E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~210

• 31 965
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за коментара! HugНякои герои ще ги избелят,но Алпай няма как.Кенан колко пъти му прощава и помага.И сега сигурно ще разбере какви ги е наговорил.И Йомер все още не знае нищо,но рано или късно ще разбере.И тогава ще подхване Кенан.

Да е честита Хатидже!
С пожелание за здраве,семейно щастие и късмет!Да има още нови роли и успехи!

Желая ви приятен ден!

# 46
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прочетено във ФБ....
Информация за новият сериал „Любов по време на окупация“
Неслихан Атагюл напуска сериала "Любов по време на окупация", в който трябваше да изиграе главната роля на младата руска танцьорка Вера.Актрисата е бременна...
Скрит текст:
Сериалът се готви да излезе през 2025 г. Според слуховете главната женска роля е предложена на Алина Боз . Актрисата е родена в Русия и говори отлично руски.

Спокойни почивни дни....

# 47
Здравейте момичета

Злати, Гости благодаря ви за коментарите и новините Hug

Значи предстоят интересни събития в Мелек....Алпай направо си проси убиването....Нямам симпатии към Кенан, но пък ще направи едно добро да отърве двете фамилии от един боклук!

След като главната героиня в сериала „Любов по време на окупация“ е рускиня би трябвало по принцип да предложат ролята на Алина Боз. Освен, че знае перфектно руски, знае и традициите на руснаците.

Да е честит Рождения ден на Хатидже - да е жива и здрава, много щастлива с любимите й мъже и много професионални успехи и нови роли

Днес
Скрит текст:
героите са изморени.....Рано сутринта обрах доматите, поливах, бях приготвила сини сливи 3 кг за конфитюр, дойде моята приятелка и тя се захвана с конфитюра, а аз започнах с доматите. Докато конфитюра стана бях подготвила 7 буркана с домати и ги сложих да се стерилизират, напълнихме конфитюра - излязоха 5 бурканчета от конфитюрените. Приятелката ми си замина, аз продъллжих с доматите...В 16.00 часа извадих втората варка....Обядвах и се захванах да изпукам чушлетата, които бях обрала вчера....Напълних 3 буркана литрови със сладки рибки и един компотен буркан с люти...И 22.45 вече всичко беше в бурканите...Бях измила всички съдове....и вече релаксирам.....

Желая ви лека и спокойна нощ

# 48
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

Ани Hug
Скрит текст:
Много неща си направила.След като засади зеленчук,сега прибираш реколтата.Аз направих само компоти от купени плодове.Да видим дали ще успеем да направим домати,защото когато съм в Б-с трябва и сина да почива.Той ги взема от градината на приятеля си и ги донася.После помага,тъй като правя и за тях.А дъщерята си правят при тях със сватята.
Отпуската на зетя свърши и днес след малко тръгвам.Ще пътувам с автобуса.Продължавам с гледането на внуците.

Достъпът до Instagram е блокиран в Турция от вчера сутринта.
Все още не е ясно как ще научаваме новини за Aслъ Да се ​​надяваме, че за феновете си тя или ще се върне към социалната мрежа X, която изостави през 2019 г., или ще намери друго решение.

Желая ви щастлива събота!

# 49
Привет

Днес много окъснях...Стана утре....Преди малко свириха химна.....

Злати не разбрах за кого е блокиран достъпа до Instagram - за тях или за нас......

Скрит текст:
Няма как, сезона продължава и баба гледачка трябва да е на линия.
Сега като имам зеленчуци трябва и да ги прибера....Измарям се, но не ми тежи....Явно, че това ми е липсвало...Много години не съм правила толкова зимнини, защото зеленчуите на пазара са некачествени. Миналата година купих 10 кг домати и всичките ги изхвърлих. На външен вид хубани, като ги разрежа вътре с бели жили и не тече сок от домата, а вода...Друго си е да си набера домати от градината - вкус, аромат на истински домати. Днес сгъстих 5 кг домати и утре ще правя апетитка с чорбаджийски чушки. Пак се обърках - бях ги пръскала за акари в сряда с препарат с 3 дневен срок и пак мислех, че днес е петък....едва на обяд погледнах на телефона пише събота...Е, утре ще ги обера, доматите са ми готови и ще стане по-бързо....

Красавица Аслъ.....

Лека и прохладна нощ и приятен почивен ден

# 50
Здравейте,момичета!

Ани,за тях е блокиран.Така всеки,който имаше ИГ можеше да види новите снимки,които пускаха актьорите.Сега нищо ново от нашите патрони не можем да разберем.Имало начин,четох в др. теми,но било по-трудно.Сега остана новото само от ТТ или както сега се нарича Х да се научава.
Скрит текст:
Всичко в станало заради войната в Бизкия Изток.В ИГ се пишело какво ли не.Особено след убийството на лидета на палестинците в Иран.Освен в Т-я, ИГ е забранен и в Русия,Китай,Сев.Корея и Иран.Рускините обаче са намерили начин и така виждахме новото качено във ВК

Остава да пускаме стари снимки...

Скрит текст:
Снощи притъмня при нас,но така и не заваля.На др.места доста е валяло.

Желая ви приятна прохладна неделя!

# 51
Здравейте прекрасни

Злати благодаря за подробното разяснение Hug Надявам се това ограничение да е временно, а и от рускините ще се информираме за нашите патрони. И при нас има момичета които са много на "ти" с технологиите, но те не пишат за нашите хора....

Днес
Скрит текст:
свърших много полезна работа. Довърших апетитката, стана много хубава. В 16 часа обядвах с апетитка и сирене...Чудесна е. Правих я в тава, която става във фурната на печката, но по-дълбока на газовия котлон /туристическа бутилка/ защото другия ми газов котлон, който е с две очи има капак и там не се събира тавата....Малко бавно стана, но направих 11 бурканчета от 400 гр, така таречените конфитюрени. Уморена съм, но съм доволна...В други ден мисля да ходя до Русе да купя праскови и сини сливи и да направя конфитюр във фурната - той става бързо и лесно. И след това като назреят доматите да направя доматен сос за спагети и пици и с това мисля да приключа тази седмица, а следващата седмица здраве и живот ще имам гости за няколко дни, пак ще идва внука и да съм свободна да ги посрещна.....

Една мамаша е написала.....и е публикувала снимки от Мерве Четин....

"Изглежда Аслъ сега е в Салимия (Мармарис). Нейната приятелка Мерве Четин, която живее в Маями, отлетя снощи за Истанбул и току-що сподели снимка от Самилие. Мисля, че отиде там, за да види Аслъ и да остане във вилата на родителите на Беркин.

И нещо ново  за Ози....
03.08.24 Cahide Alacati - концерт на краля - една вълшебна нощ

Лека нощ момичета

# 52
Здравейте,момичета!

"Не позволявайте на никой, никога, да ви кара да се
чувствате така, сякаш не заслужавате това, което искате!"

Ани,благодаря за снимките и инфото! Hug

Скрит текст:
Много зимнина направи това лято.

за сериалите довечера
Икра признава на Зейнел, че са брат и сестра (5 август)

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/5_82.html#more

Тюркян води Кираз при Мине; Картал вижда как Сомер целува Тюркян (5 август)

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/5_79.html#more

Желая ви приятен понеделник и лека седмица!

# 53
  • Плевен / София
Здравейте момичета...
И аз като учениците броя дните до отпуската...вече са четири

Да  ви е сладък деня....

Скрит текст:
Относно зимнината ...Вече направих доматите за готвене от лично производство. Сега по време на отпуската ще купя домати консерва, за да направя апетитка и изварени домати. С тях става по бързо, защото са месести и не са така воднисти...Септември ще правя останалото с червените чушки като станат...

# 54
Здравейте момичета

Злати, Гости благодаря ви за новите снимки Hug

Тази вечер с историята на Зейнел и Икра-Айше епизода беше много вълнуващ. И аз като двамата си поплаках. Случайна среща след толкова години....Има някаква сила, която се намесва в такива моменти и се случва нещо неочаквано...
Йонзиле вече забрави за Митхат - там не й беше мястото. Със Зейнел си пасват повече. С помощта на Кенан ще си имат и дом....Много се радвам за тях.....
Впечатлена съм от отношението към обслужващия персонал- Не само тук, така е и в други сериали. При комшиите прислугата е аст от семейството. А при нас новобогаташите гледат да изцедят обслужващите, ако може и да не им плащат...

Злати, Гости
Скрит текст:
Вярно е тази година се опитвам да прибера продукцията и правя зимнини. Изморявам се, но ми е приятно. Днес докато пекох чушките си мислех,че толкова години точно това ми е липсвало. Да си откъсна пресни зеленчуци от градината, да си направя от моите зеленчуци зимнина...Искам да дам и на децата. Не, че не могат да си купят, но да имат нещо и от мен. Все се съобразявам кой какво обича и се старая да го приготвя така, че да им хареса. Моя внук не обича магданоз и не сложих в апетитката магданоз, макар, че имам мой. Утре ще ходя в Русе не само заради машинката която дели семки и люспи, но искам да купя праскови да направя конфитюр от праскови във фурната - попадна ми една рецепта.....
Ще потърся и рецептата от Гости за печените чушки, дано да я намеря...., че е срамота да ми я дава всяка година и аз да я губя....

Желая ви прекрасна августовска вечер

# 55
  • Плевен / София
Здравейте момичета

Злати, Гости благодаря ви за новите снимки Hug

Скрит текст:
Тази вечер с историята на Зейнел и Икра-Айше епизода беше много вълнуващ. И аз като двамата си поплаках. Случайна среща след толкова години....Има някаква сила, която се намесва в такива моменти и се случва нещо неочаквано...
Йонзиле вече забрави за Митхат - там не й беше мястото. Със Зейнел си пасват повече. С помощта на Кенан ще си имат и дом....Много се радвам за тях.....
Впечатлена съм от отношението към обслужващия персонал- Не само тук, така е и в други сериали. При комшиите прислугата е аст от семейството. А при нас новобогаташите гледат да изцедят обслужващите, ако може и да не им плащат...

Злати, Гости
Скрит текст:
Вярно е тази година се опитвам да прибера продукцията и правя зимнини. Изморявам се, но ми е приятно. Днес докато пекох чушките си мислех,че толкова години точно това ми е липсвало. Да си откъсна пресни зеленчуци от градината, да си направя от моите зеленчуци зимнина...Искам да дам и на децата. Не, че не могат да си купят, но да имат нещо и от мен. Все се съобразявам кой какво обича и се старая да го приготвя така, че да им хареса. Моя внук не обича магданоз и не сложих в апетитката магданоз, макар, че имам мой. Утре ще ходя в Русе не само заради машинката която дели семки и люспи, но искам да купя праскови да направя конфитюр от праскови във фурната - попадна ми една рецепта.....
Ще потърся и рецептата от Гости за печените чушки, дано да я намеря...., че е срамота да ми я дава всяка година и аз да я губя....

Желая ви прекрасна августовска вечер

Здравейте момичета,
Ани,
Скрит текст:
няма проблем да ти я дам отново....но тефтера е на село....Като отида, другата седмица можем да се чуем по телефона и да ти я продиктувам.

# 56
Добро утро,момичета!

Честито Преображение Господне!
Бъдете здрави и благословени! Flowers Four Leaf Clover
Изпълнете деня си с любов, доброта и красота! Heart

Ани Hug, и аз се разчуствах на срещата м/у  Зейнел и Икра-Айше.Очите ми се насълзиха.Жалко,че краят на Икра е лош.И пак Алпай ще е замесен.(Това го видях,когато прехвърлях финалните епизоди на турски ез.)

Снимките на сериала “Червени пъпки” започват на 30 август.
Историята ще продължи оттам, където е спряла.
🖍Източник: Birsen Altuntas

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/6_68.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/6_23.html#more

Желая ви приятен вторник!

ПП Гости Hug

# 57
Здравейте момичета

Гости HugЗлати Hug

Момичета, усеща се, че лятото си отива....

Днес градската отпуска ме измори повече от агрофитнеса.....

Най-после Зюмрюд осъзна какво е преживявал Халил....Дано се вразуми и повече да не се намесва в живота на сина си и внука си...Да ги остави да изживеят живота си така както им харесва и да бъдат щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover
Интересно какво ще се случчи с Икра....и каква ще бъде намесата на Алпай....Както се казва където се появи този изрод, трева не никне....

Страницата Gossip Pasta публикува снимка на Асли и Беркин, която им изпраща очевидец и пише, че закусват на улицата.

Нови снимки от Ози....

Време е за сън Лека нощ Kiss

# 58
Добро утро,момичета!

"Утрото е надежда...А надеждата е пробуждаща се мечта."

Скрит текст:

Гости Hug

Ани Hug,благодаря за новите снимки!Наред с радостта от сватбите ще има и мъка!Алпай не се кротна в Адана.Макар и от разстояние не се спира.Накрая на Кенан ще му писне и ще го довърши.

Еркан е споделил публикация зад кадър на сериала "Ехо" "Yankı"
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241195%2F55 … pl_wall_-58520450

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/7_88.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/7_50.html#more

Желая ви приятна сряда!

# 59
  • Плевен / София

———————-
П.п Специални новини от Televizyon Dunyasi: Енгин Акюрек стана главният мъжки актьор в сериала Tims&B за Netflix
"Обсада" и ще играе с Аслъ Енвер

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 20:37 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт