Злати, Гости благодаря ви за новините и вкусотиите

Ей....както се казва вълка козината си мени, но нрава не! Зюмрюд уж нямаше да се меси в живота на другите, но шило в торба не стои. Приема Мелек, но не приема децата й....Как можа да нарани едно невинно детенце....Че каза в прав текст на Нефизе да вземе да гледа Сеит Али, че Мелек и Халил да си починат.....Не ми хареса, че с очи разпореди на Халил да прогони Кенан от сватбата на Зейнел. Кенан чувства Зейнел като свой син и трябваше да бъде на първа линия до Зейнел...Определено не ми хареса постъпката на Халил. Не харесвам Кенан, но с тази постъпка на Халил у мен като зрител се получи точно обратното - породи се симпатия към Кенан и неприязън към Халил.....И в основата на всичко отново е Зюмрюд....Дори Джумали оцени Кенан, а Халил послуша майка си и постъпи несправедливо....Сори, но с тази постъпка Халил се срина в моите очи....Каквото и да си говорим при комшиите командорят кадъните. Чист матриархат си е....Биели жените . ами малко им е

Момичета,
Аслъ и Енгин 🔥
Креативността на феновете в очакване...
Видео и плакат от социалните мрежи
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242263%2F8a063 … pl_wall_-87501705

Желая им успех

До утре момичета

И като цяло не знам накъде ще иде историята. Дано да имат пак успех