E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~210

• 31 979
  • 725
  •   2
Отговори
# 60
Привет

Злати, Гости благодаря ви за новините и вкусотиите Hug

Ей....както се казва вълка козината си мени, но нрава не! Зюмрюд уж нямаше да се меси в живота на другите, но шило в торба не стои. Приема Мелек, но не приема децата й....Как можа да нарани едно невинно детенце....Че каза в прав текст на Нефизе да вземе да гледа Сеит Али, че Мелек и Халил да си починат.....Не ми хареса, че с очи разпореди на Халил да прогони Кенан от сватбата на Зейнел. Кенан чувства Зейнел като свой син и трябваше да бъде на първа линия до Зейнел...Определено не ми хареса постъпката на Халил. Не харесвам Кенан, но с тази постъпка на Халил у мен като зрител се получи точно обратното - породи се симпатия към Кенан и неприязън към Халил.....И в основата на всичко отново е Зюмрюд....Дори Джумали оцени Кенан, а Халил послуша майка си и постъпи несправедливо....Сори, но с тази постъпка Халил се срина в моите очи....Каквото и да си говорим при комшиите командорят кадъните. Чист матриархат си е....Биели жените . ами малко им е Joy

Момичета,
Скрит текст:
да дам отчет. Днес правих конфитюр от праскови...Драстично намалих захарта, която беше дадена в рецептата . в рецептата беше 1.5 кг, аз сложих 1 кг, но е можело да сложа по-малко...Стори ми се много сладко, но ще видим като престои....Пръсках пипера, защото го е нападнала въшка и вече имам няколко корена изсъхнал...А има хубави чушки...дано да го спася....Утре ще правя още една доза конфитюр от сини сливи и започвам с доматените сосове....

Аслъ и Енгин 🔥
Креативността на феновете в очакване...
Видео и плакат от социалните мрежи

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242263%2F8a063 … pl_wall_-87501705

Желая им успех Hands Plus1

До утре момичета

# 61
  • au bout du monde
Здравейте, извинете, че така "нахълтвам", но искам да попитам дали случайно знаете  ще има ли превод на Kizil Goncalar? Пуснали са до 11 еп, но от месец вече няма нищо.
Знам как се прави превод и колко време отнема, и аз съм правила, просто искам да знам дали не са се отказали и дали да чакам Smile

# 62
Добро утро,момичета!

"Понеже не знаеш какво те чака утре, бори се да си щастлив днес."

Ани,благодаря за инфото! Hug Аслъ така и така щеше да играе с Енгин в сериал,но забраменя.Ето,че сега и това ще стане.Само,че е за Нетфликс и ще видим кога ще го пуснат?
За Мелек...довечера Кенан ще разбере за писмата,че не са писани от Вилдан по почерка й.
Скрит текст:
Много зимнина направи тази година.

La Libellule,здравей! HugПреводът на ''ЧП'' на бълг.език е автоматичен.Не знам кога ще  пуснат останалите епизоди.Те се забавиха още,когато го даваха онлайн 1 сезон.За това аз го изгледах с руски субт.
Ето линк-https://turkrutv.net/krasnye-butony/

друг фенски колаж

-------------------------------------------------------------

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/8_44.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/8_3.html#more

Желая ви приятен ден!

# 63
  • au bout du monde
Благодаря. Ще си го догледам на английски.

# 64
# 65
Ехо

Злати HugГости Hug

Тази вечер май орязаха епизода....Аз ли пропуснах нещо, но не видях както Злати е писала, че Кенан научава, че Вилдан не е писала писмата....
И на шега - липсваше ми Алпай....От кога чакам Кенан да го отрови и сигурно ще се случи когато ми дойдат гостите....
Много смешно се получи с Кадрие и бебефона....Трябва много да се внимава с техниката Joy

Днес е световен ден на котките...Не знаех, че има такъв ден....Да приготвя нещо специално за моите котки.....

В тази връзка една история с котката Титаник....

Скрит текст:
„Котката Титаник“, която бе предвидила потъването и извадила бебетата си, преди корабът да потегли.
Котката Джени била талисманът на Титаник, доведена на кораба, за да помогне в борбата с гризачите. Тя живеела в камбуза на кораба и за нея се грижел работник на име Джим Мълхоланд.
По време на плавателните изпитания Джени родила котенца и Джим им намерил удобно място до корабната кухня. Грижата за майката котка и нейните котенца разчупвала монотонността в работата на Джим по подготовката на Титаник за отплаване. Джени изглеждала доволна от топлото си място близо до котлите, бебетата си и кухненските отпадъци, които Джим ѝ носел. Въпреки това, веднага щом корабът акостирал в Саутхемптън, Англия, точно преди да започне първото си пътуване (до Ню Йорк), Джени огледа добре заобикалящата я среда и бързо започна да хваща котенцата си за вратовете и да ги изнася. Едно по едно, надолу по трапа ги извела извън кораба.
Джим я наблюдавал внимателно и осъзнал, че"тази котка трябва да знае нещо, което никой друг не знае!". След това той бързо събрал малкото си вещи и напуснал също кораба.
Години по-късно "Ирландски път" публикувал историята на Джени, след като журналист разговарял с много възрастен мъж - Джим, който разказал историята.
Той е оцелял благодарение на котката и нейните котенца, които са го предупредили.

Дали историята е вярна или не, незнам, но аз я приемам за истина....

Момичета, желая ви прохладна и спокойна нощ и бъдете здрави

# 66
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за коментара и историята! Hug Явно в резюмето са дали повече отколкото трябваше.Остава за др.седмица.Има още 1 месец до финала на 12.09.

Продуцентската компания на сериала “Red Buds”/ЧП работи по избора на актриса, която да се присъедини към сериала като приятелка на Мерием в затвора.

Как ли ще се развият отношенията на двойката Левент-Мерием през 2 сезон. Thinking

Желая ви приятен ден!

# 67
  • au bout du monde
Ох, ако няма някой приятел от затвора не може. Там са все най-мъдрите и праведни Laughing
Мен други отношения повече ме вълнуват как ще се развият. Satisfied И като цяло не знам накъде ще иде историята. Дано да имат пак успех Flowers Four Leaf Clover

# 68
Здравейте момичета

Злати Hug La Libellule Hug

Това със затвора си е класика в турските сериали....Без затвор и болница няма как да има сериал....Винаги започват със силно начало и след това в желанието да направят повече епизоди развалят сериалите...Дано ЧП да е изключение, ама надали....

Тази вечер няма епизод и никой от 21.00 до 22.00 часа не ми звъни по телефона....

Хубава съботна вечер момичета

# 69
Здравейте,момичета!

Ани Hug,La Libellule Hug,благодаря ви за снимките и коментарите.

Болници и затвори си го има не само в турските сериали.
Това си е в реда на нещата,когато се залага на драма за да се гледа.

Желая ви приятна събота!

# 70
  • au bout du monde
Голям сезон предстои близо 35 епизода обикновено. Дано да имат идея как да продължат.

# 71
Добро утро,момичета!

Телевизионният канал NOW ви кани да се изправите пред факта,
че това е една от най-красивите сцени зад кадър. HeartNature Fire

Щастлив и успешен неделен ден!

# 72
# 73
Здравейте момичета

Злати Hug La Libellule Hug Лу Hug

Момичета, снощи
Скрит текст:
изневиделица получих покана за "културно мероприятие" - за ресторант....И аз като пионерче нали съм винаги готова за развлечения, набързо се пригласих и се прибрах късно затова не писах....А днес агрофитнеса ме пое от ранни зори и не остана време....

Елай с чичо Дерин.....

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242271%2F27fa3 … pl_wall_-87501705

Дерин, по-малкият брат на Беркин, идва от Южна Африка, където живее. Той сподели снимка с племенницата си Ели и майка си. Снимката е направена в дома на Асли и Беркин.

Лека нощ момичета

# 74
Добро утро в понеделник!

Нека се събудим с надежда, че ни предстои един страхотен
ден и една щастлива нова седмица! Да се насладим на
  кафенцето и си пожелаем здраве и сполука!

La Libellule Hug Лу Hug

Ани Hug
Скрит текст:
На село се познавате и каните за ''мероприятия''!Не е като в големия град.

Какво ни очаква в сериалите довечера.

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/12_83.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/08/12_70.html#more

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт