Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 38 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

Време е за късно кафе. ☕
Ако дойдат и новини или снимки - още по- добре.

# 181
Привет момичета в новата седмица!
Нека вече новините да дойдат,време им е вече!Ние сме в режим готовност!
Прохладна, успешна и пълна с новини да е тази седмица!

# 182
  • София
Здравейте .На работещите -лека седмица,на почиващите -незабравими хубави спомени,на летните баби-много усмивки от внуците,а на помотаващите се като мен-нови  интересни места,увлекателни беседи с приятели .
  А на Енгин -добра зареждаща отмора.Сигурна съм ,че вече е избрал проект,но след като споделящата Демет още не е обявила тя самата избора си, то затворения Енгин  ще чакаме-или някой запознат да ни уведоми,или да почват от днес за вчера снимките,та самия той да каже.
  И да не забравяме,лято е ,време по лежерно,по спокойно и за тях и за нас.А разберем ли проекта,ще питаме за още -за партньор,колеги,и т,н, ,така сме устроени ,колкото и да узнаем да искаме повече.Но пък и толкова време да гледаме само стари ленти-които все едно са нови с вълнението което предизвикват,само че сега  вместо на познанието,акцента ни е на преживяното.Така,чакането и интереса са налице,да се вдига завесата.

# 183
  • Пловдив

В очакване сме, дано с ферарито стане бързо.
И една новина: https://x.com/bpthaber/status/1820405384886043097

Ако има положителни резултати от срещата между турските власти и Instagram, Instagram може да бъде отворен днес.

ДОПЪЛВАМ: Срещата с представители на Instagram беше положителна. Instagram отваря след заседанието на кабинета.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 14:29 от mariana51

# 184

Вечерен привет!
То хубаво, че Инстаграм вече е отворен, ама той нашият човек като по принцип не е от много споделящите.
Добре че колегите му споделят, че да го видим и ние.

П.П. Това е илюстративна снимка /от времето на "ДП" /.

# 185
В събота или неделя най-вероятно по ДФ ще кажем отново сбогом на Санджар Ефе и ДП! Жалко... Сега вече Енгин наистина е длъжен  да ни даде хубави новини за следващ проект.
Шегувам се, разбира се, за нищо не ни е длъжен, просто ми се иска да имаме съвсем скоро нови подобни вълнения!

# 186
  • Пловдив

Надявам се да видим нещо подобно за следващ проект на Енгин.

Нещата с инстаграма им нещо не стават. Пишат журналистите, че го отворят всеки момент, но ето последно, какво излезе в туитър: https://x.com/bpthaber/status/1820496425698099440
Министърът на транспорта и инфраструктурата Абдулкадир Уралоолу: „Не можахме да постигнем резултата, който искахме в преговорите относно отварянето на Instagram. Мислех, че можем да завършим тази работа днес, но това не се случи. Няма напредък в Instagram.“

# 187

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден вторник!
Ако получим и някоя изненада ще е още по-добре.
Да пием по кафе и да си подреждаме задачите за деня.

# 188
  • Пловдив

Добро утро и от мен, и от Енгин.
Вторник е, чакането ни продължава. Вероятно скоро ще разберем в какъв нов проект ще видим Енгин. Надявам се де...

# 189
Добро утро!
В новия ден с надежда за нещо ново!
Дано скоро се разберат за ИИ,че ние да очакваме неочакваното от Енгин!Дано де!
Спорен,и лек ден на всички!

# 190
Днес съставът ни пак е камерен, но дано се появят някакви новини и да се оживим малко.

# 191
  • Пловдив

Никакви новини все още.
А аз си гледам "Каква е вината на Фатмагюл?" - стигнала съм до 20 епизод.

# 192

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!
Да пием по кафе и да си подреждаме задачите за днес!
Нещо ново за Енгин - ами... чакаме си го.

# 193
  • Пловдив

Докато е време, добро утро и от мен, и Енгин в ден сряда.
Да е спокойна, успешна и усмихната - новините, чакаме си ги.

# 194
Добър да ни е следобяда, дано и новините да дойдат, ей- така за компания.

Общи условия

Активация на акаунт