към 13 часа се довлякох до леглото и съм заспала. Събужда ме нещо сякаш драска по стената- Първоначално помислих, че е някоя котка...Но "драскането" стана много силно....Не може да бъде котка и хукнах да видя какво е това животно, дори взех един сап от мотика и като излизам виждам, че таблото на стълба точно срещу моята стая гори и се чува като гърмеж....Върнах се взех си телефона и се обадих на 112. Служителката постъпи много отговорно. Каза ми да не затварям телефона и предава съощението. Разпитва ме много подробно какво има около горящото табло, къде точно се намира улицата, може би гледат на карта и като е видяла, че селото е голямо пита в кой район се намираме...Обясних всичко и след катосвършихме разговора няма и 10 минути и чух сирената на пожарната....Пристигнаха много бързо . пожарната е в общинския град на 6 км от селото....През това време спряха тока. Пожарникарите се опитаха с пожарогасител да гасят и като лумна един огън...Оказа се, че от фотоволтаиците има ток в таблото....Чакаха 1 час да дойдат от ЕРП Север, за да спрат напрежението...Добре, че съседката точно при стълба, където е таблото беше изчистила нямаше никаква трева. Както се сипеше огън от таблото, ако от долу имаше трева и се беше подпалила незнам какво можеше да стане....А пред двора и в самия двор където са фотоволтаиците до кръст има изсъхнала трева, а вътре в двора на места тревите са с човешки бой....Кой им разрешава на тези печалбари да поставят в населените места тези съоръжения и няма никакви изисквания за подръжка на терените....
Набързо кръвното ми се оправи. Обадих се на племеника и утре ще ходим да правим застраховка на имота....Ако не бях тук, по това време няма никакво движение по улицата. Съседката чула нещо, но гледала филм и изобщо не излязла....Обадила й се някаква жена през две улици, че от нашата улица излиза дим, че тя тогава излезе да види какво става....Чак не ми се мисли какво можеше да се сручи в 14 часа при това силно слънце и всичко напечено........

Тази вечер изпуснах 5 минути от началото на епизода....Не разбрах какво точно е казала Фунда, че Кенан се е смилил над Алпай и Фуфу си пише заслуги, че Алпай й дължи живота си....
Интересно, че се появи и Идрис. Изобщо не му повярвах, че баща му е починал....Този шмекер играе двойни игрички.....
Не ги харесвам кадъните....Винаги шмекеруват...Мелек получи съобщение от Алпай, но реши да излъже Халил....След това и Халил получи съощение от Алпай и разбра, че и Мелек е получила....Ама нали си обещаха, че няма да имат тайни...Да, ама не....
И Сейран е скрила за писмата от адвоката на бившия й съпруг и сега страда, когато бащата отведе дъщеря им....
Дефне осъзнава едва сега, че е направила грешка, а мислеше, че е извършила геройство, като не е казала на никого, че Зюмрюд я изгони....
Накратко, жените при комшиите не стават за дълъг път Joy

Една слънчева усмивка за лека нощ

# 39
Добро утро,момичета!

Ето,че и юли си отива!Да го запомним с хубавите моменти, които сме имали и вярваме, че
 всичко, което не ни е донесло радост или натъжило, ще остане назад и няма да се повтори.
 Да погледнем напред с надежда, че ни предстоят прекрасни дни и щастливи мигове.
 Довиждане, юли!

Ани Hug,за началото на епизода може да го видиш в Нова плей.Накратко...Фунда направо целуваше ръката на Кенан.Молеше да пощади живота на Алпай.Детето им да не расте без баща,както той е израснал сирак.
Скрит текст:
Добре,че си се събудила и отговорнита лица дойдоха на време.Не ми се мисли,какво можеше да стане,ако се запалеше всичко наоколо.

Сериалите „Червени пъпки“ и „Напълно различни“ са номинирани за международната драматична награда
на Сеул в категорията „Най-добър сериал на годината“

Скрит текст:

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/31_99.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/31_14.html#more

Желая ви приятен и ползотворен ден!

# 40
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, голям късмет си имала вчера....Дано господ винаги те пази....
Отпусни си душата с това...макар и виртуално

По канал Дизи на Виваком отново започнаха Част от мен...Така ми се гледа отново Памуковата принцеса и Истанбулска невеста....

# 41
Здравейте момичета

Злати, Гости благодаря за новините Hug

Радвам се, че ЧП са номинирани за престижна награда. Да се видят комшиите - някои няли искаха да се спира сериала. Истината винаги боли. Явно, че осъзнават, че това което се случва при тях е нередно и искат да се прикрие, само те да си знаят.
На село кабелния оператор е друг и няма този канал на Виваком. Бих гледала отново сериала с удоволствие.

Тази вечер епизода ми беше скучен. Може би защото очаквам по-скоро Алпай да предаде богу дух....

Ердкан сподели нов пост зад кулисите с Дидем Балчин
И е написал...
Колко добре е да работиш сто години по-късно Дедемджим.

https://vk.com/erkanpetekkayafan?w=wall-58520450_39779&z=video-5 … t_-58520450_39779

Днес
Скрит текст:
рано сутринта хванах автобуса и ходих да оставя документите на зълва ми за имота на селло, за да направят застраховката. На връщане ме докара една приятелка - прибрах се преди 12 часа...Таблото вече беше сменено...Моята приятелка е конструктурка и каза, че сме имали ксмет, че пожара е станал през деня...Защото през нощта едва ли ще изляза да видя кой "дращи" по стената.....

Лека нощ момичета - ще се видим през август

# 42
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Нов месец започва...отпускарски

# 43
Добро утро в първия ден на август!

Честит ни нов месец!Нека ни е на късмет и още с първата
чашка кафе да си пожелаем здраве и сбъднати мечти.

Гости,знам за канал Дизи,но ние не го приемаме.
Скрит текст:
По него са излъчили и сериали с Туба.Момичетата,които го имат бяха писали в темата й.

Ани,благодаря за инфото,новите снимки и коментарите! Hug

Имаме нова снимка на Аслъ с малката Елай със слънчеви очила.
🆕 📸 Феновете се сдобиха някъде с нова снимка на Аслъ и малката Елай.

И нови снимки на сем.Петеккая...

----------------------------------------------------

Както и предполагах братът на Икра е Зейнел...

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/1_99.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/1_90.html#more

Желая ви приятен ден и щастлив месец август!

ПП Гости,ме изпревари с кафето докато подготвях поста,но няма да трия  моето...

# 44
Здравейте момичета

Колко бързо се видяхме - Август дойде

Добре дошьл Август! Нека бьде щастлив и успешен!

Месеца на отпуските и ....последния летен месец....

Гости, Злати да ви е спорен и щастлив новия месец Август, вие и семействата ви бъдете здрави и благословени HeartFlowers Four Leaf CloverHands Pray

Тази вечер епизода много ми хареса Hands Plus1 От началото до края беше наситен с действия и емоции.
Започнаха да избелват образа на Зюмрюд.....Но това не се случва с Алпай....Имаше момент, когато Алпай отиде да се сбогува с Керем и Сеит Али, когато очите на Керем се напълниха със сълзи, на Алпай също, но неудачника се прояви при посещението при Дефне....На гадняра Алпай все някой му е виновен....И ако Кенан разбере какви ги е дрънкал козела сигурно затова ще го убие.
Предполагам, че това ще бъде последната среща на Алпай и Дефне...Беше ми попаднало едно видео как Дефне много теко преживява смъртта на баща си. Предполагам, че ще се упреква, че се разделиха зле.....
Направи ми впечатление, че Алпай непрекъснато повтаря, че той е баща на децата....Аз не видях нищо башинско в този неудачник. Той винаги използваше децата, за да създава проблеми на Мелек и обкръжението й. Злобен и завистлив е Алпай. Той се ожени, ще има дете, но Мелек няма право да бъде щастлива...В живота е така - всяка злина се заплаща!
Да видим какво ще стане с Икра и Зейнел. Толкова общи неща показаха за двамата, че сигурно са брат и сестра....
Май епизодите за тази седмица свършиха.....
А утре Хатидже Шендил има рожден ден....

До утре момичета

Общи условия

Активация на акаунт